Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

sağol canım ya doğru söylüyorsun ilk duyduğum zaman baya bir kötüdüm wc ye gitmeye bile korkuyordum miniğim tekmeledikçe aşağı tarafa müthiş bir baskı oluyordu açılma büyüyor gibi geliyordu ama şimdi Allaha şükür daha rahatım bel ve kasıkağrılarımda geçti gibi.
süslemezmiyiz hemde nasıl süsleriz :))) bende pek bilmiyordum örgüyü ama sağolsun babaanne bukonua uzman. ben bi modeli öğreniyoum devamlı ondan örüyorum düşün aynı model değişik renk 4 tane yelek örmüşüm:))
ben portbebe değilde araba koltuğu olarakda kullanılan ana kucağı almıştım sıfır yaştn itibaren kullanmak için baktık kullanışlı olmuyor portbebe de alırız ne yapalım herşey onlar için.. dualarım seninle ve zerdalla canım. Allah bir avazda kurtarsın sizleri minikler sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah.

sağol canım. ilk duyduğum andaki şoku atllattım düşünmemeye çalışıyorum.doktor ayakları yerden keseceksin dedi. bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum hatamı yapıyorum bimiyorum ama kendimi iyi hissedersem dinlene dinlene yemek yapıyorum. senin oğluşun iyi şimdi değilmi. kırkbirkere maşallah ona ve annesine.

süt için kızlar sütün kalitesini ve miktarını artırıyor günde 1lt ısırgan çayı o da öyle bulgur piavı kuru soğan
benim göğüslerim hiç şişmedi ve doğumdan sonra geldi sütün o ilk gelen sarı süt üç kişi mememi sıkarak getirdiler oy neler yapmadım ki ben o sütü 6 ay emzirebilmek için 6 ay sonra rahatladım eren şimdi 15 aylık ve emiyor hala
ben bir göğüsümü verirdim bir göğsümü vermezdim o dolardı sağardım onu buzdolabında tutardım sonra o göğsümü verirdim emzirdikten sora yine sağardım ki o kalanları birriktireyim diye

kıslar merhaba!
kendi doğumumu bilinmez ve şaşkın bir şekilde beklerken bu sitede ilk başladığımız zamanlardan beri pek çoğumuz çook şükür hamile kaldık geçmişte uğraşlarımız dualarımızı paylaştık ve bir arkadaşımız kalmıştı TENTATİON canım benim bu sabah hamile haberini aldım nasıl sevindim anlatamam. hep dualarımızda ve desteğimizdeydi bizi mutlu etti.. darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah.. bizler hayırlı sonuçları sırayla aldık çok şükür Rabbim tüm bekleyenelere versin.. TENTOOŞŞŞ seni buraya bekliyoruz artık.. transfer ediyorum seni gebeliğini buradan takip edelim bak haberim yok deme.. tazecik hamile bayan bizimle paylaş bakalım geçirdiğin süreçleri.. bir kerede buradan kutluyorum seni canım benim.. tahminim eylül sonlarında senin doğum olacak.. sonbahar çocuğu gelecek sanırım.. biz kış bebişleri ettik sen sonbahar :)) yaza bebiş yokmu yahu?

gerçekten mi ay nasıl mutluyum aNLATAMAMMMMMMM

tentoş buraya yumruk havaya

tıh tıh tıh

eyi günner

işte bi sürü gözle beklenne tentom aramızda hoşgeldin canım buranında en kıdemlisi benim benim bebişim artıkın koca abi oldu bisürü kuzeni oldu kimi doğdu kimi annesinin karnında

en miniğimiz senin karnındakiler ya da karnındaki bebecik hoşgeldin sefa geldin seni çok bekledik ümidimiz hiç bitmedi her ay gelirsin diye bekledik hoşgeldin miniğimiz ailemizin en küçüğü büyü zamanında sağlıkla doğ burda seni bekleyen bir sürü teyzen ve abin ablan var annen çok tatlı biri çok da neşeli sen de onun gibi olursun bence tentonun bebeği büyümeni izleyeceğiz burda hoşgeldin

oyy dıygulandırdın beni lovelim:) minikim var benim di mi :) inanması güç hala:))
nazlı olsun die en sona kaldık biz.:))

kızlaarrr. yarın test yaptırcam ya. o da güzel çıkar di mi:)

pztsi günkü degerim 163 idi. ii di mi

öff insan adam akıllı bi sevincini yaşayamıyor yau :)

aramıza hoşgeldin canım.Maşallah değerin güzel yarınki değerinde güzel çıkacak inşallah. sen rahat olki kesecik yada kesecikler rahat rahat büyüsün içinde fasulyeler oluşsun sonra tomurcuklar açsın:))) tekrardan tebrikler ve hoşgeldiniz..

