• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun boy meselesi

Benim boyum 1.70. Çevremdeki insanların hepsi 1.55 civarı olduğu için banada sürekli uzun boy vurgusu yapılıyor. Çoğu iltifat anlamında söylüyor ama bazı densizler boyum anormalmış gibi davranıyor. Umursamıyorum çünkü boyumdanda fiziğimdende gayet memnunum. Bence sizde umursamayın
170 çok güzel boy tam ortası keşke 170 olsaydım sizin gibi ne eksik ne fazla

Çevreniz aşırı kısa o zaman. 168 neredeyse ortalama bir boy. Ben 173 boyla böyle bir muamele görmüyorum şaşırdım.
Konu sahib sallayın ya hiç üzülmeye değmez. Uzun boy iyidir güzeldir. Pek çoğu kıskançlıktır emin olun
Evet mesela sana göre kıyafet boyuna göre kıyafet ayarlicam diyen abla 155 160 felandi

Evet mesela sana göre kıyafet boyuna göre kıyafet ayarlicam diyen abla 155 160 felandi
Siz uzun değilsiniz onlar kısa işte. Siz ortalama boydasınız. 155 gibi aşırı kısa bir boya özenmek yerine size bir şey diyenlere ben uzun değilim standardım siz kısasınız diyin geçin.

Çünkü yakınlarım en fazla 1.60 babam bile benden kısa .. akrabalarım 1.50 arkadaşlarım hep 1.55 okulda mahallede hep en uzun bendim hala da arkadaş çevremde öyleyim en uzun boyluyum görümcem sadece 1.78 onun duyduğu lafları hiç hiç demeyim 😂 Allah'tan eşim 1.90 da yanında sırıtmadm demiştim hatta inan cokkk zorbalandim 1.68 boyumla kuzenim 1.55 çıti pıtı bir kızdı çok severdi dedem teyzelerim minnak minnoa diye imrenirdm çocuk akıl şuan hiç bişey takmıyorum
Ozamanlar cevrendekiler yüzünden öyle algilandin gayette ideal 168 çok güzel boy yerinde

Ben 1,72yim, giydigim topuklular 12 cm. Oluyorum 1,84. Misler gibi de geziyorum. Dev gibi gorenin kendi problemi. Kisa olsaniz da yerden bitme diyeceklerdi.

İnsanlarin boyunuzla ilgili yaptığı yorumlari dikkate almaya bile degmez. Napacakmissiniz, 90 derecede yikanip çekecek miymissiniz?

Siz uzun değilsiniz onlar kısa işte. Siz ortalama boydasınız. 155 gibi aşırı kısa bir boya özenmek yerine size bir şey diyenlere ben uzun değilim standardım siz kısasınız diyin geçine
N
Ben 1,72yim, giydigim topuklular 12 cm. Oluyorum 1,84. Misler gibi de geziyorum. Dev gibi gorenin kendi problemi. Kisa olsaniz da yerden bitme diyeceklerdi.

İnsanlarin boyunuzla ilgili yaptığı yorumlari dikkate almaya bile degmez. Napacakmissiniz, 90 derecede yikanip çekecek miymissiniz?
Ne kadar güzel ozguvenlisiniz keşke bende sizin gibi kafaya takmasam aslında takmiykrdun gerçekten ama 1 haftadir çok üzerime gelindi o konuda okadar insan üst üste söyleyince bende ikna oldum artik

En çok sizin yorumunuz teselli etti bu arada 🥹😀

Crop tayt giyerim onlarla zorbalaniyorum.ama evde pijamayla bol tsortle gören olunca soluyor boyumu onu fark ettim😃
Valla mesele boy değil özgüven bence konu başlığı yanlış olmuş sen kendini beğensen zaten takmazsın sorun onların imalarında değil senin kendine olan güveninde ,boyun ideal

Valla mesele boy değil özgüven bence konu başlığı yanlış olmuş sen kendini beğensen zaten takmazsın sorun onların imalarında değil senin kendine olan güveninde ,boyun ideal
Galiba haklısınız

En çok sizin yorumunuz teselli etti bu arada 🥹😀
Yani boy caresi olan bir sey degil. Boyunuzu kisaltmanizin imkani yok. Kilonuz da gayet guzel boyunuza gore. Yani fiziken hicbir sorun yok. Eminim dev gibi de durmuyorsunuzdur. Hani deseydiniz ki fazla kilom var, evet uzun boy+fazla kilo iri yari gosteriyor dogru, ama oyle bir durumunuz da yok.

