Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

perşembe ya da cuma yakın bi doktora gitmek var niyetimde.
inşlh çıkmaz bi aksilik

nasılsınız kızlar tentoş canım cumaya gitsen kesin kese görünür benim 5 haft. göründü
içinde kuşku kalmasın git dr. canım leyloş canım nasılsın
deniz anam denizimiz nasıl
geshenk doğum yapmış mı acaba haber alan var mı kızlar
zerdal arada uğra canım ya merak etmeyelim
lovelim canım sen nasılsın
çılgınım nasılsın unuttuğum var affola canlarım
öpüldünüz kızlar

:))))))))))))) benimki ne olsun canım benim

iyiyi zeytinciğim sen ve meleğin de iyi demi????? sana maesaj attım okudun mu???

inşlh bi aksilik çıkmazsa niyetimde var. :)
şimdilik bi sıkıntım yok. günlerin geçmeseini bekliyorum :)

geshenkten haberim yok benim de

:))))))))))))) benimki ne olsun canım benim

kendiliğinden f ye gecmiş klavye sanırım leyli :))))

ne yazdımdı unuttum valla.. f klavyeyi q ya cevirip okumak lazım ne yazdıgımı :) kaju fıstıgı geldi aklıma şindi
olsun mu senin bebe kaju, pekkk severiiimmmmmmmmmm

çok şükür iyi ooluş zeytin,, dişmi cıkarıyordur nedir pek halsiz ( eli sürekli ağzında
4,5 ay erken di mi diş için?

sne nasılsın? beyazıt nasıl, göbüşdeki miniş nasıl?

kajuuuu :))))))))) alemsin kız.....

canım 2 gündür wc de özellikle sabahları peçeteye jel ile birlikte siyah kahve tortu geliyor.......top top değil... sadece silince.. çokkk korkuyorumm (((((((

nasılsınız kızlar
denizanam kaşımaya
bu aylarda başlıyorlar 5. ayda çıkaran bile var benim oğlan ilkini 8-9 aylıkken patlattı
tentoşşş canım nasılsın leyloş senle görüştük iyisin maşallah
kaçak hatunlar nerdesiniz

canım 2 gündür wc de özellikle sabahları peçeteye jel ile birlikte siyah kahve tortu geliyor.......top top değil... sadece silince.. çokkk korkuyorumm (((((((

jel kullanıyordun di mi?
odur geri gelen tortular, endişelenme derim ben

günaydın zeyin.

yarın sabah randevu aldım . inşlh bu sefer de güzel haberlerle dönerim

günaydınn kızlarrrr
günaydın.

canım benimde geliyordu jelle birlikte kahverengimsi birşeyler jel birikmesinden diye düşünmüştüm 2-3 günde bir içeride birikenleri hafifden temizliyordum. korkma amaaklında kalmaması için doktoruna sor istersen.

sağol canım sen nasılsın?

kızlar düngece kasılmalardan dolayı soluğu hastanede aldık. 2-3 gündür kasılma oluyordu kimselere söylemiyordm. dün akşam bir çıtlattım. annem (kayınvalide) panik atak hastası eşim aynı ben gibi pimpirikli olunca doğru hastaneye. bilin bakalım ne oldu hstaneye gidince kasılmalar durdu nst miz iyi çıktı. daha önce açılma var denmişti ama açılma olmadığını söyledi doktor. yalnız servikal uzunluk baya bir kısalmış 28 mm lere inmiş yatmaya devammış yani. en güzel olayda ilk defa benim minik kızım tam anlamıyla yüzünü bize gösterdi dil bile çıkardı:))))

maşallahhh sana ve kızına.....

evet canım jel kullanıyorum.... ama öyle büyük büyük gelmiyor tortu şeklindee. ondandır diyorsun öyle mii?

geçmiş olsun tülay :)
sevsinler minik kızını senin maşalah

iyidir leyliko.
sadece evde oturmaktan yatmaktan fenalık geldi.
alışkın değilim. tatil olmuş lingir lingir gezmem gerekirken tosur tosur yatıyorum :)

benn 1 aydır yatıyorumm :)))))) boşverrrr daha çok gezeceğiz. Tentoş jeldendir diyon demiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…