• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun boy meselesi

Tamamen çevrenizden kaynaklı böyle hissediyorsunuz. Mesela benim üniversitedeki hazırlık sınıfımda 10 kız vardı ama 167 boyumla en kısaları bendim. Hepsi 170 üstüydü. Kendimi kısa hissediyordum. Sınıfımda 185 boyunda bir kız vardı. Asla sorun etmiyordu. Boyunuz gayet güzel bence. Olduğunuz halinizi sevin 🌸
Teşekkür ederim okadar güzel şeyler yazmışlar ki sizde dahil kendime geldim yani teşekkür ederim 🙂

Ben kısayım. Bir de minyonum. Yani benle aynı boyda olan minyon hatlara sahip olmayan birinden de daha kısa duruyorum. Ve bedenime hiç uygun olmayan 10 kilo filan daha fazla gösteren şeyler giyiyorum ekstra bol pantolonlar tunikler giyiyorum. Bir gömleğim vardı eskilerden kalma tam kalıp bir şey onu giydim görenler şok oldu hep çok zayıflamışsın dediler. 🤣 umrumda mı ne yorum yaptıkları asla değil nasıl rahatsam o şekilde devam. Ayrıca boyuma da hiç takılmadım. Hiç daha uzun olmak istemedim. Ama benle en çok dalga geçen iki kuzenim benden farkedilecek kadar kısa kadınlarla evlendiler. 😌

Ay giyim tarzimi genelde degistirmiyorum, vucuduma gore bana neyin yakistigini dusunuyorsam onlardan devam ediyorum ama cok merak ettim simdi.
içgüdüsel olarak zaten neyin yakışıp yakışmadığını biliyoruz bence yani ben öyle gördüm bunu araştırdıktan sonra ama nasıl diyeyim şuran kötü şuyun çirkin değil kemik yapın kemiklerinin üzerindeki et şu şekilde o yüzden şu tür kumaş bu tür yaka senin vücudunla bütünleşiyor gibi bir sistem
ilk başta biraz kafa karıştırıcı ama öğrenince kafamda oturdu ister istemez öyle bakıyorum herkese inceliyorum en kötü omuzlarını falan 😄 1-2 bazen 3 tip düşünüyorum mesela kendim için hangisiyimdir net emin değilim ama sistemin mantığını sevdim vücudumu daha bi anlayıp sevmemi sağladı karışık ilişkim olan bi konudur çoğu kadın gibi

Mesleki tecrübe muhakkak, çok fazla kişiyle ve kalıpla çalışmış olduğu belli. Sınıflandırma şekli ayrıca iyi. Onun pozisyonunda bir sürü insan var kaç kişi yapabilir bunu? Bu bana güçlü bir görme biçimi gibi de geliyor. Daha iyi hissettireceği konusunda da katılıyorum oldukça detaylı çünkü.

Diğer analiz de güzel. Bazen de kumaştan renk kartelaları görüyorum. Yüzün altında tek tek çekiyorlar. Bazı renkler soluk gösterirken bazı renkler capcanlı gösteriyor yüzü çok farkediyor.

Ben biraz daha el yordamıyla gidiyorum ama bunun gibi içerikleri seviyorum.
Fiziken de olsa insanın kendi çerçevesini çizmesi iyi hissettiriyor. Hatırlattınız güzel oldu kibbeye tekrar bakarım.
ben hep siyah, kahverengi giyen biriyim ve o sistem sayesinde renkli şeyler almayı düşünüyorum artık 😄
hepimiz farklıyız ve hepimize özellik katan şey bu, hiçbir özellik diğerinden üstün değil kafasından dolayı beğeniyorum ikisini de
kibbe body types | Nonjabulo Arahill şu blogda ünlülerin karşılaştırmalı analizleri yapılmış ben beğenmiştim belki siz de seversiniz

Dünyadan uzak dünyaya yakın 😅
Nerede yaşıyorsunuz anlamadım şu anki lise, üniversite dönemi 2000 den sonra doğanlar çoğunluk olarak o boylarda standart bir boy olarak görünüyor uzun denilmesi garip fiziğinize bağlı kilo boy uyumsuzluğu yada üst beden alt beden uyumsuzluğu yoksa dert edilecek bir durum değil

ben hep siyah, kahverengi giyen biriyim ve o sistem sayesinde renkli şeyler almayı düşünüyorum artık 😄
hepimiz farklıyız ve hepimize özellik katan şey bu, hiçbir özellik diğerinden üstün değil kafasından dolayı beğeniyorum ikisini de
kibbe body types | Nonjabulo Arahill şu blogda ünlülerin karşılaştırmalı analizleri yapılmış ben beğenmiştim belki siz de seversiniz
Baktım kişi analizleri baya güzel teşekkür ederim.
Kibbedeki yin yang kısmını ya unuttum ya okuduklarımda üstünkörü geçilmişti. Normalde yin yang enerjisi vs. olaylarını sevmiyorum denk gelirsem okumam. Neyse burada fiziksel özellikler olarak ön plana çıkmış.

Ben de sizin gibiyim, kendimi birden fazla vücut tipine benzer bulduğum için karışık gelmişti zamanında netleştirmeden bıraktım.

