amin canım inşallah.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sanada yavrunu inşallahmaşalah, ne güzel anlatmışsın. gözlerim doldu okurken. inşlh biz de o günleri görürüz:)
allah analı babalı büyütmek nasip etsin oğluşunu :)
maşşallah canım size. çok güzel anlatmışsın ağlamaya yer arıyordum buldum:)) Allah analı babalı, sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. tekrardan tebrikler..
crinone geliyodur korkma derim,,benmde olmuştu ya ağlaya ağyaya gittimde bişi yoktu şükür... tasalanma hiç emi leylikajuuuu :))))))))) alemsin kız.....
canım 2 gündür wc de özellikle sabahları peçeteye jel ile birlikte siyah kahve tortu geliyor.......top top değil... sadece silince.. çokkk korkuyorumm(((((((
gecti o halleri şükür.. cok erken 5 aylık diş zeytin kıyamam az daha büyüsün, zor oluyomuşnasılsınız kızlar
denizanam kaşımaya
bu aylarda başlıyorlar 5. ayda çıkaran bile var benim oğlan ilkini 8-9 aylıkken patlattı
tentoşşş canım nasılsın leyloş senle görüştük iyisin maşallah
kaçak hatunlar nerdesiniz
kızlar düngece kasılmalardan dolayı soluğu hastanede aldık. 2-3 gündür kasılma oluyordu kimselere söylemiyordm. dün akşam bir çıtlattım. annem (kayınvalide) panik atak hastası eşim aynı ben gibi pimpirikli olunca doğru hastaneye. bilin bakalım ne oldu hstaneye gidince kasılmalar durdu nst miz iyi çıktı. daha önce açılma var denmişti ama açılma olmadığını söyledi doktor. yalnız servikal uzunluk baya bir kısalmış 28 mm lere inmiş yatmaya devammış yani. en güzel olayda ilk defa benim minik kızım tam anlamıyla yüzünü bize gösterdi dil bile çıkardı:))))
selaam kızlar.herkes nasıl umarım iyisinizdir..malum ben artık pek yazamıyorum..biraz geç oldu ama doğum hikayemi paylaşayım istedim sizlerle;
26 aralık sabahı nişanım gelmişti zaten..bekliyordum her an..ocağı beklemeyeceğini belli etmişti yavrum..28 aralık gecesi her zamanki gibi wc turlarına başlamıştım..o kadar çok wc ye gidiyordum ki gece de 10 kere oluyordu belki..neyse saat 1 de lavabodayken kasıklarıma müthiş bi sancı girdi..ama diğerlerine benzemeyen anlaşılan değişik bi sancı..sonra ellerimi yıkarken bi daha..tamam oğlum geliyor dedim o an..çok değişik bir sancıydı çünkü..alt tarafım çıkacak gibi oluyordu..karnım taş gibi kasılıyordu..hemen içeri koştum ( o top gibi halimle ne kadar koşabildiysem yani) eşime oğlumuz geliyor galiba dedim..o hemen suyun mu geldi dedi..3-4 haftadır sürekli bana bu soruyu soruyordu çünküyok sancım var dedim..hemen ara dr u dedi..ama ben düzenli olmadan aramam dedim..neyse saat 3 e kadar bekledim 15 dk da bir geliyordu sancılar ama kasıklarımda basınç müthişti..en sonunda dr u aradım..ebeyi gönderiyorum sen hastaneye geç gerek görürlerse bende gelirim bu gece alırız dedi..ben heyecanlandım tabi iyice..neyse hazırlandık çantalarımızı aldık..eşim telaştan kapıyı kilitleyemedi ben kilitledim o halimle hastaneye gittik hemen nst ye bağlandım sancılarım 7 dk da bir olmuştu..ama dayanılmayacak gibi değildi..hatta gelmesemde olurmuş azcık bu sancı diyordum...açılmam da vardı..sabahı beklemeye karar verdik drla..ben gece aralıklarla nst ye bağlandım kalp atışlarına bakıldı meleğimin..sabah dr gelince hemen ultrason ve bugün alıyoruz demesi drun.. ben TAMAM TABİ TABİ OLUR :)) diyebildim..29 aralıkta ameliyat önlüğünü giydim anestezistimle konuştum epidurale karar verdik... ben meleğimin her anını görmek istiyordum çünkü..ameliyathaneye kadar eşimde geldi el ele gittik. ben sedyede o ayakta tabi:))sonra epidural yapıldı belimden korktuğum gibi bişey değilmiş duymadım bile..