çok güzel canım, değerin güzel yükselmiş, 2 günde 1000 ni geçince kese oluşuyor diyorlar. 1 haftaya kalmaz kesen oluşur.kızlar fırsat bulup yazamadım.
degerimi aldım 383 çok şükür :)
doktorumu aradım ama daha dönmediler bana. gelişmelerden haberdar ederim
inanamıyorum ben da artıkın keseli bi memeliyim
Kızlaarr . çok tebrik ederim. Allah inşallah bana da göstersin bu günlerinizi. Size çok önemli bir sorum olacak? Lütfen bilgisi olan cevaplasın. tüp bebek tedavisine başlamadan kan pıhtılaşması testi yaptırdınız mı? Benim düşük yaşayan arkadaşlarım oldu ve kan pıhtılaşması sorunları varmış. Bu testi tedaviden önce yaptıran var mı? Doktorla konuştum, benim düşüğüm olmadığı için teste gerek yokmuş. Problem olup olmadığı tüp bebek sonrası anlaşılacak ya ne kadar saçma ben o kadar çile çekip başarısız sonuç alınca testin ne anlamı var. Ne kadar rahtlar. Lütfen cevap????
keseli bi memeli tentoooooo keseli bi memeli tentoooooo keseli bi memeli tento hele dur koca göbekli şiş surat olucan heheheh
Kızlaarr . çok tebrik ederim. Allah inşallah bana da göstersin bu günlerinizi. Size çok önemli bir sorum olacak? Lütfen bilgisi olan cevaplasın. tüp bebek tedavisine başlamadan kan pıhtılaşması testi yaptırdınız mı? Benim düşük yaşayan arkadaşlarım oldu ve kan pıhtılaşması sorunları varmış. Bu testi tedaviden önce yaptıran var mı? Doktorla konuştum, benim düşüğüm olmadığı için teste gerek yokmuş. Problem olup olmadığı tüp bebek sonrası anlaşılacak ya ne kadar saçma ben o kadar çile çekip başarısız sonuç alınca testin ne anlamı var. Ne kadar rahtlar. Lütfen cevap????
çok güzel canım, değerin güzel yükselmiş, 2 günde 1000 ni geçince kese oluşuyor diyorlar. 1 haftaya kalmaz kesen oluşur.
Yani böyle bişeyden şüpeleniyorsan yaptır canım. Devlet hastanelerinde bile yapıyorlar. Ben toksoplazma, kanda pıhtılaşma diye kendim isteyip yaptırmıştım. Kandan bakıyorlar.
Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
kızlar fırsat bulup yazamadım.
degerimi aldım 383 çok şükür :)
doktorumu aradım ama daha dönmediler bana. gelişmelerden haberdar ederim
inanamıyorum ben da artıkın keseli bi memeliyim
Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
merhabalar..... herkes iy mi?
merhabalar..... herkes iy mi?
mrb. sağol canım sen nasılsın? topiğimize hoşgeldin.[/QUOTE
hpşgeldin leyliko:)
kızlar ilaçlardan mıdır nedir karnım çoook şiştiği için pant lara giremiyorum.
bize çok yakın bi avm ye gidip bi tane pant alalım dedik. hepi topu 40 dk oyalanmışımdır, aman bi ağrı bi yorgunluk bi halsizlik bi antin kuntin beden tepkisidir.
çok tırsıtım yau:18:
hoşbuldukkkk kızlar......
Tentoşşşşş sormaa o durum çokkk kötüydü.benim de çokkk şiştiiii.iğnelerden... hatta 6 haftalıkken hamile pantolonu aldım.. :))))
mrb. sağol canım sen nasılsın? topiğimize hoşgeldin.[/QUOTE
hoşbuldukkkk kızlar......
Tentoşşşşş sormaa o durum çokkk kötüydü.benim de çokkk şiştiiii.iğnelerden... hatta 6 haftalıkken hamile pantolonu aldım.. :))))
ya evet benim de çok fena. ben de hamile pant aldım.
lcw nın yarım hamile midir nedir. sadece önü lastikli olanları var, onlardan
o yorgunluk ağrılar oldu mu sende de
ya evet benim de çok fena. ben de hamile pant aldım.
lcw nın yarım hamile midir nedir. sadece önü lastikli olanları var, onlardan
o yorgunluk ağrılar oldu mu sende de
aynı yerden bende aldım.önü lastikli ::)) evet canım bende hala da var.yorgunluk ve ağrı. hatta yılbaşından önce çarşıda 1 kaç saat yürümüşüm belim kopacak sandım. ben s herşeye rağmen rapor aldım.1 ay.çünkü işyeri stresli yorucu değil ama stres bana yetiyor. kafaya takıyorum. 31 de işbaşı ama yine rapor alacam.kendimi riske atmayacam.
