Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

inan ki dün aklıma sen geldin. ne zamandır sesi çıkmıor diodum
hadi ya (( çok üzüldüm
allah kolaylık versin, çok çok geçmiş olsun zeytinim

tez zamanda kavuşursun inşlh meleğine

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar işbaşı yaptım bugün iyiyim biraz karnım ağrıyor ama
allahım hayırlısını versin her zaman kısmet değilmiş ne yapalım
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
en kısa zamanda yeniden denemeyi düşünüyorum
hayırlısıyla hamile kalırım inş. kızlar
hepinizi kocaman öpüyorum
zerdal ve geshenk doğum yapmış rabbim analı babalı büyütsün
isimlerini ne koydunuz
koklayın meleklerinizi benim yerime çok güzel kokar onlar

kızlar yarına doktora randevu aldım. cuma yı bekleyemedik, hava şartlarından tırstık :)
dua edin
güzel haberlerle dönelim

midem çok fena kızlar ya. canım hiç bişi yemek istemiyor, bulantı bulantı değil de üştürsün de bi tuhaf olur ya. öle işte.
öf ya.
kabız da oldum
kocaman karnım da oldu

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza.bizde geçen hafta beta hcg baktırdık bir heyecanla ama sonuç hüsran inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

sabahları kahvaltıda ekmeğini zeytinyağına batır yeeee barsakları yumuşatır diyim sana sonraaaa kaysı yicen yatmadan evvel 2-3 tane bol su içiceksin bi de poopişine zeytinyağı sür canım kanama falan olmasın ıkınma tamam mı canım
slm kızlar ben yeni katıldım aranıza.bizde geçen hafta beta hcg baktırdık bir heyecanla ama sonuç hüsran inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

inşallah canım olur

Merhaba kızlar.

Dün 2'li tarama testi için ultrasona girdim. Oğlum olacakmış.Ama biraz canım sıkıldı ense kalınlığı sınırda çıktı. Diğer 4 paremetre (burun kemiği,kalp vss ) de çok güzel çıktı. Çok sağlıklı bir bebek dedi ancak ense kalınlığna taktık.

Doktor kan sonucuna göre değerlendireceğiz dedi. Bugün kan verdim... Kızlar dua edin kan testim temiz çıksın

kızlar venüste de bir problem vardı demii___????? onun sorunu neydi? amniyosentez yapmışlardı yaa...

lovelii canımmmm çokk korkuyorum yaa

biliyorum canım korkman doğal ama sen rabbime sığın canım mert eren de de suyun azaldı demişti 7 aylıktım o zaman çok korktum anlatama sana dua et bebeğinle konuş sağlıklı olmasını iste

ikizler geliyor :)
kalp atışlarını da duyduk.
ayrıntıları yarın uzun uzzun yazarım :)
saat 23 ve eve geleli daha bi saat oldu
öptm sizi :)

leylikom içini ferah tut. çook okudum seninkine benzer hikayeleri sonuçları hep iyi çıktı.
allah sağlık versin ikinize de.

ay ikiz geliyorrrrrrrrrrr maşallahhhhhhhhhhhhhh ay çok sevindim çok sevindimmm çok çok hehehehehe hadi yarın anlatırsın dinlen demin aklımdaydın nerden bu kız diyeeeeee

canım benimmmmmm çokkk sevindim Allah tamamına erdirsin. ......

Sağolun kızlar inşallah derin bir nefes alabilirim. Herşey güzel çıkar... Dua edin olur mu???

maşallah canım tentoşşş ben dedim ikiz diye allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
leyloşşş canım korkma yaa içini ferah tut inş. bir şey çıkmayacak meleğini boşuna üzme kuşum
sağlıklı diyipte sendromlu doğanlar sağlıksız diyipte sağlam doğanlar var sen allaha sığın dua et
inş. meleğin sağsağlim gelecek dünyaya
loveli kuşum nasılsın rabbim benden çok sevmiş meleğimi ne yapalım kısmeti yokmuş hayırlısı olsun
allahım bütün hamişlerin sağsağlim doğurmalarını hamiş kalmak isteyenlerin hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip yarabbim
tentoşşş ikiz ticker yapsana kuzum maşallah
venüs sen nasılsın canım sağol kısmet elden bir şey gelmiyor

Amin canımmm. İnşallah sonuçlar tertemiz çıkar.... Dualarınızı eksik etmeyin olur muuu?

dua etmezmiyiz ederiz tabikide sen içini ferah tut ama bazen bebeğin pozisyonundan falan da ölçüm düzgün olmayabiliyor. Allahın izniyle herşeyin güzel çıkar. benim yeğenimde de ense kalınlığı normal değil demişlerdi doktor doktor gezmişti ablam ama Allaha şükür hiçbirşeyi yokmuş. şuan 6 yaşında maşallahı var.

ikizler geliyor demek maşallah canım tebrik ederim. birde biri kız biri erkek oluyor muu Allahhhh :):)

Leylikom oğluşn gelcekmiş ne mutlu sana. inşlh sonuçların temiz çıkar.
zerdal ikili test yaptırmmaıştı diye hatırlıorum bu tip hatalı sonuçlardan dolayı
sev oğluşunu bizim için :)
ay ikiz geliyorrrrrrrrrrr maşallahhhhhhhhhhhhhh ay çok sevindim çok sevindimmm çok çok hehehehehe hadi yarın anlatırsın dinlen demin aklımdaydın nerden bu kız diyeeeeee

heheh evet lovelin ikizlemişiz farkında olmadan :) kaç yılın acısı çıktı

dün kalp atışları için gittik. hiç aklımda yoktu ikiz, hep tek diye düşünüyordum.
ene bi baktık ki ikisi de yayılmış yatıo :) kalp atışlarını da duyduk, hiç de öyle pıt pıt değildi valla, gümbür gümbür atıyordu:)

ikiz olması aynı zamanda riskleri de berbaerinde getirdtği için uzun uzun açıkladı doktor. hangi haftalarda hangi testlerin yapılması gerektiğini belirtti. daha sık kontrole gideceğim. 15 gün sonrasına randevu verdi.
ikiz oldugu için bi süre daha alttan muayene olacakmışım 12 - ya da 14 net hatırlamıyorum . bu da rahimle vacina arasındaki uzunlu ölçmek amacıyla. çünkü belli bi seviyenin altına düşünce erken dogum rsiki olacağından önlem almak gerekirmiş. rahim ağzını dikmek gibi filan.
en fazla 15 kilo alma lüksün var dedi.
sakın ola ki 3 kişilik yemem lazım filan die düşünme dedi
3 aya kadar sen naparsan yap ister ye ister yeme onlar asalak gibi senden beslenceklerdir dedi. :))
mide bulantn için tarçın zencefil dondurma öneririm ama aşırya kaçma dedi
karnımın şişliği ilaçlardandır dedi
daha uzun uzun konuştuk ama özetle böle şeyler işte.

bizim heyecandan aklımıza çok soru gelmedi. sizin önerceğiniz sorular varsa sorem :)

tentoşumm hayırlı olsun canım benim.. Oğluşumun geleceğini büyük sevinçle karşılayamadım. bütün gün ağladım... kan sonuçlarım da çıktı eşim almış ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Yarın dokora gideceğiz.... dualarınıza çokkkk ihtiyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…