önceden kalça çıkıklığı geçirdiğim için biraz zor buldular yerini ama olsun ..ben genel istemiyordum illa ki..sonra başladılar ben tabi hiçbişey hissetmiyordum..anestezi dr u çok tatlı bi bayandı sürekli muhabbet etti saçlarımı okşadı...bi kaç dk sonra saat 11,35 de dünya da başka hiç bişeye değişemeyeceğim o ağlamayı duydum..oğlum doğmuştu..oğlumu yan tarafa aldılar temizlemek ve kontroller için ben boynumu uzattım ve seyretmeye çalışıyorum..sonra yüzüme yaklaştırdılar meleğimi öptüm öptüm..ağlamaya başladım..ağlamak yok dediler şimdi gülmen lazım..sonra hemen oğlumu odaya çıkardılar..beni dikmeye devam ediyorlardı çünkü:))ben sürekli dr a bitti mi ne kadar var diye soruyorum..dr en son 3 dk sonra bitiyor dedi ve bitti..odaya çıktım meleğimi kucağıma aldım ve dünya durdu sanki..çok beklemiştim oğlumu tam umudumu yitirdiğim ay gelmişti kuzummm çooook mutluyum o yüzden.ilk gece sancım oldu biraz ama diğer günler iyiydim..bol bol yürüyüş yaptım en iyisi bu çabuk iyileşmek için..benim hikayem böyle..darısı tüm arkadaşların başına.Rabbim tüm isteyenlere bu harika duyguyu nasip etsin
hepimiz yani bu topikteki arkadaşlar çok bekledik uğraştık ama meyvesini aldık çok şükür..Rabbim yavrularımızı korusunnn
hanaaaa ikiz olma ihtimali mi var, değerlğr cok bi katlamadıydı sankim..kızlaar ben geldim
kesemi gördüm
9 mm imiş. üstten baktı, bi tane daha kese görür gibi oldu ama emin olamadı :))
heyecandan kaç haftalık oldugunu sormayı akıl edemedim :)
ilaçlarını kullanıon mu dedi evet ama jel şişirio deyince azarladı, buldumcuk didi bana :))
haydeee gelelim şindi; tek mi çift mi :)
kızlaar ben geldim
kesemi gördüm
9 mm imiş. üstten baktı, bi tane daha kese görür gibi oldu ama emin olamadı :))
heyecandan kaç haftalık oldugunu sormayı akıl edemedim :)
ilaçlarını kullanıon mu dedi evet ama jel şişirio deyince azarladı, buldumcuk didi bana :))
haydeee gelelim şindi; tek mi çift mi :)
amin canım inşallah.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sanada yavrunu inşallah
teşekkürler canım..Rabbim sanada sağlıkla kucaklatsın yavrunu inşallah..ağlama bakiim gül,, yavruna kavuşacaksın ne güzel yakında
bele mii :)))))
biz hep koca pipi görüp dönüyodukta :)
aynen öyle yaptı işde:))
Kızlar ben doğurdum çok şükür vaktim yok sonra detay anlatacam ama yukarıda bi tebrik gördüm sanki kuşlar haber etmiş galiba.. Okuyamıyorum şimdi.. Zerdal da doğurdu hadi görüşürüz çok ağlıyor bugün bebiş derdini anlamadım huzursuzum o nedenle.. Anneler bana bilgi verin şu gaz konusunda ve besleme konusunda özellikle..
canımmmmmmm ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin, uzun ve sağlıklı ömürlü olsun.. cok sükür yaa nerden nereyee :))Kızlar ben doğurdum çok şükür vaktim yok sonra detay anlatacam ama yukarıda bi tebrik gördüm sanki kuşlar haber etmiş galiba.. Okuyamıyorum şimdi.. Zerdal da doğurdu hadi görüşürüz çok ağlıyor bugün bebiş derdini anlamadım huzursuzum o nedenle.. Anneler bana bilgi verin şu gaz konusunda ve besleme konusunda özellikle..
