ayy miniğinle randevun yakınmış:))) ya bizim bu ara süre uzunya geçmiyor birtürlü gelmedi gitti bu 29 ekim( 4 boyutluya kendin istediğin zaman girebiliyormusun yoksa doktorun mu yönlendiriyor. neden sordum biliyormusun şimdi 29 unda 4 boyutluya giricezya biz orda gördükten sonra 2 yada 3 boyutlu kesmezse beni nasıl bir yöntem izliycem öğreneyim diye :)))))
valla 4 boyutluya istediğin zaman gidebiliyosun:) bizde ayrıntılı görünüyor ya özleyince gidiyoruz işte:))15 haftalıkken gitmiştik.dr 28-32 hafta arası çok net görülür herşeyiyle demişti o yüzden 28 haftayı bekledik..böyle işte canım
Evet yarım saat falan sürdü, amin canım allah hepimizin yavrulunu korusun, sağlıklı sıhatli bide kucağımıza alıverseydik. ayrıntılı güzeldi, şimdi bide dvd verdiler ara sıra onu izliyom. Bide fotosunu çektiler. güzel yani.Maşallah canım ya herşeyin güzel geçmesine sevindim pipisine kadar gördün demek :)) uzun sürüyormuş dimi ayrıntılı ultrason yarım saat falan sürüyor diyorlar parmak uçlarına kadar bakılıyormuş. çok sevindim senin adına. Allah senide göbişli oğluşunu da korusun..
maşallahiyi geçmesine sevindim ayrıntılının..bende perşembe gittim dr a ..oğluşumu özlemiştim iyi oldu.cuma günüde 4 boyutluya gidicem daha ayrıntılı görebileyim yavrumu diye
Evet yarım saat falan sürdü, amin canım allah hepimizin yavrulunu korusun, sağlıklı sıhatli bide kucağımıza alıverseydik. ayrıntılı güzeldi, şimdi bide dvd verdiler ara sıra onu izliyom. Bide fotosunu çektiler. güzel yani.
Benim girdiğimde 4 boyutlu ama ben başka giremiyeceğim. o ankaradaydı, doktor önemli bişey olursa gelirsiniz artık gelmenize gerek yok dedi.
Naptın canım, tammaldın mı bebeğin eşyalrını, bende kurbandan sonra alacam inşallah, daha oğluşumun bişeyi yok. birkaç ufak tefek bişeyler aldım. Ama herşeylere baktık, almaya başlayınca gidip alacağız, kararımızıda verdik. Kayınvalidem pazar günü hacca gidecek o gitsin, kurbanda geçsin, bi rahatlarız o ara tamamlarım bende eksiklerimi.
ay canım sen böyle yazdıkça imriyorum valla, bende pijamalarımı aldım mavi aldım, oğluşla takım olayım diye, mavide saç bantı aldım. Bugünde oğluma battaniye falan baktık, bi peluş battaniye, birde fermuarlı olanlar var onlardan alacam. ince olan battaniyelerdende 3-4 tane alırsam yeter gibi. Bebek çantasıyla eşyalarını koymak için olan çantalar var bu gün onlarada baktım. Kış günü olacağı için sağlık ocağına falan giderken içine koruz dedim, güzelce bebek çantası falanda alacam.Bende inşallah kurbandan sonraki hafta alacam. Sonraki haftada yıkar ütüler hazırlarım.canım Allaha şükür oğluşumun halısı ve küveti dışında herşeyleri tamam.teyze hala anneanne babaanne onlarda yardımcı oldu hepsi tamamlandı çok şükür.mucizemin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kaldı...kendimede doğum için gecelik ve pijama aldım.artık 7 ayı doldurduk ne olur ne olmaz Allah korusun...böyle işte canım
Bende bugün oğlumun yüzünü gördüm, şeker yükelemsi yapıldı. sonuçlar 14.30 da çıkacak hadi hayırlısı bakalım.kızlar bu arada 4 boyutluya gittik ama oğluşumun yüzünü sadece 2 saniye falan görebildik( çünkü benim oğlum akrobatik bir hareketle ayklarıyla yüzünü kapattı:)) evet ayaklarıyla ...dr a nasıl yani ayakları nasıl geliyor oralara dedim..şimdi çok esnek oluyorlar her hareketi yapabilirler dedi..çocuğumun yeride daralmış zaten iki büklümdü...bool bol pipisini gösterdi bize:))haftaya yine gelin belki o zaman açar yüzünü dedi.bi umut cuma günü bir daha gidicez
4 boyutluya bende gitcem 3 hafta sonra :) Öyle keyfli oluyorki izlemek .Çok heycan verici.Rabbim tüm anne ve bebişlerini korusun.Hayırlısıyla birde kucagımıza alabilsek
güzeller selam
şöle hızlıca göz attım, herşey yolunda sanırım
çok şükür bizde de yolunda herşey
ağırlaştım baya tabi, kasılmalarım oluyo
karnım 40 haftalık gibi
2 ya da 3 kasımda sonraki kontrolüm
ben hastane çantamı nerdeyse tamamladım, olmasın şimdiden tabi ama olur da lazım olursa diye..
