oy maşallahhh çok sevindimmmmm zerdalım yaaaaaa ben mart annesi olacak allahın izniyle arka arkaya doğuracağız demek
darısı neşemeşe geshenk çılgına olsun aylint ne etti çeteyi ya çok meraktayım
haber ver kendinden kuzulardan olur mu
Denizanası yok görünürlerde, ikinci gelince hiç girmez oldu. onuda merak ediyorum. İkinciler çok şükür bekletmeden sürpriz yaptılar. Benimki biraz öyle oldu çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına
zerdalım belenayım ben de hamileyim rabbim hayırlısıyla doğrumayı nasip etsim inşallah biz 11 haftalığız
ne güzel haberler bunlar maşallah ilk bebişler çok uğraştırdı ama ikinciler sağolsun aratmadılar loveli ve zerdal sizin adınızada çok sevindim bende 7 haftalık hamileyim bebişler artarda merhaba diyecekler ne güzel rabbim sağlıkla ve hayırla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu benim bebişimde nasipse nisan doğumlu olacak ablası gibiselam belenayla loveli, ikinizede hayırlı olsun. Sormayın ya bende hamileyim 8 haftalık. hayırlısı ile inşallah kucağımıza alırız. çok sevindim sizlerede. darısı bizim çılgınkızla, geshenke olsun. Benim bebelerin arasıda 2 yaşını geçkin olacak. ara sıra yazın ya haberleşelim. 2014 nisan annesi olacam inşallah.
aman dikkat et zerdalım bol bol dinlen dicem ama ne mümkün çocuk varken
evet ikinciler çok şüküür beklemeden geldiler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız onları da
deniz anasını görmüyorum bende tentoniionla çılgınla neşemeşe görüşüyoruz face sayesinde keşke sende olsan canım ya hep aklımdasın
iyi bak kendine bebişlerine
ne güzel haberler bunlar maşallah ilk bebişler çok uğraştırdı ama ikinciler sağolsun aratmadılar loveli ve zerdal sizin adınızada çok sevindim bende 7 haftalık hamileyim bebişler artarda merhaba diyecekler ne güzel rabbim sağlıkla ve hayırla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu benim bebişimde nasipse nisan doğumlu olacak ablası gibihabersiz bırakmayın haberleşelim
ne güzel haberler bunlar maşallah ilk bebişler çok uğraştırdı ama ikinciler sağolsun aratmadılar loveli ve zerdal sizin adınızada çok sevindim bende 7 haftalık hamileyim bebişler artarda merhaba diyecekler ne güzel rabbim sağlıkla ve hayırla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu benim bebişimde nasipse nisan doğumlu olacak ablası gibihabersiz bırakmayın haberleşelim
kızlar oğlum gelecek hayırlsıyla ikili testimiz iyi çıktı üçlü de olacak yaşımızdan dolayı aminosentez önerebilirim dedi
ne çektik şu 30lu yaşlardan be arkadaşlar 30 oldun bebek olmadın bebeği buldun yaşın büyük o test bu test ne çektik yaaaaaa
hayırlısı zerdalcim kendini fazla yorma arabanıda kazasız belasız kullan inşallah pıt pıt atıyor kalbim yazmamışsın duydunmu o küçücük kalp sesini merak ettimelimden geldiğince kendimi yormamaya çalışıyorum ama oğluşum kucağıma gelmek istiyor, kıyamıyorumda. iş yeri ev, işler koşturmaca geçiyor bakalım. herşeye yetişeyim diye araba aldım kendime onunda kredisi çıktı. bakalım ancak yetiyoruz.
yarın doktora gidiyorum. daha kalp atışlarını görmeye gidemedim. bakalım dua edin inşallah iyi geçer.
evet bende gördüm bende nisan annesi olacağım oraya bakıyorum pek yazamasamda kaderiyayı bende hatırladım maşallah rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar bizim 30 lu yaşlar grubundan kaderiyayı nisan annelerinde gördüm, hatırladınız mı hamileymiş. çok sevindim.
