ben açık kalmışım yavrum ya.. sende beni var diye sobelemişin cevap vermedi kaçtı sanma he.. msn den gördüm denizi evet yenilerini de at bakalım büyümüştür velet.. yerim onun kısık bakışlarını bennn.. mis kokuludur bide o şimdi ayyy çek içine ... sütünü arttırıcı şeyler yiyip içiyorsundur ama demek olabiliyor zaman zaman öyle.. bak börülce fasulyesi arttırıyormuş diyeyim bidee rezene çayı aklıma gelenler.. duyarsam yazarım gene sana.. bakalım bizim ne olacak milletin son aylarda süt geliyormuş benimkiler gayet yumuşacık hiç süt varmış gibi değil.. çok merak ediyorum gelecekmi diye.. kilosu çok iyi maşallah ona.. güzel beslenmiş erken doğdu hem düşük kiloluydu..toparlamış iyi bakmışsın yeğenimize eferin sana :))
benim ne tarih ne de doğum şekli hala belli olmadı çatı muayenesi 38. haftada yapalım dedi cuma tam 38 oluyorum mantar bence daha geçmedi krem vermişti sürdükçe yanıyor aşağıdan da çok çektim myomdan çektiğim gibi ne idrar yolu enfeksiyonundan nede mantar illetinden kurtulamadım elfoşum bakalım beklliyorum heyecanla ne olacak sonum diye.. geçen sefer akıntı alıp kültür tahlili yapıldı amna Yarabbim adam oradan alana kadar örneği ben akla karayı seçtim acayip acıyor nasıl açılıpta doğum yaparım diye kara kara düşünüyorum gün geçtikçe heyacan bilinmezlik merak artmakta bende.. işte böle benden haberler..
hoşbulduk bitanem..tentoşu buraya bekliyoruz 16 sında eller havaya tentoş buraya ole ole ole :)) cidden burda görmek onu hepimizi çoook mutlu eder.. ee artık sende izne çık tabi ya.. yeter çok yordun kendini sona geldin şaka maka.. doğum heyecanı basıyormu seni de beni acaip basıyor sorma gitsin.. bilinmezlik bi gariplik var bende..o popo ağrısını ben deyince gülüyorlar altıma destekler koyuyor annemler ben az sonra battı diyorum kaydırmaktan mahvoldum.. hele yatıp kalkmak işkence oldu sabah ediyorum tam uyumak nedir unuttum bölük pörçük dön baba dön en zor zamanlar sanırım haa bide kaşıntı varki uyuz sanırsın kabarttım kaşınmaktan her yanımı feci kaşınıyorum bir bende mi oldu hiç okumadım kimsede bunu...canım resimleri atarım kısmetse tabiki hele alalım kucağımıza geçsin şu zaman.. sende at valla bende merak ediyorum erkekimi.. aslında seni de..ne kadar kilo aldın toplam doktor iyi buluyormu kilonu?? bana artık alma dedi ama inadına bu hafta sanki dozu kaçırdım kaç çıkacam bakalım..
tülaycım sık dişini bak kaç hafta oldu bile hiç anlamayacaksın zaman nasıl geçmiş bana da geçmez gibi geliyordu bak geçti bile.. istirahatten asla vazgeçme hiç bişi daha önemli değil şu an unutma sakın tez canlılık edeyim falan deme.. dualara devam et prensesin yerinde dursun.. kızlarımızı süsleriz resimlerini atarız erkek analarını kıskandırırız bizdeminik şeyler örmek çook zevkli dimi ben öyle ahım şahım örgü bilmezdim kitaplardan baka baka istirahat zamanlarımda baya baya bişiler ördüm kendimde şaşırdım yaptıklarıma.. takıldığın yerler olursa yardım ederim bak :)) bu konuya da el attım gördünmü..
bende niyetli değildim ama hastaneden çıkarken ve başlarda sanırım lazım olacak bize.. araba koltuklarına yada bebek arabasına ilk başlarda konmaz herhalde en iyisi çantada taşımak aşısı bilmem nesi minikken çıkacaklar illaki evden .