şimdi de bebişlerin hastane çıkışlarını falan attım makineye
benim gecelik pijamam falan kaldı ama onları da halletmem lazım
diğer şeylere de karar verdik kocacım gidip alıcak
ben artık gezemiyorum dışarılarda
benden haberler böyle
öptüm hepinizi
aylinim maşallah çetelerinle sana, çantanı hazır etmen iyi olmuş ne olur ne olmaz, biz 1 tanede zor oturup kalkıyoz haliyle sen daha zorlanırsın, ben ayak tırnaklarımı kesmekte zorlanıyorum. Eşime geçen kesitreyim dedim, derin alacak şöyle olacak böyle olacak diye ikimizde mahvolduk. Eşimde diyor ki mübarek açık kalp ameliyetı yapıyoz heralde dedigüzeller selam
şöle hızlıca göz attım, herşey yolunda sanırım
çok şükür bizde de yolunda herşey
ağırlaştım baya tabi, kasılmalarım oluyo
karnım 40 haftalık gibi
2 ya da 3 kasımda sonraki kontrolüm
ben hastane çantamı nerdeyse tamamladım, olmasın şimdiden tabi ama olur da lazım olursa diye..
şimdi de bebişlerin hastane çıkışlarını falan attım makineye
benim gecelik pijamam falan kaldı ama onları da halletmem lazım
diğer şeylere de karar verdik kocacım gidip alıcak
ben artık gezemiyorum dışarılarda
benden haberler böyle
öptüm hepinizi
aylinim maşallah çetelerinle sana, çantanı hazır etmen iyi olmuş ne olur ne olmaz, biz 1 tanede zor oturup kalkıyoz haliyle sen daha zorlanırsın, ben ayak tırnaklarımı kesmekte zorlanıyorum. Eşime geçen kesitreyim dedim, derin alacak şöyle olacak böyle olacak diye ikimizde mahvolduk. Eşimde diyor ki mübarek açık kalp ameliyetı yapıyoz heralde dedi
çoraplarımı bile zor giyorum, biraz daha zaman geçsin, giyemiyecek hale gelirsem eşim giydiriverecek. napalım onunda uşağı demi.
teşekkürler canım sanada iyi bayramlarhepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum
slmlar arkadaşlar nasılsınız? cumartesi detaylı ultrasonumuz vardı ama benim minik kızım (kızım diyorum artık kesinleşti:))) yüzünü öyle bir gömmüşki 3 kere gezinip gezinip masaya yatmama rağmen bir türlü göstermedi yüzünü. doktor da haliyle raporu yazamam görmeden pazartesiye tekrar gelin dedi. stresli geçen 2 günün sonunda herşeyimiz normalmiş Allahımıza binşükür. 28 kasıma fetal 2 testi için gün verdi kalp ekosu gibi birşeymiş sadece kalbine bakılacakmış. bu arada doktorumu ve hastanemizi değiştirme kararı aldım doğum için. ilk randevumuza gittik yeni doktorumuza şuan için memnunuz bakalım. biliyorum daha erken ama birazcık da alışveriş yaptık kızıma birkaç kıyafet 2 biberon bir sterilizatör ve yoğurt makinası aldım. doğar doğmaz yoğurt yediricem sanki :))) işte bizden haberler bu kadar. inşallah sizler ve minikleriniz de iyidir.
herkesin kurban bayramını kutluyorum. bebeklerimizle sağlıkla sıhhatle nice bayramlar inşallah.