sağol canım hepimiz sağlıkla ve hayırla alalım kucağımıza inşallahhayırlı olsun belenaycım sağsalim eli ayağı düzgün olarak kucağına alırsın inşallah
hayırlı olsun canım ilk bebekler hep heyecan verir doya doya tadını çıkar hayırla ve sağlıkla kucağınada alısın inşallahMerhaba kizlar ben yeni uyeyim ve yeni hamile olduqumu oqrendim bebeqim 5. Hafta bilmem kac qun Mayis annesi olcam Insallahhh :) ilk bebeqim cok heycanliyim
hayırlısı lovelim ya ikili test temizse hiç korkma bişey çıkmaz zaten bu testler ihtimal üzerine demek ikinci paşada geliyor ne güzel maşallah kuzuyakızlar oğlum gelecek hayırlsıyla ikili testimiz iyi çıktı üçlü de olacak yaşımızdan dolayı aminosentez önerebilirim dedi
ne çektik şu 30lu yaşlardan be arkadaşlar 30 oldun bebek olmadın bebeği buldun yaşın büyük o test bu test ne çektik yaaaaaa
Denizanası yok görünürlerde, ikinci gelince hiç girmez oldu. onuda merak ediyorum. İkinciler çok şükür bekletmeden sürpriz yaptılar. Benimki biraz öyle oldu çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına
aman dikkat et zerdalım bol bol dinlen dicem ama ne mümkün çocuk varken
evet ikinciler çok şüküür beklemeden geldiler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız onları da
deniz anasını görmüyorum bende tentoniionla çılgınla neşemeşe görüşüyoruz face sayesinde keşke sende olsan canım ya hep aklımdasın
iyi bak kendine bebişlerine
Kızlar bizim 30 lu yaşlar grubundan kaderiyayı nisan annelerinde gördüm, hatırladınız mı hamileymiş. çok sevindim.
kızlar oğlum gelecek hayırlsıyla ikili testimiz iyi çıktı üçlü de olacak yaşımızdan dolayı aminosentez önerebilirim dedi
sağol canım çokşükür 2ciler bekletmediayyyyyyyhhhhhhhhh... vallahi tüylerim diken diken oldu okurken.. ağzımda kulaklarımda...
Loveli, Zerdal, belanay tebrik ederim.... yalnız bırakmadınız beni, 2. ler de geliyor cok şükür RABBİM'e ugrastırmadan...:26:
ALLAH' ıma şükür duamız bu ikinciler ben öyle diyorum... gerci 3. ünüzünde ilk bebekler doğal yoldandı... benim kızım tam bi kinder sürpriz yumurtaydı, tüp bebeğin ardından kinder süprizi :)
aman aman ne yazcam bilemedeim valla.. nerdeeeennn nereye.. Loveli nin cinsiyet bile belli 4 ayı devirmişin bile ha..
KADERİYA.... sana daha bi mutlu oldum canıııımmm..... hadi bakalım sende sırala bizim gibi bebişleri....
Zerdal, belenay?? sizin kaç ay olcak aranızda bizimkinden fazladır illaki de? yakın olunca pek bi zor oluyor, ALLAH yardımcımız olsun... Denize çiş eğitimi veriyorum gece uykum zaten bölünüyordukızdan dolayı iyce bölük pörçük oldu oğlanı çişe kaldırınca...
ikiz mi yoksaaaa kaderyacım ay rabbim sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlarrr arada bakıyordum buraya ama kimsecikler yoktu, hadi canlandıralım bu topiğiZerdalcığım benim haberimi vermiş sağolsun, tüm hamile arkadaşlara hayırlısı olsun, hepimiz aynı dönemlerde doğum yapacağız galiba...
Bugün doktor kontrolümüz vardı, benimkiler hareketlenmişler, çok farklı duygular içerisindeyim:) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum
Belenay çok şükür duyduk pıt pıtları. 26 eylülde ikili tarama var. ona gideceğim. sen naptın. doktora gittinmi ikilin ne zaman. ilk başlar garip geliyordu bana hamile olmak şimdi alıştım sanırım. İkili testi merakla bekliyorum.
