Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

heheh yok o kokmiyy :))

hade canem. o kadar olduk mu yau? :)) vay anasını

bu koku işi fena yaa

oldu tabikineee maşallah..... bende 11.haftayı bitiriyorum maşallah....... yarın doktora gidecem yavrumu özledim bir görem.. birde salı işbaşı rapor alayımmm:))))

oldu tabikineee maşallah..... bende 11.haftayı bitiriyorum maşallah....... yarın doktora gidecem yavrumu özledim bir görem.. birde salı işbaşı rapor alayımmm:))))

hadi inşlh güzel haberlerle gelirsin

az önce okudum"

"Gebelik kesesinin çapı günde ortalama 1 milimetre büyür. Gebelik kesesinin çapına 30 rakamı eklenip 7'ye bölünerek yaklaşık gebelik haftası hesaplanabilir. Bu hesaplama 8. gebelik haftasına kadar oldukça doğru sonuçlar verirken daha ileri haftalarda hatalı sonuçlar verme olasılığı artar.

bu hesaba bakarsam eger, perşembe gitmiştim. 9 mm idi. 5+5 oluyur o günü. bugünü ise 6. hafta ya dalmış oluyuruz:) haydee

inşallah canım benimmm....... maşallah hepimize ve bebeklerimize........

tentoşşş suyunu hep cam şişeden iç olur mu???

günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn cancağızlarım

lovelim nassen? Döndün yuvaya?

Benim midem balaniiyyyyy

tentom döndüm valla temizlik yapıyorum oğlanla nasıl oluyor bilmem ama yapıyorum işte
normal bulansın bişey olmazzz canım kraker ye aç kalma bol su iç tamammı canımm kızın olcak ondandır heheheheheh

kolay gelsin. ben senin yerine yan gelip yatıyorum.
bi k.valdedeyim bi annemde :)

hehe kızım mı olacakmış :)

akıntımda çok, az evvel uyandım çamaşırın arkası hep ıslanmış

leyliko naptı acep? doktora gideceğidi

eylül annelerine takılayım dedim ama çook kalabalık, sayfalar hızlı hızlı ilerlemiş filan..
buraların dadı yok yau :)

niye bu kadar akıntın var dr sor aklın kalmasın bence bişey yok olabilir ama için rahat etsin istiyorsan

sen yine takıl eylül analarına çünkü senle benzer şeyler yaşayan insanlar bi süre sonra tenhalaşır bizim dde öyleydi ekim anneleri sonraları artık herkes tanışıyor sam,mi oluyor mesela biz face gurubu açtık hediyeleşiyoruz buluşuyor kızlar ben tarafta kşmse yok yoksa buluşurdum benzer şeyler yaşayınca rahatlıyorsun o açıdan iyi oluyor takıl aktif ol orda burayı da bırakma

habertükde yeni bi yöntemmiş gibi IMSI yöntemini anlatıyorlar. bi bu yöntemle bebek sahibi olan aileyi çıkarmışlar. e memoral da ne zamandan beri uygulanan bi yöntem ki bu. halahala

ay yazdığımdan bişey anlamadım be nasıl yazmışım utandım öğretmenliğimden yeminle
habertükde yeni bi yöntemmiş gibi ımsı yöntemini anlatıyorlar. Bi bu yöntemle bebek sahibi olan aileyi çıkarmışlar. E memoral da ne zamandan beri uygulanan bi yöntem ki bu. Halahala

maksat haber olsunnnnn

bennnn şükür iyiym. Yavrum da çok şükür iyi. Pazartesi 2'li tarama testi için gidecem. Allah' ın izniyle bunlar da atlatsam çok rahatlayacağım. O ıslaklığa çok takılma bende de çok oldu hala da oluyor... . Jelden oluyormuş.....

oy kuzun iyi olmasına sevindim canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…