canm çizelgen çok güzel olmuş. tüp bebekde de sata göre hesaplama yaplıyor canım:)))) korkma birşey olmaz. değerin 5000 i geçince karından da görülübiliyormuş kese. 5+4de keseyi görmüştüm ben alttan bakıldı ama7+5 de de kalp atışlarını duymuştum.sen 3 hafta sonra hem keseyi hemde kalp atışlarını aynı anda göreceksin inşallah.
selam arkadaşlar nasılsnız?
tentoşş SAT' a göre olması gerekiyormuş.. Doktorda öyle dedi....
tamamdır kızlar düzenledim tekrar sata göre :)
tülay nasıl geçecek o kadar vakit bilemiyorum yau :)
hep böle bi soru işareti kafada.
perşemde ya da cuma gideyim diodum doktora. görür herhal keseyi
Tentoşummmm maşallah 5.haftan bitiyor. Gözün aydın.... O tedirginlik hiçbirzaman geçmiyor emin ol....ben hala yaşıyorum. Şuan bel ağrım var. adet dönemi yaklaşınca oluyor.
Sabahları çokk zor kalkıyorum... 5-6 da uyanıyorum erken diye tekrar uyuyorum 11-11.30 da zor kalkıyorum....ne yapcam bilmiyorum. akşamları da 23.30 da uyuyorum.:)))) face ya da msn var mı tentoş? varsa özelden yazarmısın:?
zeytin sen de canım... ok.
sabahları erken kalkıp crinone jel i yapıyorum. 5 dk uzanıp10 dk dolanıyorum. sonra gene uyuklamaca. eskiye oranla uyku saatim arttı sayılır.
benimmm jel akşam 20.30 da. günde 1 defa. seninde mi 1 defa?
bizimki tüp ya ondan öle şettim. kesin döllenme opu tarihi die :)
zeytin ilk ay nasıldın. çok tırsıorum bişi olcak die yaunasıl geçcek 3 hafta?
valla bu hafta dayanamam herhal giderim doktora, burda yakın biyere
Tento kesende çizelgende hayırlı olsun :)) SATa göre yazıyor dr. ultrason makinesine ama benm Deniz"in kese-karın cevresi-baş çevresi falan
hep 1 hafta falan geriden geldi..sende de öyle olursa OPU dan olduğunu anla diye yazdım tamam?
heeyyyyyyttttttttt be Tentomda hamiş artık, ne güsell bişi yaaa,,,,,,,,
bizimki tüp ya ondan öle şettim. kesin döllenme opu tarihi die :)
zeytin ilk ay nasıldın. çok tırsıorum bişi olcak die yaunasıl geçcek 3 hafta?
valla bu hafta dayanamam herhal giderim doktora, burda yakın biyere
benimmm jel akşam 20.30 da. günde 1 defa. seninde mi 1 defa?
crinone mi kullıyonuz?ben sabah yapıyorum. günde bir kere.
her gün aynı saatte yapıyorsun di mi. ben de ona gayret ediyorum
crinone mi kullıyonuz?
geri gelirse telaş etmeyin, bide yanma ve kaşınma yaparsa bi ayna ile bakıp (çok komik biliyorm) temizleyin içini,
değilse yanar ha yanar yanar
takmayacaksın tak açacaksın akideşim...anne gibi olamıyolar, daha bi düşüncesiz oluyolar malesef,denizim k.valdedeyim. kendi akrabalarına doğru dürüst haber etmemiş. hele bi kesinleşsinmiş
ne moral oldu bana bi bilsen
tamam aynı kaygıları ben de yaşıom ama çevremden de duymam gerekmiyor
takmayacaksın tak açacaksın akideşim...anne gibi olamıyolar, daha bi düşüncesiz oluyolar malesef,
5. tedavin ve ilk kez hamilesin, her duyduğun cümlenin ne kadar yer edeceğini bilse keşke beyninde ;((
BOŞVEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR... elini karnına koy ve teşekkür et ona orda olduğu için, cok ferahlayacamsın bak gör..
gerçek aşk-sevgi o can parçasıymış Tentom gerisi hikaye inan bana
ben sabah yapıyorum. günde bir kere.
her gün aynı saatte yapıyorsun di mi. ben de ona gayret ediyorum
denizim k.valdedeyim. kendi akrabalarına doğru dürüst haber etmemiş. hele bi kesinleşsinmiş
ne moral oldu bana bi bilsen
tamam aynı kaygıları ben de yaşıom ama çevremden de duymam gerekmiyor
ağzından yel alsın gıı 3. denemem :)
di mi ama
ben aşılamaları da saydımdıağzından yel alsın gıı 3. denemem :)
di mi ama
Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
ben aşılamaları da saydımdı
Genelde aynı saatte yapıyorum 2-3 defa 1-1.5 saat sonra yapmıştım.... evde olamadığım için...
boşverrr takma onlarrııııı.sadece bebişini düşün..... Mide bulantıların başladı mı? karnın çok acıkıyor mu? unutmadan bolllll su iç.... günde 2-3 litre..
benim tosbik klavyayi f ye çevirmiş bide harici klavye takmış(
ne zorlanıyom yazarkenn
hee oke :)
yok mide bulantım filan daha başlamadı ama eskiye oranla bi tık daha ackıyorum :) suyla aram eskiden beri iyidir, bol bol içerim :)
sen de sağ alt tarafda dil seçeneği olması lazım. ordan düzeletebilrisin
tamamdır kızlar düzenledim tekrar sata göre :)
tülay nasıl geçecek o kadar vakit bilemiyorum yau :)
hep böle bi soru işareti kafada.
perşemde ya da cuma gideyim diodum doktora. görür herhal keseyi
ben yemeğe kaçar.. bana afiyet olsun"
s,zde ac kalmayan Leyli ve tento cekirdek vardı, fınfık, fıstık, mrcimekte vardı forumda...
Tentom senin ki çitlembik, leylininki de ödndlşd olsun barim :)))
of ıd ysvdjhsk Ç))
fjifk şdkdesısns şsşsıyd bshldkösjld ödndlşd ögşgmgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?