sagolasın tülay. inşlh inşlh...
önceden düşünürdüm millet şımarıklığından mı yapıo bu kadar stresi ama harbiden bitmio stres.. amaninnn

Son düzenleme:
sagolasın tülay. inşlh inşlh...
önceden düşünürdüm millet şımarıklığından mı yapıo bu kadar stresi ama harbiden bitmio stres.. amaninnn

değerin yarın da yükselecek canım
stres hep olacak onlar koca kadın koca adam olana torun torba olana kadar yani biz anneler öldüğümüz zaman stres bitiyor babam 60 yaşındaydı babaannem hala aman oğlum dikkat et derdi düşün

ay yarın gelince hemen yaz heeeee

Bana kalırsa yaptırmana bile gerek yok. benim oğluşumda değerim 118 çıktı. Bi daha yaptırmadım. ta kalp atışlarını görene kadarda gitmedim doktora sabrettim. Tabi senden o kadar beklemeni isteyemem, önce kesesini görmeye gidersin. Ama iyi olacağına dair hep pozitif ol, çünkü bebeğin seni hep hissedecek. Artık hamişsin ya, en çok hamile olduğunu kalp atışını gördüğünde hissedeceksin. Ondan öncesine kadar insan inanamıyor. Sonra içinde bi canlı kalbi var küçücük, o sana emanet.Sonra taramalar, testler, şeker yüklemesi derken karnın kocaman olmuş.

Canım yalnız sağlık ocağınada bilgi vermen gerekiyor hamile olduğuna dair, ordada seni takip ediyorlar, tetanoz iğneni yapıyorlar. kalp atışlarını duyunca gider kaydını yaptırısın.

yazcam yazcam. verdim kanı. 11 de çıkçakmış sonuç. 12 ye doğru anca elime ulaşır. :)
di mi ya o stres hep olcak :)

ikinci testi doktor istedi zerdalım. rutinmiş bu tedavide. ona göre ultrasona çağırcaklar sanırım :)
evet ya insan hiç inanamıyor :) bu testi de olumlu aliim de bebeğe ona göre muamele edecem :))))

sağlık ocağını hatırlattığın ii oldu. bilmiyordum

tentoş nerdesin canım. test sonucun çıktımı, tabi canım seninkinde daha özenli davranırlar. Doktorların söylediklerine uyarsın.

kızlar fırsat bulup yazamadım.
degerimi aldım 383 çok şükür :)

doktorumu aradım ama daha dönmediler bana. gelişmelerden haberdar ederim

inanamıyorum ben da artıkın keseli bi memeliyim

kızlar fırsat bulup yazamadım.
degerimi aldım 383 çok şükür :)

doktorumu aradım ama daha dönmediler bana. gelişmelerden haberdar ederim

inanamıyorum ben da artıkın keseli bi memeliyim

keseli bi memeli tentoooooo keseli bi memeli tentoooooo keseli bi memeli tento hele dur koca göbekli şiş surat olucan heheheh

Kızlaarr . çok tebrik ederim. Allah inşallah bana da göstersin bu günlerinizi. Size çok önemli bir sorum olacak? Lütfen bilgisi olan cevaplasın. tüp bebek tedavisine başlamadan kan pıhtılaşması testi yaptırdınız mı? Benim düşük yaşayan arkadaşlarım oldu ve kan pıhtılaşması sorunları varmış. Bu testi tedaviden önce yaptıran var mı? Doktorla konuştum, benim düşüğüm olmadığı için teste gerek yokmuş. Problem olup olmadığı tüp bebek sonrası anlaşılacak ya ne kadar saçma ben o kadar çile çekip başarısız sonuç alınca testin ne anlamı var. Ne kadar rahtlar. Lütfen cevap????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…