Hic kafaniza takmayin, herkes kendi vucuduna baksin. Siz kimseye cuce demiyorsaniz kimse de size dev diyemez, dese de bir anlamı yok.

Dedigim gibi ben topuklu giyince iyice uzun oluyorum hatta cogu erkekle ayni boyda veya bir iki parmak uzun oluyorum. "Zaten uzunsun, bir de topuklu giyince deve gibi oluyorsun, sen niye topuklu giyiyorsun" diyorlar bazen. "Yukarilarda hava guzel, biraz hava alayım dedim" deyip geciyorum. Kime ne?

Yani boy caresi olan bir sey degil. Boyunuzu kisaltmanizin imkani yok. Kilonuz da gayet guzel boyunuza gore. Yani fiziken hicbir sorun yok. Eminim dev gibi de durmuyorsunuzdur. Hani deseydiniz ki fazla kilom var, evet uzun boy+fazla kilo iri yari gosteriyor dogru, ama oyle bir durumunuz da yok.

Hic kafaniza takmayin, herkes kendi vucuduna baksin. Siz kimseye cuce demiyorsaniz kimse de size dev diyemez, dese de bir anlamı yok.

Dedigim gibi ben topuklu giyince iyice uzun oluyorum hatta cogu erkekle ayni boyda veya bir iki parmak uzun oluyorum. "Zaten uzunsun, bir de topuklu giyince deve gibi oluyorsun, sen niye topuklu giyiyorsun" diyorlar bazen. "Yukarilarda hava guzel, biraz hava alayım dedim" deyip geciyorum. Kime ne?
Evet doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim özgüvenin yerine geldi bunları duymak iyi geldi gerçekten ne güzel hiç bişey takmiyorsunuz.kulak asmicam bu saatten sonra 🙂

Dışarı çıktığımda tayt crop giyiyorum dikkat çekmiyorum ama evde pijamalı bol tişörtle görenler öyle diyor
Benim ablamda 1.70 boyunda , bende 1.60 im. Ama hep uzun boylu olmak istemişimdir. Uzun boyun genetik dışında bı sırrı var mı?

Benim ablamda 1.70 boyunda , bende 1.60 im. Ama hep uzun boylu olmak istemişimdir. Uzun boyun genetik dışında bı sırrı var mı?
Senin gibi olmak isteyenlerde çok vardır eminim buna en azından 155 değilsin 170 çok güzel bir boy senin boyunda çok güzel yerinde 🥹🥲

Bende bir altmisim ve sizin boyunuzda olmayı çok isterdim bide aşırı uzun değil ki daha uzun olanlar var

Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Böyle düşünmeniz çok yanlış ben 1.70 boyundayım keşke biraz daha uzun olsam diyorum 175 felan isterdim kısa boylular çok fazla bizim boyumuz normal bence bu arada ben 70 kiloyum sizde boyunuza göre 70 ve üstü olursanız göze çarpmaz

Senin gibi olmak isteyenlerde çok vardır eminim buna en azından 155 değilsin 170 çok güzel bir boy senin boyunda çok güzel yerinde 🥹🥲
Seninkide gayet güzel, uzun boyu ben seviyorum , kızım var onunda boyu uzun olsun istiyorum

En azından 1.55 değilsin mi😱😁
Siz de boy konusunda az zorba değilsiniz gibi.
Çevreniz ve siz boy konusunda aşırı takıntılı düşüncelere sahipsiniz sanki.
1.70 ideal ama 1.75 çok uzun.
1.60 iyi ama 1.55 ayy kötü.
Çok saçma gerçekten elimizde olmayan konularda insanlara yorumlar yapmak.

Siz uzun değilsiniz onlar kısa işte. Siz ortalama boydasınız. 155 gibi aşırı kısa bir boya özenmek yerine size bir şey diyenlere ben uzun değilim standardım siz kısasınız diyin geçin.
Türk standarlarına göre ortalama değil ama uzun :) ha bence bu çok güzel

Back
X