Kızlar ben doğurdum çok şükür vaktim yok sonra detay anlatacam ama yukarıda bi tebrik gördüm sanki kuşlar haber etmiş galiba.. Okuyamıyorum şimdi.. Zerdal da doğurdu hadi görüşürüz çok ağlıyor bugün bebiş derdini anlamadım huzursuzum o nedenle.. Anneler bana bilgi verin şu gaz konusunda ve besleme konusunda özellikle..
leyliko bugün akşam üsrü eşimla avm ye giitik, yarım saat kadar dolandıktan sonra wc ye gittim de peçeteyle silince çook açık kahve lekemsi bişi oldu. tam panik yapacakken direk aklıma sen geldin:)
eve dönüşte de fena kasık ağrısı..
yaramıyo bana yürümek ya
deniz anam ilgelenmiyorsun beğnleee :)
ağlarım ama
harbide duygusal değişimler yaşıyorum, sabah sabah eften püften sebeple ağladım, bi de erken bence ama sanki midemde başladı sabah burkulmaları bulantı değilde bi tuhaflık, öyle bi oluyo ki herşeyden tiksinti geliyor.. kokulara karşı daha bi hassas oldum
annem de gülüor, ohhoo işimiz var senle die
size anlatmayı unututm. perşembe sabah doktora gittim, öğlendeyse sağlık ocağından aradılar, aa hayırlı osun gebeymişsiniz. bize de bekleriz :))) neynn! didim :) daha yeni öğrendik
leyliko bugün akşam üsrü eşimla avm ye giitik, yarım saat kadar dolandıktan sonra wc ye gittim de peçeteyle silince çook açık kahve lekemsi bişi oldu. tam panik yapacakken direk aklıma sen geldin:)
eve dönüşte de fena kasık ağrısı..
yaramıyo bana yürümek ya
aynen canımm..... benim de öyle oluyor. ayakta çok kalınca ve yürüyünce bel ve kasık ağrım oluyor. dikkat etmemiz gerekiyor canım.
duygusal değişimler haa sen ne diyonn ben hala melankolik bir haldayım... 2 gün önce tv izliyoz. ortada birşey yok, tv de duygusal birşey yok ben birden başladım zırlamaya eşim ne oldu diyor..... ben hiççç.. içimden sadece ağlamak geliyor dedim.
2 defadır aynı sebepten annemi çok kırıyor,üzüyorum((( 2.sinin aynısını dün yaşadım...doğalgaz için tadilat vardıı anneciğim kıyamam geldi temizlik için yemek içinnn
ben birşeyy yapmayayım diyeee...ama çok yorulduu ççokk üzüldümmm sonraaaaa bağırdım yeter diyeee kırdım,üzdümmmm. sonrada ağlama krizii...kıyamam onlar beni ben onları düşünüyorumm....
dikkat et canım çok ayakta kalmamaya çalış. doktorun bana dediğini söyliyeyim sana şımart kendini. bende ilk zamanlar dinlemedim kendimi onu da yapayım oraya da gideyim dedim ama şimdi hiçbirini yapamıyorum mecburen..
duygusallık bende hiç geçmedi bozuk musluk gibiyim herşeye şıpır şıpır damlıyor gözyaşları :)
kızlar geldim bennnn ereni uyutayım maceramı anlatırım
geshenk gaz sorununu çözeriz bebemmmm
duygusallık hiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç geçmeyecek kızlar söyliimmm artacak da neyse açarım mevzuyu gelirim 1 saaateee temem
kızlar geldim bennnn ereni uyutayım maceramı anlatırım
geshenk gaz sorununu çözeriz bebemmmm
duygusallık hiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç geçmeyecek kızlar söyliimmm artacak da neyse açarım mevzuyu gelirim 1 saaateee temem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?