Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

kızlar fırsat bulup yazamadım.
degerimi aldım 383 çok şükür :)

doktorumu aradım ama daha dönmediler bana. gelişmelerden haberdar ederim

inanamıyorum ben da artıkın keseli bi memeliyim
çok güzel canım, değerin güzel yükselmiş, 2 günde 1000 ni geçince kese oluşuyor diyorlar. 1 haftaya kalmaz kesen oluşur.

Yani böyle bişeyden şüpeleniyorsan yaptır canım. Devlet hastanelerinde bile yapıyorlar. Ben toksoplazma, kanda pıhtılaşma diye kendim isteyip yaptırmıştım. Kandan bakıyorlar.

Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.

keseli bi memeli tentoooooo keseli bi memeli tentoooooo keseli bi memeli tento hele dur koca göbekli şiş surat olucan heheheh

hehehe

ben yaptırmadım benden istemediler. ama için rahat edecekse yaptırabilisin.

doktorla konuştum. crinone jel ve öteki ilaçlarla devam. iğneyi bitiridik çok şükür :) en çok da buna sevindim :)
3 hafta sonra kalp atışı için çagırdı

eneemmm inanamıom ne yazdım ben yauuu.. pıtları duycam inşlhh :))) ahanda yerimde duramıom

ya zerdalım, iyi yüreklim datlı dillim.. unutma bizi. ihmal etme bizi. hakkını helal et. çok şeyler geçirdik beraber. bizi habersiz koma lütfen

ama ağlarım ben yauuuuu

kızlar fırsat bulup yazamadım.
degerimi aldım 383 çok şükür :)

doktorumu aradım ama daha dönmediler bana. gelişmelerden haberdar ederim

inanamıyorum ben da artıkın keseli bi memeliyim

maşallah canım değerin çok güzel. keseli bir memeli he çok güldürdün beni ))))Allah da seni güldürsün inşallah.

sağol arkadaşım darısı en kısa zamanda başına inşallah. ben ilk 2 denemde heyet raporu çıkartıp yaptırmıştım. rapor çıkarma aşamasında bir sürü tahlille beraber kan pıhtılaşmasına da bakmışlardı.aklında kalmasın istersen yaptır derim. devlet hastanelerinde de bakıyorlar. tedavinde bol şans herşey gönlünce olsun inşallah.

sağol canım sizde Allaha emanet olun.minik oğlun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Allah senide bir avazda kurtarsın. dualarım sizinle. Allah iyi haberlerinizi duymayı nasip etsin.

merhabalar..... herkes iy mi?

hpşgeldin leyliko:)

kızlar ilaçlardan mıdır nedir karnım çoook şiştiği için pant lara giremiyorum.
bize çok yakın bi avm ye gidip bi tane pant alalım dedik. hepi topu 40 dk oyalanmışımdır, aman bi ağrı bi yorgunluk bi halsizlik bi antin kuntin beden tepkisidir.
çok tırsıtım yau:18:

Geshenkkkk canım özledik seni ya, misafiri yollattık, bebiş çalışmalarına başladık yine, bakalım bu ay başka bi dr.a gideceim sanırım.
Diğer topikten buldum burayı:)) Benim durumum henüz uygun değil bu topiğe amma olsun arada gelirim buraya da Doğum olunca haber ver mutlaka canım
Çok öpüyorum seni ve tüm kızları... Muckkkkk

ilaçlar baya bir şişlik yapıyor. kullandığım jelden dolayı sanırım benim göğüslerimde bir anda şişmişti. yorgunlk halsizlik oluyor aman dikkat edin yorgunluk hissi olursa dinlenin. ben kendimi pek dinlemedim şimdi erken doğum riski olduğu için mecburen hareketsizim.
kilo konusuna gelince 46-47 ile tedaviye başladım şuan 64 kiloyum :)))) işte birazcık kilo aldım:S

Son düzenleme:
canım tentoşşş sata göre yapacaksın çizelgeyi dr.la tutmaz haftalarınız o zaman
opr. göre yapmışsın ama önce döllenme çoğalma oldu sana öyle yerleştirdiler bebişlerini
o yüzden sata göre yap canım
yoksa karışıklk olur
senle aramızda 1 ay var benimde şüpheli ilişkim 4 aralık
23 kasım sat tarihim canım

bizimki tüp ya ondan öle şettim. kesin döllenme opu tarihi die :)
zeytin ilk ay nasıldın. çok tırsıorum bişi olcak die yau nasıl geçcek 3 hafta?
valla bu hafta dayanamam herhal giderim doktora, burda yakın biyere

Son düzenleme:

canm çizelgen çok güzel olmuş. tüp bebekde de sata göre hesaplama yaplıyor canım:)))) korkma birşey olmaz. değerin 5000 i geçince karından da görülübiliyormuş kese. 5+4de keseyi görmüştüm ben alttan bakıldı ama 7+5 de de kalp atışlarını duymuştum.sen 3 hafta sonra hem keseyi hemde kalp atışlarını aynı anda göreceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…