aynı yerden bende aldım.önü lastikli ::)) evet canım bende hala da var.yorgunluk ve ağrı. hatta yılbaşından önce çarşıda 1 kaç saat yürümüşüm belim kopacak sandım. ben s herşeye rağmen rapor aldım.1 ay.çünkü işyeri stresli yorucu değil ama stres bana yetiyor. kafaya takıyorum. 31 de işbaşı ama yine rapor alacam.kendimi riske atmayacam.
ii yapmışsın. benim de önümde iki haftalık tatil var. ii oldu
peki tedaviden itibaren kaç kilo fazlan oldu.
kendimi çok rahatsız hissediyorum ya.
dombili dombili
MERHABA TÜM ARKADAŞLARIM, KIZLAR, HAMİŞLER, ANNE OLAN CİCİ HANIMLAR !
venüs, kaderiya, özlemler,aklımdan bir an çıkmış olabilir diğer arkadaşlar ne olur unuttuğum varsa gönül koymayın hamileyim ya ona verin :) inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi özledim valla tek tek aklıma geldikçe dua ediyorum hepinize..
feri seni de hiiiç unutmuyorum özellikle en kısa sürede müjde almayı istediklerimin başındasın çok mutlu olurum güzel haberini alsam inşallah gönlüne göre versin Yaradan...
hepinize sevgilerimi yolluyorum .. mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, bebekli bir 2012 diliyorum.. öpüldünüz.
hpşgeldin leyliko:)
kızlar ilaçlardan mıdır nedir karnım çoook şiştiği için pant lara giremiyorum.
bize çok yakın bi avm ye gidip bi tane pant alalım dedik. hepi topu 40 dk oyalanmışımdır, aman bi ağrı bi yorgunluk bi halsizlik bi antin kuntin beden tepkisidir.
çok tırsıtım yau:18:
ii yapmışsın. benim de önümde iki haftalık tatil var. ii oldu
peki tedaviden itibaren kaç kilo fazlan oldu.
kendimi çok rahatsız hissediyorum ya.
dombili dombili
valla canım bende ayı durumdayım.tedavi döneminde yanılmıyorsam 52-53 kiloydum. Şimdi 57.5 kilo oldum. Ama çoğunluk ilaçlardan sanırım. Karnım 4 aylık gibi.:)))
ilaçlar baya bir şişlik yapıyor. kullandığım jelden dolayı sanırım benim göğüslerimde bir anda şişmişti. yorgunlk halsizlik oluyor aman dikkat edin yorgunluk hissi olursa dinlenin. ben kendimi pek dinlemedim şimdi erken doğum riski olduğu için mecburen hareketsizim.
kilo konusuna gelince 46-47 ile tedaviye başladım şuan 64 kiloyum :)))) işte birazcık kilo aldım:S
valla canım bende ayı durumdayım.tedavi döneminde yanılmıyorsam 52-53 kiloydum. Şimdi 57.5 kilo oldum. Ama çoğunluk ilaçlardan sanırım. Karnım 4 aylık gibi.:)))
ben de 50 ile başladım. 53-54 ü görüyorum .. ilaçların da etkisi var ama kabak çekirdekleri de masum değil bence :)
akşam nikah ertesi yemeğe gittik. ordan da kvaldeye geçtik. yemek salonunda bol bol sigara içildi zaten. bi de eve gelince, önceden eşimi aman ha yanımda içilmesin diye uyarmama rağmen ana oğul karşıklı yaktılar yanımda. nasıl sinir oldum var ya.. çocuguna da size de diye başlayasım geldi hırsımdan.
ben de içiodum ama tedavi başladığı gibi bıraktım..
benimki şimdi 4. haftaya gircek. sizde hiç bi belirti melirti bişiler filan var mıydı. korkuyorum ya bişi olursa, ya bişe olduysa diye:18::18:
bende çok az ara ara kasık ağrısı.
bu hafta içi en kısa zamanda annemlere geçip bi de doktora gitmek var niyetimde. gidişat ne durumda deyü
canım tentoşşş sata göre yapacaksın çizelgeyi dr.la tutmaz haftalarınız o zaman
opr. göre yapmışsın ama önce döllenme çoğalma oldu sana öyle yerleştirdiler bebişlerini
o yüzden sata göre yap canım
yoksa karışıklk olur
senle aramızda 1 ay var benimde şüpheli ilişkim 4 aralık
23 kasım sat tarihim canım
bizimki tüp ya ondan öle şettim. kesin döllenme opu tarihi die :)
zeytin ilk ay nasıldın. çok tırsıorum bişi olcak die yaunasıl geçcek 3 hafta?
valla bu hafta dayanamam herhal giderim doktora, burda yakın biyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?