Bir yandanda konu dışına çıktık @Pelo55 umarım rahatsız olmamışsınızdır 🙏

Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Ben 178 im hiç öyle bir tepki almadım 55 kiloyum herkes herzaman fiziğimden güzelliğimden bahseder hiç anormal tuhaf vs demediler aksine çok beğenilirim,kendimi övdüm birileri gelip döver şimdi ama gerçekte bu şekilde napalım.😂

Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Ne güzel manken gibi

Ülkece cüce olduğumuz için göze batmışsındır
Norveç’e falan göç et :KK45:

Boyum 155 ve 175 olmayı çok isterdim. Sizin gibi uzun bacaklı hemcinslerimi görünce ufaktan bi isyan edesim gelmiyor değil🥲

175 turk kadinina gore ortalamanin ustunde bence cok guzel bi boy kadin icin. Eger zayifsaniz yada bacak boyunuz uzunsa daha uzun gorunursunuz. Benim boyum 165 bacak boyum uzun ve 50 kg zayifim. Su yasima kadar beni tarif ederken bir iki kisinin ince uzun bi kiz gb bir tabirine denk geldim. Hosuma gitti cunku aslinda uzun degilim gayet ortalama bi boydayim. Siz 175 uzun bacak boyu ve zayifsaniz oldugunuzdan daha uzun gorunmeniz gayet normal ama bu ozguven sarsici bi durum olmamali bence. Kadinda topuklu ayakkabinin tercihe kalmis oldugu ideal bir boy. Ortalama erkek boyuna gore de partnerinizin yaninda uzun kalip siritmycaginiz bi boy. Kisa boylu kadinlar "bodur tavuk her daim pilictir" ile kendini teskin ediyorken siz 175 ile bunalima girmemezsiniz 😁

Benimde boyum uzun. Kimisi zaman zaman övmüştür kimisi gömmüştür.
Tek aklımda kalan kötü söz: birisi devede uzun boy var ama eşeğin arkasından gidiyor gibi bi şey demişti 🤣🤣🤣 halen anlamadım neden durduk yere dediğini🤣🤣🤣
Allah’ın yarattığına karşı mı çıkıyorsun diyerek kapat konuyu ya da hiç bi şey deme ben öyle yapıyorum.

O sırada 170 boyla, 155 görümcelerimi uzanamadığı yere kısasın, yetişemezsin diye (saygı ve sevgi çerçevesinde) zorbalayan ben 🤪
Size uzun boylusun diyenleri, ben uzun boylu değilim, siz kısanız diye zorbalayın.
Kimseyi fiziki öçüleriyle zorbalamam, haddim değil, sonuçta boy uzunluğu kısalığı bizim insiyatifimizde değil
ama bununla gelenleri zorbalayın, hakedene hakkettiğini verin

157yim. boyuma alıştığım için mutlu olsam da 170 üstü olmak çok isterdim muhtemelen miss turkey e katılırdım ahahahhaha

kıskanıyorlardır sizi umursamayın

En küçük kızım 12 yasinda boyu 1.70 ve 50 kg ustelik daha uzayacak dedi doktor açıklık var dedi
2 ablası ve ben 160 babası 1.75 bu kız kime çekti bilmiyorum lisanslı tenisçi demek ki tenis de boy uzatıyor diye düşündüm
Kendisi de bazen endişeleniyor anne daha uzayacakmisim dev gibi mi olcam ben diye :) yani benim hoşuma gidiyor bence uzun boylu olmak harika bir sey tadını cikarin

Benim boyunda olmak isteyenlerde varmış bunu duyduğuma sevindim evet çok uzun değil ama bacak boyum uzun oyuzden daha uzun sanıyorlar yapcaj bişi yok ben eleştiriye kapalı biriyim galiba oyuzden çok taktım başkaları hiç takmiyor ne güzel 🥲
Ben bır altmış sekiz diyen biriyle karıştırmış boyunuz bir yetmiş beşmis bence çok güzel manken gibi.sizi demorilize edenler muhtamelen kendiler uzun olmak istiyordur.benim eltim uzun boylu o da uzunluğuyla övünür durur benim kolum uzun ya ben alırım boyum uzun diye gezer durur baya komik görünüyor 😅böyle bişe yapmıyorsanız kiskanmislardir

Ben de 173 boyundayim cok ta memnunum valla baskalarinin ne dedigini umursama

Kücük bir tüyo uzun sac boyunuzu kisa göstertir kisa sac oldugunuzdan uzun göstertir

Senin gibi olmak isteyenlerde çok vardır eminim buna en azından 155 değilsin 170 çok güzel bir boy senin boyunda çok güzel yerinde 🥹🥲

Konuyu acmanizdan dert edinmediginiz o kadar belliydi ki. 😄😄
155 olsaydim keske diye konu acip sonra millete en azindan 155 degilsin diyorsun.

Kimsenin de sana bir sey dedigi yok kendi kendine kurulmaya ugraşmişsin. Boyuna gore kiyafet ayarlacagim demenin nesi zorbalik mesela.
Uzun boy güzeldir bu arada kimsenin zorbaladigini da gormedim ergen filan degilse.

160 olarak söylüyorum boyunuz çok güzel manken gibi. Kilonuz olsa belki dediklerinde haklı olabilirler derdim ama 64kg fıstık gibi. İnsanlara bakmayın.
Ama size moral veren insanlara da 155 değilsin iyi ki demeyin. Unutmayın 190 çocukları genelde 155 kızlar kapar.

Back
X