Uzun bir ilişkiden çıkıp önünüze bakabildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle o kadar yılınızı hatta yirmili yaşlarınızı en güzel yıllarınızı göz göre böyle bir adama harcamanıza çok üzüldüm .
Bakın o evlenmiş hatta evliyken görüşmek dahi istemiş , bu kadar kötü birini seviyor olamazsınız
Alışkanlık dıyebilirsiniz ancak .
Acilen yardım almanız gerektiğini düşünüyorum .
Sevdiğimi ben de düşünmüyorum. Ben takıntı haline getirdim bunu

Öyle demeyin ne olur 🥲 ilk y zaten hep barısırz diye bekledim. Kavgalarımız olurdu çünkü. Ben ilişkisi öğreneli 1 ay oluyor. Yani bir aydır hala sindiremedim. 🥲
Valla diyorum artık kusura bakma. Sen kendine acı çektirmekten zevk alıyorsun. Defalarca konuşuldu aynı şeyler,defalarca aynı şeyleri söyledin. Muhtemelen yakın çevrende artık sıkılmıştır sürekli aynı şeyleri duymaktan. Sonuç olarak 2 aydır ayrısınız değil mi? Artık bahanelerin arkasına sığınmaktan vaz mı geçsen?

Valla diyorum artık kusura bakma. Sen kendine acı çektirmekten zevk alıyorsun. Defalarca konuşuldu aynı şeyler,defalarca aynı şeyleri söyledin. Muhtemelen yakın çevrende artık sıkılmıştır sürekli aynı şeyleri duymaktan. Sonuç olarak 2 aydır ayrısınız değil mi? Artık bahanelerin arkasına sığınmaktan vaz mı geçsen?
Kimseye bahsetmiyorum ki. Bir iş arkadaşıma bahsettim ilk gün. Güçlü durmaya çalışıyorum ama bazen dayanamaz hale geliyorum

30 yaşındayım, ilk defa sahiden benim de "böyle birini unutmam lazım" dediğim biri oldu hayatımda. ihanet etti falan. baktığın zaman evet böyle birini unutman lazım ama o iş pek öyle olmuyormuş bunu yaşayarak öğrendim. hayatımda değil artık, başka sorunlar da vardı zaten ama ilginçtir ki ne kadar kötü bile olsa sevmişsen sahiden öyle hemen bitmiyor. duyguların zamanla, yavaşça soğumasını bekleyeceksin. unutmam lazım unutmam lazım dedikçe kendi kalbinin ve beyninin üzerine gittiğin için ters tepiyor sanki. kesinlikle beni hak etmediği doğru, onu unutmam gerektiği doğru, bir daha bu ilişkinin dikiş tutmayacağı da doğru ama zaman zaman ben de özledim. biraz azaldı gerçi. önemli olan o insanı tekrar hayatına almamak. ayrıldıktan sonra bana akla gelebilecek her bahane ile yazdı. borcunu ödemek için, doğum günümü kutlamak için vs. en son artık geçen hafta, rüyamda gördüm diyerek bile yazdı. sonra da çıkardı ağzındaki baklayı. beni özlemişmiş de bilmem ne. yemedim tabii, çekti kendini. yazmıyor artık. bu adımlarına rağmen yumuşayıp da almadım hayatıma onu tekrar. düzelmeyeceğini biliyorum çünkü. bence kalbimizin üstüne gidip kendimize kızmak yerine zamana bırakmak daha doğru.

önüme bakabiliyor muyum, yani tabii ki bakıyorum ama çok hevesle değil. beni heyecanlandıran kimse yok. kimseyi tanıyasım yok. çivi çiviyi söker kafası bende işe yaramıyor. gerçekten beni heyecanlandıran biri çıkmadığı sürece hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum. kimse yok şu an hayatımda, kimseyle konuşmuyorum. ama karşımdakini de tanıyorum bu detayı bilse iyice üzerime düşer tekrar barışmak için. o yüzden sır gibi saklıyorum. onu unuturum, unutmam onlar başka mesele ama bende durumlar böyle.

Gittim ama ilaçlar beni sersemletti 2 gün kullandım sadece
İlk başta öyle oluyor bi 10-15 güne vücut alısıyor eğer normal hayatınızı yaşamanıza engelse yaşadıklarınız ilacı kullanın önyargılı olmayın cok faydasını görürsünüz.Çalısıyorsanız atlatmanızda hiçbi engel yok zamanla gececek. Neler neler geçiyor. Arada bir kendinizi kötü hissetmenizde normal geçmedi sanmayın her defasında daha az gelecek daha az acı cekeceksiniz.

ben kendime acı çektirmeyi seviyorum
Aynı şeyleri uzun uzun hiç üşenmeden yazman bunu gösteriyor. Kopyala yapıştır bile yapmıyorsun, sıkılmıyorsun da çok anlattım, yine kim yazacak da demiyorsun. Nasıl bir teselli bekliyorsun onu da anlamıyorum. Olsun, güzel yılların olmuş desek, değil; çöp olmuş zamanın. Canının kıymeti yok senin.

Valla bu işin sonunda sanki o olacakmış gibime gelmeye başladı artık benimde
Clemencia Clemencia ' m canim benim konu sahibesi birçok şeyi bize söylemiyor. Sonradan yaziyor farkindaysan. Bunu bazen eleştiriden korktuğumuz için yaparız. Oysa bir-çok göz okuduğunda birçok fikir ediniriz. Eleştiri güzeldir yani...

