kontrolleri testleri beklerken zaman bir şekilde geçiyor. bazende hiç geçmiyor şuan bnde olduğu gibi( içinde kalmasın git sen doktora ben uzun süre 2 doktora gidiyordum. konrollerin arasında 3 hafta oluyordu dayanamıyordum yakında olan doktora gidiyordum gerçihala da gidiyorum sıkıldıkça:))
ben yemeğe kaçar.. bana afiyet olsun"
s,zde ac kalmayan Leyli ve tento cekirdek vardı, fınfık, fıstık, mrcimekte vardı forumda...
Tentom senin ki çitlembik, leylininki de ödndlşd olsun barim :)))
of ıd ysvdjhsk Ç))
fjifk şdkdesısns şsşsıyd bshldkösjld ödndlşd ögşgmgı
nasılsınız kızlar tentoş canım cumaya gitsen kesin kese görünür benim 5 haft. göründü
içinde kuşku kalmasın git dr. canım leyloş canım nasılsın
deniz anam denizimiz nasıl
geshenk doğum yapmış mı acaba haber alan var mı kızlar
zerdal arada uğra canım ya merak etmeyelim
lovelim canım sen nasılsın
çılgınım nasılsın unuttuğum var affola canlarım
öpüldünüz kızlar
nasılsınız kızlar tentoş canım cumaya gitsen kesin kese görünür benim 5 haft. göründü
öpüldünüz kızlar
:))))))))))))) benimki ne olsun canım benim
öpüldünüz kızlar
kendiliğinden f ye gecmiş klavye sanırım leyli :))))
ne yazdımdı unuttum valla.. f klavyeyi q ya cevirip okumak lazım ne yazdıgımı :) kaju fıstıgı geldi aklıma şindi
olsun mu senin bebe kaju, pekkk severiiimmmmmmmmmm
kajuuuu :))))))))) alemsin kız.....
canım 2 gündür wc de özellikle sabahları peçeteye jel ile birlikte siyah kahve tortu geliyor.......top top değil... sadece silince.. çokkk korkuyorumm(((((((
nasılsınız kızlar
denizanam kaşımaya
bu aylarda başlıyorlar 5. ayda çıkaran bile var benim oğlan ilkini 8-9 aylıkken patlattı
tentoşşş canım nasılsın leyloş senle görüştük iyisin maşallah
kaçak hatunlar nerdesiniz
günaydın.günaydınn kızlarrrr
kajuuuu :))))))))) alemsin kız.....
canım 2 gündür wc de özellikle sabahları peçeteye jel ile birlikte siyah kahve tortu geliyor.......top top değil... sadece silince.. çokkk korkuyorumm(((((((
nasılsınız kızlar
denizanam kaşımaya
bu aylarda başlıyorlar 5. ayda çıkaran bile var benim oğlan ilkini 8-9 aylıkken patlattı
tentoşşş canım nasılsın leyloş senle görüştük iyisin maşallah
kaçak hatunlar nerdesiniz
kızlar düngece kasılmalardan dolayı soluğu hastanede aldık. 2-3 gündür kasılma oluyordu kimselere söylemiyordm. dün akşam bir çıtlattım. annem (kayınvalide) panik atak hastası eşim aynı ben gibi pimpirikli olunca doğru hastaneye. bilin bakalım ne oldu hstaneye gidince kasılmalar durdu nst miz iyi çıktı. daha önce açılma var denmişti ama açılma olmadığını söyledi doktor. yalnız servikal uzunluk baya bir kısalmış 28 mm lere inmiş yatmaya devammış yani. en güzel olayda ilk defa benim minik kızım tam anlamıyla yüzünü bize gösterdi dil bile çıkardı:))))
tentoşşşşş nasılsın taze anne?
iyidir leyliko.
sadece evde oturmaktan yatmaktan fenalık geldi.
alışkın değilim. tatil olmuş lingir lingir gezmem gerekirken tosur tosur yatıyorum :)
benn 1 aydır yatıyorumm :)))))) boşverrrr daha çok gezeceğiz. Tentoş jeldendir diyon demiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?