- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Pelin12355
-
64 olması lazım en son öyleydi ama bu aralar zayıfladım birazKaç kilosun
Boyun uzun ama gayet normal. Acaba giyim stili seni daha da uzun gösteriyor olabilir mi? Hani bazı kıyafetler vardır yada onları kullanma şekli, insanı olduğundan daha uzun, daha kısa yada daha kilolu gösterir. Dar paça, kısa paça vb gibiBoyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Yani 168 okadar uzun değil ki sana bile öyle diyorlarsa ozman bana dev gibi görmeleri çok normal geldi şuanBen 1.68 im inan bende aynı muameleyi görüyorumbir ara takmıştım 1.55 olsaydimkeske onlar çok özgüvenli ne tatlılar diye amaann kimsenin dediğini kulak asma hatta çok uzunsum diyenlere maşallah deyin de Gül geç senden bir tane daha yok
Dışarı çıktığımda tayt crop giyiyorum dikkat çekmiyorum ama evde pijamalı bol tişörtle görenler öyle diyorBoyun uzun ama gayet normal. Acaba giyim stili seni daha da uzun gösteriyor olabilir mi? Hani bazı kıyafetler vardır yada onları kullanma şekli, insanı olduğundan daha uzun, daha kısa yada daha kilolu gösterir. Dar paça, kısa paça vb gibi
Oyleymisim gibi davranıyorlar yani özellikle benden yaşlı benden büyük yaşça kadınlarsana dev diyenlerin üstüne bas geç
tadını çıkar, kimsenin dediğine aldırma
Çünkü yakınlarım en fazla 1.60 babam bile benden kısa .. akrabalarım 1.50 arkadaşlarım hep 1.55 okulda mahallede hep en uzun bendim hala da arkadaş çevremde öyleyim en uzun boyluyum görümcem sadece 1.78 onun duyduğu lafları hiç hiç demeyimYani 168 okadar uzun değil ki sana bile öyle diyorlarsa ozman bana dev gibi görmeleri çok normal geldi şuan
Yani ben senden de uzunum hiç böyle abartı tepkiler akmıyorum kilon fazlaysa yarma gibi duruyorsun o yüzden sordum salllla 28 yalında mısın geröekten bunu takacak yaşı geçmiş olman lazım64 olması lazım en son öyleydi ama bu aralar zayıfladım biraz
Yok zayıfım kilolu değilim İnan hiç takmiykrdun hatta kendimi çok beğeniyorum ama bu aralar çok eleştiri aldım ondan taktım yoksa boyumu okadar çok seviyorum ki sadece abartmalarini dev gibi davranmalarina sinir oldumYani ben senden de uzunum hiç böyle abartı tepkiler akmıyorum kilon fazlaysa yarma gibi duruyorsun o yüzden sordum salllla 28 yalında mısın geröekten bunu takacak yaşı geçmiş olman lazım
Crop tayt giyerim onlarla zorbalaniyorum.ama evde pijamayla bol tsortle gören olunca soluyor boyumu onu fark ettimAslında zorbalanacak bir boy değil 1.83 arkadaşım var zorbalanmıyor eleştirilerin kişisel başka bir sebebi olmasın? Bir de giyim çok önemli kendinize uygun kıyafetler seçiyor musunuz bi gözden geçirebilirsiniz
Demek ki ciddi özgüven eksikliğin varYok zayıfım kilolu değilim İnan hiç takmiykrdun hatta kendimi çok beğeniyorum ama bu aralar çok eleştiri aldım ondan taktım yoksa boyumu okadar çok seviyorum ki sadece abartmalarini dev gibi davranmalarina sinir oldum
Hayır insanlar ikna ediyor özgüvenin varken onu dusuruyor diyelimDemek ki ciddi özgüven eksikliğin var
Çevreniz aşırı kısa o zaman. 168 neredeyse ortalama bir boy. Ben 173 boyla böyle bir muamele görmüyorum şaşırdım.Ben 1.68 im inan bende aynı muameleyi görüyorumbir ara takmıştım 1.55 olsaydimkeske onlar çok özgüvenli ne tatlılar diye amaann kimsenin dediğini kulak asma hatta çok uzunsum diyenlere maşallah deyin de Gül geç senden bir tane daha yok
Yani durup dururken sizi mi konuşuyorlar yeni mi tanışıyorsun 1 konuşur 2 konuşur ben boyumu seviyorum der geçersinHayır insanlar ikna ediyor özgüvenin varken onu dusuruyor diyelim