Bu kadar takıntı yaptığım bir adam beni arasa gider miyim? Engellemeye gücüm olur muydu? Engellesem kac gun kaç saat sonra engeli açardım?🙄

Clemencia Clemencia ' m canim benim konu sahibesi birçok şeyi bize söylemiyor. Sonradan yaziyor farkindaysan. Bunu bazen eleştiriden korktuğumuz için yaparız. Oysa bir-çok göz okuduğunda birçok fikir ediniriz. Eleştiri güzeldir yani...

Bu kadar takıntı yaptığım bir adam beni arasa gider miyim? Engellemeye gücüm olur muydu? Engellesem kac gun kaç saat sonra engeli açardım?🙄
Canım sanmıyorum ya konu belli zaten 1 aydır falan aynı şeyleri yazıyor. Değişen bir şey yok ki. He geçen ki konusunda depremden sonra adamın mesaj attığını yazmıştı. Bir de konular ilk başladığında adam daha evlenmemişti şimdi evlenmiş ve konu sahibini çağırıyormuş hala. Onu öğrendik. Onun haricinde dön dolaş aynı şeyler işte.

Canım sanmıyorum ya konu belli zaten 1 aydır falan aynı şeyleri yazıyor. Değişen bir şey yok ki. He geçen ki konusunda depremden sonra adamın mesaj attığını yazmıştı. Bir de konular ilk başladığında adam daha evlenmemişti şimdi evlenmiş ve konu sahibini çağırıyormuş hala. Onu öğrendik. Onun haricinde dön dolaş aynı şeyler işte.
Bunun bir süreç olduğunu hepimiz biliriz. Kabullenme sürecine bir girsek hepimiz rahatlayacağız. Bu yüzden destek şart.

Ben karıştırıyorum hep bir de lori vardı aynı konuları yazan.Sevgilisi yabancı bir kadınla evlenmişti.Devaju hissi geliyor bazen.

Bunun bir süreç olduğunu hepimiz biliriz. Kabullenme sürecine bir girsek hepimiz rahatlayacağız. Bu yüzden destek şart.
Valla bu kadar desteği ben kendime vermiyorum ya :D herkes her şeyi yazdı. Yani bu konu hakkında gerçekten daha başka ne yazılabilir bilmiyorum.

30 yaşındayım, ilk defa sahiden benim de "böyle birini unutmam lazım" dediğim biri oldu hayatımda. ihanet etti falan. baktığın zaman evet böyle birini unutman lazım ama o iş pek öyle olmuyormuş bunu yaşayarak öğrendim. hayatımda değil artık, başka sorunlar da vardı zaten ama ilginçtir ki ne kadar kötü bile olsa sevmişsen sahiden öyle hemen bitmiyor. duyguların zamanla, yavaşça soğumasını bekleyeceksin. unutmam lazım unutmam lazım dedikçe kendi kalbinin ve beyninin üzerine gittiğin için ters tepiyor sanki. kesinlikle beni hak etmediği doğru, onu unutmam gerektiği doğru, bir daha bu ilişkinin dikiş tutmayacağı da doğru ama zaman zaman ben de özledim. biraz azaldı gerçi. önemli olan o insanı tekrar hayatına almamak. ayrıldıktan sonra bana akla gelebilecek her bahane ile yazdı. borcunu ödemek için, doğum günümü kutlamak için vs. en son artık geçen hafta, rüyamda gördüm diyerek bile yazdı. sonra da çıkardı ağzındaki baklayı. beni özlemişmiş de bilmem ne. yemedim tabii, çekti kendini. yazmıyor artık. bu adımlarına rağmen yumuşayıp da almadım hayatıma onu tekrar. düzelmeyeceğini biliyorum çünkü. bence kalbimizin üstüne gidip kendimize kızmak yerine zamana bırakmak daha doğru.

önüme bakabiliyor muyum, yani tabii ki bakıyorum ama çok hevesle değil. beni heyecanlandıran kimse yok. kimseyi tanıyasım yok. çivi çiviyi söker kafası bende işe yaramıyor. gerçekten beni heyecanlandıran biri çıkmadığı sürece hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum. kimse yok şu an hayatımda, kimseyle konuşmuyorum. ama karşımdakini de tanıyorum bu detayı bilse iyice üzerime düşer tekrar barışmak için. o yüzden sır gibi saklıyorum. onu unuturum, unutmam onlar başka mesele ama bende durumlar böyle.
Aynı durumdayım. Siz ne kadar süredir ayrısınız. O beni sevmedi değer vermedi hiç. Bütün insanlara yardıma koşan ama bana köpek gibi davranan biriydi. Dısarda görsen ne kadar iyi biri dersin ama işin içine girince öyle değil. Beni aldattığı kızın da psikolojisini bozmuştu. Kız kendine gelemedi yıllardır. Bir de sürekli gel git yapan biriydi. Benden ayrılınca hemen o kıza yazardı. Dediğim gibi kötü bir insan olabilir ama ben onu kalbimde öyle bir yere koymusum ki onu unutmak çok zor geliyor. Çok cok hayal kurdum . İsteme elbisemi de almıştım hala kapı arkasında asılı duruyor. Ben de biriyle görüş dediklerinde hayır suan değil diyorum. Sonra da o hayatına bakıyor sen hala onun için kendini kapatıyorsun diyorlar. Bu daha çok üzüyor beni. Zamanla azalır mı bilmiyorum. Zamanla sadece yaşadıklarımız bir anı olarak mı kalır bilmiyorum. O bana ulaşmaz.
Ulaşırsa da çok sükğr ümidim artık yok. Yani yazar yine devam ederiz durumu yok bende. Gitti tam gitti bu sefer. Bana iyilik yaptı aslında. Kendi de söyledi sonumuz yoktu. Ben bir yalanın içinde yaşıyormuşum. 2 ay içinde sevip evlenebilecek kadar sevmemis beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X