hoşgeldin.. hayırlı uğurlu vede sağlıklı olsun gebeliğin inşallah.. ben başlarda okuduysan aşılama, tüp, donmuş transfer vs neler denedim tutmadı maşallah sen yakalamışsın bari tüple.. devamını getirsin Yaradan.. kalp atışlarını duymak müthiş bir duygu inşallah sende duyacaksın.. o ağrılar çok normal özellikle tüp bebekte yumurta toplama işlemi falan derken kendince rahim ve çevresi az da olsa hasar alıyor bununla alakalı olabileceği gibi rahmin genişlemesi de ağrı kasılma yapıyor.. kabak çekirdeği ve ananas ye şu sıralar sonrasında gerekmez.. ılık banyo ve kısa süreli olsun..ve hep rahat ol bebeğin hep seninle kalsın pimpiriklenme yani.. haberlerini yazarsın bize..
sende hoşgeldin canım..maşallah 19 haftaya gelmişsin.. seninde Allah devamını getirsin inşallah doğum haberlerinizi de okuruz buradan.. o ruhi sıkıntılar normal sonuçta hormonlar dengeyi şaşırıyor git-geller duygusal patlamalar hepsi çok normal.. bebeişine yazdığın mektuplar senin için çok özel olmazsa bizimle paylaşırsan merakla okuruz.. mutlaka çok güzeldir.. ben bunu yapamadım aslında günlük tutmak istedim ama sona gelemeyeceğim korkusu beni hep engelledi.. çok sıkıntı çektim çünkü.. ama böyle anım olsun ve bebeğim ileride okusun isterdim.. beceremedim maalesef bu işi.. sende gelişmelerini bizimle paylaşırsan seve seve okuruz..
sağol canım ya doğru söylüyorsun ilk duyduğum zaman baya bir kötüdüm wc ye gitmeye bile korkuyordum miniğim tekmeledikçe aşağı tarafa müthiş bir baskı oluyordu açılma büyüyor gibi geliyordu ama şimdi Allaha şükür daha rahatım bel ve kasıkağrılarımda geçti gibi.
süslemezmiyiz hemde nasıl süsleriz :))) bende pek bilmiyordum örgüyü ama sağolsun babaanne bukonua uzman. ben bi modeli öğreniyoum devamlı ondan örüyorum düşün aynı model değişik renk 4 tane yelek örmüşüm:))
ben portbebe değilde araba koltuğu olarakda kullanılan ana kucağı almıştım sıfır yaştn itibaren kullanmak için baktık kullanışlı olmuyor portbebe de alırız ne yapalım herşey onlar için.. dualarım seninle ve zerdalla canım. Allah bir avazda kurtarsın sizleri minikler sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah.
yatarak mı tamamlıyorusn hamillieğininngeri kalanını tülay anladığım kadrıyla,
olsun korkma erken doğumdan benim minik surat tam 1 ay önce geldi elhamdülillah hiç bi sıkıntımız olmadı sarılık dıında, oda normal zaten, sen karnındayken o kıpırtılarınn tadını cıkarmay abak, ben cook özledim oğlumun içimdeki kıpırtılarınıı
benimde doğumdan sonra geldi sütüm, hatta duş aldıktan sonra geldi 2 güğn sonra falan, zaten Denizi bana vermediler 2 gün yoğun bakımdaydı ya(
sütüm ahhh sütüm öyle dengesiz ki Gesom, neler yemedim neler içmedim ama ara ara akıp pedi ıpsılak yapıyor, arada yetmiyor oğluma anlamadım gitti, napayım ya stres yapsam daha kötü oluyor bende maam aldım koydum eve...
o enfeksiyon ve akıntı bende de vardı doğuma kadar, bebeğe zararı olur diye duydum ve okudum netten ama şükür bi zararı olmadı yada ben bilmiyorum varsada çünkü idrar tahlili yapılmadı hiç Denize, hiiiiççç düşünme normal doğum nasıl yaparım ALLAH öyle bi veiryor ki sabrını, dayanaıklılığını sen bırak kendini hiiiç düşünme onları our gelir gider su gibi inşALLAH....
DUA ET BİZE canımcım biz yarın yolcuyuz, karda var etraf buz bi sıkıntı cıkmadan varabilelim evimize...
coook öptüm seni, her an doğğurdu doğuracak modundasın ya, ALLAH yardımcın olsun inş.
sağol canım. ilk duyduğum andaki şoku atllattım düşünmemeye çalışıyorum.doktor ayakları yerden keseceksin dedi. bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum hatamı yapıyorum bimiyorum ama kendimi iyi hissedersem dinlene dinlene yemek yapıyorum. senin oğluşun iyi şimdi değilmi. kırkbirkere maşallah ona ve annesine.