Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

maşalah, ne güzel anlatmışsın. gözlerim doldu okurken. inşlh biz de o günleri görürüz:)
allah analı babalı büyütmek nasip etsin oğluşunu :)
amin canım inşallah.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sanada yavrunu inşallah
maşşallah canım size. çok güzel anlatmışsın ağlamaya yer arıyordum buldum:)) Allah analı babalı, sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. tekrardan tebrikler..

teşekkürler canım..Rabbim sanada sağlıkla kucaklatsın yavrunu inşallah..ağlama bakiim gül,, yavruna kavuşacaksın ne güzel yakında

kajuuuu :))))))))) alemsin kız.....

canım 2 gündür wc de özellikle sabahları peçeteye jel ile birlikte siyah kahve tortu geliyor.......top top değil... sadece silince.. çokkk korkuyorumm (((((((
crinone geliyodur korkma derim,,benmde olmuştu ya ağlaya ağyaya gittimde bişi yoktu şükür... tasalanma hiç emi leyli
gecti o halleri şükür.. cok erken 5 aylık diş zeytin kıyamam az daha büyüsün, zor oluyomuş (

bele mii :)))))
biz hep koca pipi görüp dönüyodukta :)

benimde yazasım geldi ne güzel yazmışın
bas bağrına bol bol öp onu.. ömre bedel di mi yaa

hanaaaa ikiz olma ihtimali mi var, değerlğr cok bi katlamadıydı sankim..
hadi hayırlısı, mrkla bekliom

GESHENKKKKKKKKKKKKKKKKK tebrikler yauuu... cok şükür sağlıkla aldın kucağınaa....

bigün toplaşıp fotolarını koyalım bebelerin

Zerdalda normal doğum maşallah.. gelsede anlatsa doğum hikayesi..eskiden pek sıkıcı gelen doğum hikayeleri şimdi hayattaki en dinlenesi
şey gibi geliyo...

tebrikler Zerdalcımada,, sağlıkla büyüsün inş.

maşallahh canımmmm. aaaa 2 kese olabilir haaa?? hayırlısı olsun canım benim. çok sevindim...

amin canım. inşallah.

bele mii :)))))
biz hep koca pipi görüp dönüyodukta :)

aynen öyle yaptı işde:))

Kızlar ben doğurdum çok şükür vaktim yok sonra detay anlatacam ama yukarıda bi tebrik gördüm sanki kuşlar haber etmiş galiba.. Okuyamıyorum şimdi.. Zerdal da doğurdu hadi görüşürüz çok ağlıyor bugün bebiş derdini anlamadım huzursuzum o nedenle.. Anneler bana bilgi verin şu gaz konusunda ve besleme konusunda özellikle..

hayırlı olsun geshenkim :) allaj analı babalı büyütmek nasip etsin :)
bugünleri e gördük çok şükür

gaz konusunda sana tavsiyem 3 ay sabır :)) her bebekli bunu tadacaktır :)

dogum detaylarını bekliyoruz müsait olunca :)

canımmmmmmm ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin, uzun ve sağlıklı ömürlü olsun.. cok sükür yaa nerden nereyee :))

emzirirken bi memeden diğerine gecerken beklemeden dik tut bebişi hemen sırtına vur ve ovala, bekletirsen mideye gidiyor ve daha çok rahatsız ediyor...
sen bol bol rezene ıç günde en az 3 bardak ve e günde 2 kez 1 çay kaşığı kimyon iç inanılmaz fayda etti bende Geso, benim oğlumda cok gazlıydı (
kimyonu tek gecerim, bebeğe verenlerde varmış bi fiske ama ben kendim içtim hep, sütüde artırıyor canım hem...

hayırlısı olsun canım benim.Allah analı babalı büyütsün. sağlıkla büyüsün yeğenimiz...

tebrik ederim canım hoş gelmiş sefa gtirmiş kızcen :)) Allah analı babalı, sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. şansı bahtı açık, hayırlı evlat olsun inşallah.

leyliko bugün akşam üsrü eşimla avm ye giitik, yarım saat kadar dolandıktan sonra wc ye gittim de peçeteyle silince çook açık kahve lekemsi bişi oldu. tam panik yapacakken direk aklıma sen geldin:)

eve dönüşte de fena kasık ağrısı..

yaramıyo bana yürümek ya

deniz anam ilgelenmiyorsun beğnleee :)
ağlarım ama

harbide duygusal değişimler yaşıyorum, sabah sabah eften püften sebeple ağladım, bi de erken bence ama sanki midemde başladı sabah burkulmaları bulantı değilde bi tuhaflık, öyle bi oluyo ki herşeyden tiksinti geliyor.. kokulara karşı daha bi hassas oldum
annem de gülüor, ohhoo işimiz var senle die

size anlatmayı unututm. perşembe sabah doktora gittim, öğlendeyse sağlık ocağından aradılar, aa hayırlı osun gebeymişsiniz. bize de bekleriz :))) neynn! didim :) daha yeni öğrendik

aynen canımm..... benim de öyle oluyor. ayakta çok kalınca ve yürüyünce bel ve kasık ağrım oluyor. dikkat etmemiz gerekiyor canım.

duygusal değişimler haa sen ne diyonn ben hala melankolik bir haldayım... 2 gün önce tv izliyoz. ortada birşey yok, tv de duygusal birşey yok ben birden başladım zırlamaya eşim ne oldu diyor..... ben hiççç.. içimden sadece ağlamak geliyor dedim.

2 defadır aynı sebepten annemi çok kırıyor,üzüyorum ((( 2.sinin aynısını dün yaşadım...doğalgaz için tadilat vardıı anneciğim kıyamam geldi temizlik için yemek içinnn
ben birşeyy yapmayayım diyeee...ama çok yorulduu ççokk üzüldümmm sonraaaaa bağırdım yeter diyeee kırdım,üzdümmmm. sonrada ağlama krizii...kıyamam onlar beni ben onları düşünüyorumm....

dikkat et canım çok ayakta kalmamaya çalış. doktorun bana dediğini söyliyeyim sana şımart kendini. bende ilk zamanlar dinlemedim kendimi onu da yapayım oraya da gideyim dedim ama şimdi hiçbirini yapamıyorum mecburen..
duygusallık bende hiç geçmedi bozuk musluk gibiyim herşeye şıpır şıpır damlıyor gözyaşları :)

tebrikler canım.Allah sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin bebişe..gaz sorununa gelince bizde de var maalesef ama yapacak bişey var mı bilmiyorum..birde uykusuzluk had safhada .zombi gibi oldum ben..eşim acıyor artık halime..bende olsa ben emziricem sen uyu diye diyordün gece yine hiiiç uyumadık sadece 1,5 sattlik uykuyla duruyorum..umarım senin bebiş uykusuzluk çekmez canım..tekrardan tebrik ederim

annem de aynısı. kalkma etme yapma derken gözü gibi bakıyor bana. hakkını nasıl öderim bilmem

di mi şımartmak lazım kendimizi. kolay mı kavuştuk bu günlere :)
tam buldumcuk olacağım, kıskananlar çatlasın. hıh

kızlar geldim bennnn ereni uyutayım maceramı anlatırım

geshenk gaz sorununu çözeriz bebemmmm

duygusallık hiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç geçmeyecek kızlar söyliimmm artacak da neyse açarım mevzuyu gelirim 1 saaateee temem

hoşgeldin canım..... eeee nerdesin kuzummm???

hoşgeldinnn..

bana her şey kokiyyyy:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…