bennnn şükür iyiym. Yavrum da çok şükür iyi. Pazartesi 2'li tarama testi için gidecem. Allah' ın izniyle bunlar da atlatsam çok rahatlayacağım. O ıslaklığa çok takılma bende de çok oldu hala da oluyor... . Jelden oluyormuş.....
hadi inşlh onda da güzel haberlerle dönersin :)
evet ben de öyle tahmin ediyorum.
sıkıldım artık o jeli yapmaktan yau :)
:)))) sıkılma sıkılma. sık dişini 3. aydan sonra bir aksilik olmazsa kesiyorlar jeli. akıntı kokulu, renkli değilse jelden canım..
yokyok renksiz su gibi bişi sanırsam :)
aman sağlıklı olsun da bunlar nazlanmaları olsun :)
aynen canımmmm benimde öylee.... benim 4 tane kaldıı artık kesecekler çok şükür...
Ya kızlar ben 52-53 ile tedaviye başladım. şimdi 57-58 oldum. gebelik kilommu yoksa iğne ve jelin şişkinliğimi hala çözmedim. eğer gebelikse çokkk şişko olacam... göbeğim dışa doğru sivri ve kocaman çıktı şimdiden... :)))))))
gözün aydın bu arada
11 haftalık olmuşsun :)
jeli yazdırıyor musun? sağlık ocagında yazıolar dediler ama evde olmadığım için uğrayamayacağım
11 haftamız bitti canım. 12.haftaya girdik. Çok şükür.Pazartesi 2'lş tarama testi Allahımın izniyle inşallah temiz çıkar.Sabah moralim bozuldu. başka topikten bir arkadaşın 2li test sonucunda birşey çıkmış sunni sancı verip bebeği almışlarrr( bunları düşünmücem diyorum ama olmuyor...... jeli ben hastanede çalıştığım için orda yazdırıyordum.ama artık yazdırmayacam herhalde... ÇOKK ŞİŞTİKKK ÇOKKK :))) senin minik nasıl_?
kızlar selam ben de hamileyimmmmm 7 gün önce ögrendik :))))) yalnız ben ne zaman doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz....bu arada hiç mide bulantım filan yok ....
aynen canımmmm benimde öylee.... benim 4 tane kaldıı artık kesecekler çok şükür...
Ya kızlar ben 52-53 ile tedaviye başladım. şimdi 57-58 oldum. gebelik kilommu yoksa iğne ve jelin şişkinliğimi hala çözmedim. eğer gebelikse çokkk şişko olacam... göbeğim dışa doğru sivri ve kocaman çıktı şimdiden... :)))))))
al benden de o kadar leyliko
50 ile başladım
53-54 ü gördüm ki son günlerde tartılmadım bile, 15 gündür tatildi kardı derken evden hiç çıkamadım
bende de göğüs altından başlayıp mide karın ve bele doğru yayılan bi şişlik var:)şimdiden 6 aylık gibiyim
ilaçlardandır diye kendimi avutmaya çalışıyorumhani yemektendir desem öyle man aman bi atrış yok
zate geçen haftadan beri bulantıdan ötürü yiyorum ama zoru zoruna, gel de bana sor nasıl yediğimi
kızlar selam ben de hamileyimmmmm 7 gün önce ögrendik :))))) yalnız ben ne zaman doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz....bu arada hiç mide bulantım filan yok ....
:))) bende söyliyeyim mi kilomu :)) 46-47 ile tedaviye başladım en son 64 düm :S heralde doğuma kadar 70 i bulurum. doktor ilk zamanlar kilo al herşeyen bol bol ye diyordu şimdi demiyor. kullanılan vitaminler ve kan ilaçlarıda kilo alımını hızlandırıyor sanırım.
jeli bağlı buluduğunuz aile sağlık merkezinde de yazıyorlar.
oy maşallah hepiniz cıtırmışınız hakkaten 40-50 lerden bahsediyonuz kiloya...
ben söl,mde gözleriniz fal taşı gibi açışsın 62 il hamile kaldım 74 ile doğuma giridm şimdi 68 im :))
veremiyom kilo, Deniz 6. aya girdi bende tık yok, yemeden içmeden de kesemiyom sütüm azalıyo diye, zaten yetmiyo minik adamıma(
6. ay bitsin başlıucam dikkat etmeye de, izbandot gibioldum ya boyzda uzun olumca(((
bu vakitte niye ayaktayım yarın calışcagım halde diye soran varsa, az kaldı anlayacaksınız nedenini hediyeler kucagınıza gelince :)))
iyi geceler, huzuzrlu uykular kızlar, uyku akıyo gözümden de yazamadım hep okuyup cıkıyom diye yazimm dedim....
Tentooo... kaç kese var? yeni haber var mı?
gözün aydın maşalah :) allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
bir an önce doktora git derim ben. tahminimce 6 haftalık olabilirsin :)
heheh sağlık olsun tülay. geldikleri gibi giderler :)
evet ilaçlar kilo almını hızlandırıor kim ne derse dersin.
evimde değilim olaydım gitçektim sağlık ocağına. haftaya artık :)
bu karlar ericek, bu kilolar gidecek :)
haftaya gitçez doktora denizim. dananın kuyruğu o zaman kopacak :) dua et. sağlıkla devam edelim :)
hane hedayem:26:
eylülde kucağında hedayen arkadaşım, uykusuz gecelere şiş gözlerle seni okula yollayacak, ömre bedel hediye,elini karnına koy, aha bak tam orda :)))
Herkese hayırlı kandiller
kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
artık meleğim benimle değil hayırlı kandiller
allahım hayırlı ve sağlıklı melekler nasip etsin
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?