Denizanası hoş geldin, iki bebişten giremiyorsun tabi. Çok şükür ikincilerde geldi. Arkandan yapıştık. Benim bebelerin arası 2 yaştan fazla olacak. ideal gibi, internetten araştırdım. o zamana kendini kurtarır. İşe başladın mı, çocuklar nasıl. Deniz kardeşini dövüyor mu.
kaderiya ikizlere hamile. o baştan bir çırpıda doğuracak.
Loveli paşaları dizdi. bakalım bizim neyimiz olacak. ben ilk bebeğimi kaybetmekten dolayı bi tedirginlik korku var üzerimde. hayırlısı inşallah sağsalim alırız kucağımıza.
hemen hemen hepimiz aynı dönemde yapacağız loveli biraz erken doğuracak. ben oğlumda şubat annesiydim ocakta doğurdum. belki bu da martta gelebilir. 37 haftalık doğurdum.Kızlarrr arada bakıyordum buraya ama kimsecikler yoktu, hadi canlandıralım bu topiğiZerdalcığım benim haberimi vermiş sağolsun, tüm hamile arkadaşlara hayırlısı olsun, hepimiz aynı dönemlerde doğum yapacağız galiba...
Bugün doktor kontrolümüz vardı, benimkiler hareketlenmişler, çok farklı duygular içerisindeyim:) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum
sağol canım çokşükür 2ciler bekletmedi
oy çiş eğitimi en zoru ben gece hiç kaldırmadım kendi uyansın diye bekledim yatmadan çişini yaptırdım kendi uyanırsa çişini yaptırdım ama brn kaldırmadım valla haaaa altına az kaçmadı ama azaldı uyanıyor çişi gelince
ikiz mi yoksaaaa kaderyacım ay rabbim sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
mert erenle kardeşi arasında 3.5 yaş falan oluyor bizim
aman aklına kötü şeyler getirme kuzum haber verelim birbirimizeeee
hemen hemen hepimiz aynı dönemde yapacağız loveli biraz erken doğuracak. ben oğlumda şubat annesiydim ocakta doğurdum. belki bu da martta gelebilir. 37 haftalık doğurdum.
Kızlar benim birkaç gündür kalçamdan bacağıma doğru bir ağrı giriyor, anlamadım neyin nesidir. biraz araştırdım. magnezyum eksikliğinden olabilir deniliyor ama ilk 3 ay için daha erken.
loveli ben çiş eğitiminde arkadaşlar gecede kaldırıp çiş yaptırman gerekiyor diye duymuştum.
insanın başına iş gelince korkuyor. Bakalım perşembe ikili taramam var. hayırlısı ile inşallah güzel sonuç alırım. merakla bekliyorum.
Loveli cinsiyetini kaçıncı hafta öğrendin. ben şimdi 12 haftalığım.
denizcim sağol canım şükür ikinciler gerçekten üzmeden geliyorlar yolu açmakmış önemli olanbende yine nisan annesi olacağım kızımla ikinci bebiş arasında tam 2 yaş olacak ideal diye düşünüyorum oyy çiş demişsiniz düşüncelerdeyim 17 aylık kızım şimdiden başlayıp doğuma alıştırsammı diyorum bazende erken diye düşünüyorum kışta geldi hiç çiş alıştırma havası değil bakalım ne olacak
loveli canım inşallah üçlüde sorunsuz geçer canım
zerdalcim bende ikiliye gitmedim daha ekimin 10 da olacak bakalım cinsiyette söylemez daha erken sanırım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez kuzucuklar sağlıkla hayırla gelsin yeterki
kaderiya canım senin adınada çok sevindim inşallah sağlıkla ve hayırla alırsın kuzucuklarını kucağına sanırım sende nisan annesi olacaksın benim gibi hepimiz arka arkaya yapıcaz doğumları nasipse
benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor mide bulantısı mide ağrısı berbat etti beni ben senada anlamamıştım ne zaman hamile kaldım ne zaman doğurdum bu yaramaz maşallah bütün hamilelik belirtilerini tattırdı banabunlarda geçer sağlıkla gelsinde ne yapalım katlanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?