- Emoji Skoru
- 5.423
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Pelin12355
-
Yanlış anlamayın lütfen ben beğendiğini soledim siz 160 mis boyunuz 5 cm olsa bile arada fark ediyor 160 arkadaşlarım var çok güzel hepside her giydiği yakışıyor 170 de çok güzel kötü bişi demedimEn azından 1.55 değilsin mi
Siz de boy konusunda az zorba değilsiniz gibi.
Çevreniz ve siz boy konusunda aşırı takıntılı düşüncelere sahipsiniz sanki.
1.70 ideal ama 1.75 çok uzun.
1.60 iyi ama 1.55 ayy kötü.
Çok saçma gerçekten elimizde olmayan konularda insanlara yorumlar yapmak.
Benim boyunda olmak isteyenlerde varmış bunu duyduğuma sevindim evet çok uzun değil ama bacak boyum uzun oyuzden daha uzun sanıyorlar yapcaj bişi yok ben eleştiriye kapalı biriyim galiba oyuzden çok taktım başkaları hiç takmiyor ne güzelBende bir altmisim ve sizin boyunuzda olmayı çok isterdim bide aşırı uzun değil ki daha uzun olanlar var
Evet bacak boyum uzun boynumda uzun teşekkürler güzel yorumunuz içinBacak boyunun ve/veya boynun uzun olması boy algısını bence etkiliyor. Hatta çenenin ve omuzların duruşu iyiyse kısa veya ortalama boyda biri de birkaç cm daha uzun hissettirebilir. Belki siz de öylesiniz bu iyi birşey. Her türlü boyunuz da proporsiyonunuz da güzel. Hiç öyle abartılacak bir durum yok.
Evliyim 10 yıllık bende daha uzun boylu isterim hepAy yok ayol, flort havuzu cok daralıyorevliyseniz yorumum kendini imha edecek ama.
Teşekkürler sizin gibi yazmış çoğu kişi yorumda keşke cevremdede sizin gibi insanlar olsaydı bu kadar kendimi kötü hissetmedim başından beri.ama şuan bu yorumları duyduğuma sevindim kendimi daha iyi hissettim iyiki yazmışım buraya bu konuyuçünkü kısa kadınlar seninle konuşurken yukarı bakmak zorunda kalıyor onların da boyuna sürekli yorum yapılıyor
onlar da pantolon paçası kısaltmak zorundalar sürekli veya başka kıyafet problemleri var
bir yere uzanırken senden istemek zorundalar iş hayatında ciddiye alınmayabiliyorlar vs vs
yani herkesin var olumlu olumsuz yanları ama boy değiştirilemeyecek bir şey o yüzden takman manasız
toplumda uzun boy her zaman güzel görülür kadın-erkek ve ayrıca avantajına kullanabilirsin boyunu kullanacağın dans, spor, iş yapabilirsin
kısaların giyemediği kıyafetleri görsen..
Bir ara bakmıştım buna detayları çok güzel. Keşfedenin kendi alanında bir tür deha gösterdiğini düşünüyorum. Aklımda dramatiklerden Keira Nightley kalmış.kibbe body type araştırmanı öneririm özellikle reddit ve bloglarda
moda tasarımcısı ve terzi bir adama ait, mesleki tecrübeyle oluşturduğunu düşünüyorum çünkü sistem kumaşın sizin vücudunuzda nasıl oturduğu ile ilgiliBir ara bakmıştım buna detayları çok güzel. Keşfedenin kendi alanında bir tür deha olduğunu düşünüyorum. Aklımda dramatiklerden Keira Nightley kalmış.
Ay giyim tarzimi genelde degistirmiyorum, vucuduma gore bana neyin yakistigini dusunuyorsam onlardan devam ediyorum ama cok merak ettim simdi.moda tasarımcısı ve terzi bir adama ait, mesleki tecrübeyle oluşturduğunu düşünüyorum çünkü sistem kumaşın sizin vücudunuzda nasıl oturduğu ile ilgili
temelinde boy ve kemik-et yapısını incelediği için insanın kendi bedenini anlamasına ve sevmesine yardımcı olduğunu düşünüyorum, stilden de öte bu konuda çok sevdim o yüzden önerdim
zaten insanlar da klasik armut-kum saati sisteminden daha iyi hissettirdiğini söylüyorlar, kibbe'de her vücut tipi kum saati görünümünde olabilir mesela önemli olan bu değil gibi
bir de seasonal color analysis var o da çok zevkli, artık insanları bunlarla incelemeye başladım, kendi dolabıma yine öyle bakıyorum. beni çok sardı
Gerçekten özgüveniniz olsa insanların söylemesiyle düşmez, 1,5 metre kadınım bücür denildiği de oldu, yere yakınlardan korkacaksın diyenler de oldu, ayyy kocası uzun boylu bu yer cücesinde ne bulmuş diyen de oldu güldüm geçtim, boyumla ilgili hiç komplekse de girmedim, uzun görünmek için bir çabam da olmadı, uzun boyluları zorbalamam veya kıskanmam da olmadı çünkü kendimi seviyorum.Hayır insanlar ikna ediyor özgüvenin varken onu dusuruyor diyelim
Mesleki tecrübe muhakkak, çok fazla kişiyle ve kalıpla çalışmış olduğu belli. Sınıflandırma şekli ayrıca iyi. Onun pozisyonunda bir sürü insan var kaç kişi yapabilir bunu? Bu bana güçlü bir görme biçimi gibi de geliyor. Daha iyi hissettireceği konusunda da katılıyorum oldukça detaylı çünkü.moda tasarımcısı ve terzi bir adama ait, mesleki tecrübeyle oluşturduğunu düşünüyorum çünkü sistem kumaşın sizin vücudunuzda nasıl oturduğu ile ilgili
temelinde boy ve kemik-et yapısını incelediği için insanın kendi bedenini anlamasına ve sevmesine yardımcı olduğunu düşünüyorum, stilden de öte bu konuda çok sevdim o yüzden önerdim
zaten insanlar da klasik armut-kum saati sisteminden daha iyi hissettirdiğini söylüyorlar, kibbe'de her vücut tipi kum saati görünümünde olabilir mesela önemli olan bu değil gibi
bir de seasonal color analysis var o da çok zevkli, artık insanları bunlarla incelemeye başladım, kendi dolabıma yine öyle bakıyorum. beni çok sardı