sağol gülüm yaa, sen de kendine ve bebişine iyi bakmaşallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..ağırlaşman normal ben bile zor kalkıyorum yerimden seni düşünemiyorum:))kendine ve bebişlere dikkat et
hahaaa zerdalım alemsinaylinim maşallah çetelerinle sana, çantanı hazır etmen iyi olmuş ne olur ne olmaz, biz 1 tanede zor oturup kalkıyoz haliyle sen daha zorlanırsın, ben ayak tırnaklarımı kesmekte zorlanıyorum. Eşime geçen kesitreyim dedim, derin alacak şöyle olacak böyle olacak diye ikimizde mahvolduk. Eşimde diyor ki mübarek açık kalp ameliyetı yapıyoz heralde dedi
çoraplarımı bile zor giyorum, biraz daha zaman geçsin, giyemiyecek hale gelirsem eşim giydiriverecek. napalım onunda uşağı demi.
haha işte ben de böle yapıyorumcanımcım tırnak ve çorap meselesi gerçekten öyle.ben tırnakları ayağımı kalçama doğru katlayıp kesiyorum iyi oluyor.çoraplarımıda bi ayağımı giyerken diğer dizimin üstüne koyuyorum halloluyor.:))tabi ama şimdilik
maşallah prensesineeslmlar arkadaşlar nasılsınız? cumartesi detaylı ultrasonumuz vardı ama benim minik kızım (kızım diyorum artık kesinleşti:))) yüzünü öyle bir gömmüşki 3 kere gezinip gezinip masaya yatmama rağmen bir türlü göstermedi yüzünü. doktor da haliyle raporu yazamam görmeden pazartesiye tekrar gelin dedi. stresli geçen 2 günün sonunda herşeyimiz normalmiş Allahımıza binşükür. 28 kasıma fetal 2 testi için gün verdi kalp ekosu gibi birşeymiş sadece kalbine bakılacakmış. bu arada doktorumu ve hastanemizi değiştirme kararı aldım doğum için. ilk randevumuza gittik yeni doktorumuza şuan için memnunuz bakalım. biliyorum daha erken ama birazcık da alışveriş yaptık kızıma birkaç kıyafet 2 biberon bir sterilizatör ve yoğurt makinası aldım. doğar doğmaz yoğurt yediricem sanki :))) işte bizden haberler bu kadar. inşallah sizler ve minikleriniz de iyidir.
herkesin kurban bayramını kutluyorum. bebeklerimizle sağlıkla sıhhatle nice bayramlar inşallah.
beloşum nasılsınız bakem fıstığımhepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum
dünür mü oldunuz yoksaaa :)iyi bayramlar.kızını ve seni öptük oğluşumla
kıslaar iyi bayramlaaar..
son kontrolümüz de iyi geçti şükür ama çooook ağırlaştılar ve her geçen gün daha da ağırlaşıyo..
bebişler, suları, plasentaları vs, bi 6,5 kilo taşıyorum karnımda sanırım...
ama ben razıyım yeterki dursunlar içerde sağlıkla
sağol gülüm yaa, sen de kendine ve bebişine iyi bak
hahaaa zerdalım alemsin
ben de zorlanıyorum ama hala yapıyorum kendim kıs
haha işte ben de böle yapıyorum
maşallah prensesinee
beloşum nasılsınız bakem fıstığım
dünür mü oldunuz yoksaaa :)
kıslaar iyi bayramlaaar..
son kontrolümüz de iyi geçti şükür ama çooook ağırlaştılar ve her geçen gün daha da ağırlaşıyo..
bebişler, suları, plasentaları vs, bi 6,5 kilo taşıyorum karnımda sanırım...
ama ben razıyım yeterki dursunlar içerde sağlıkla
sağol gülüm yaa, sen de kendine ve bebişine iyi bak
hahaaa zerdalım alemsin
ben de zorlanıyorum ama hala yapıyorum kendim kıs
haha işte ben de böle yapıyorum
maşallah prensesinee
beloşum nasılsınız bakem fıstığım
dünür mü oldunuz yoksaaa :)
maşallah aylincim..iyi olmana çok sevindim.31 haftalık oldun şükür..Allah kolaylık versin.çiçeklerini ve böcüğünü öpüyoruz oğluşumla teyzesi:)
tülayla dünür olsak mı dediğin gibi
iyi bayramlar herkese bu arada
Maşallah canım ya herşeyin güzel ve iyi olsun inşallah. e kolay değil be canım biz bir tane taşıyoruz sen üç tane Allah yardım etsin. sana da iyi bayramlar olsun..
sağlıkla sıhhatle gelsinler büyüsünlerde dünür de oluruz bellimi olur ama önce bir babasına sormam lazım şimdiden turşu bidonu hazırlamaya başladı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?