- Emoji Skoru
- 15.402
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Pelin12355
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz uzun değilsiniz insanlar kısa. Benden kısa olanların kısa olduğunu asla farketmem. Ama benzen az uzun olanı bile farkederim çünkü bakmak için başını illaki kaldirman gerekiyor. Bu farketme ile alakalı. Güzellik başka biyut. Ben uzun boylu karı gösterişli ve güzel bulurum açıkçası. Kötü niyetli demiyor olabilirler bu arada.Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Benimde bel ince basenlerin var bacak boyum uzun evet168im, arkadaşımda 168 o aşırı zayıf (49kg) bacak boyuda benden uzun, ona ne kadar uzunsun diyolar mesela bana demiyolar bence bacak boyuda etkili. Bende 58kg belim ince basenlerim var basenler aşağı çekiyor olabilir, vucut tipi çok önemli. Mesela uzun boylu biri kilolu olsa bu seferde heybetli duruyor enine boyuna
Aynen öyle cuk yorum .Ben bakardım tepeden tepeden laf söyleyip benim moralimi bozmak istiyorsa aynı Gülşen'in şarkısındaki gibi sesin gelmiyor canım çok asagidasin diye ben bozarrim valla.Birsey demeyene lafım yok .Uzun boy da güzel minyon olmakta .Fakat bunu eksi gibi bana yansitanin kendi kısa boy kompleksini çekemem Madem giymesin merdiven topuklu ayakkabı kasa üstünde yürür gibi .Siz uzun değilsiniz onlar kısa işte. Siz ortalama boydasınız. 155 gibi aşırı kısa bir boya özenmek yerine size bir şey diyenlere ben uzun değilim standardım siz kısasınız diyin geçin.
Aşırı uzun değilsin, bizim halk genel orta/kısaBoyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Ben 1.58 im. 1. 75 boy benim için bir hayal. Kıskanıyorlardır. Çünkü ben de diyorum keşke boyum uzun olsa. Gelinimiz 1.78. Çok çok güzel bir kadın ve hiç abartı da durmuyor. Manken gibiBoyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Teşekkürler buradaki yorumlar beni kendime getirdi özgüvenim arttı aslında kimse bisey demeden gayette mutluydum ama üst üste söyleyince başkaları insan ister istemez rahatsız oluyor.kiyafet bile bulunmicak gibi davranıyorlar insana özel dikim kıyafet diktirmek lazım onu demek istiyorlar sankiBurada gördüm uzun boya laf edildiğini. Daha önce de konu açılmıştı.
Benim boyum 170, hep olumlu yorumlar alırım. Olumsuz bir şeyler dense, söyleyenle dalga geçerim, çokta keyifli olur. Kilonuz da gayet normalmiş, absürt bir görüntü içinde olmanız mümkün değil . Biraz güvenin kendinize.![]()
Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Tatlım , dünya güzellik yarışmaları bile 180 175 istiyor . Victoria secret melekleri boyuna bak bacak boyu vs süper . Mini etekler elbiseler çok seksi duruyor özgüvenli ol biraz . Bak Slav kadınlarına iskandinav ülkelerine vsBoyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Merhaba stalker uzun boy konusuna boyum daha uzun aöa böyle tepki almadım demek kendini övmek mi oluyor ayrıca evet kendimi beğeniyorum hahahhkonuyu kendine çevirip kendini övme yorumun nerede kaldı diye çok korkmuştum gelmiş şükür bizi mahrum etme
kibbe yin yang terimlerini kemik-et yapısı ve boy için kullanıyor sivri uçlu/küt kemik veya kemiğin üzerindeki et yoğunluğu gibi mesela, vücudunuzda dikey veya yatay çizgideki baskınlığı anlatmak içinBaktım kişi analizleri baya güzel teşekkür ederim.
Kibbedeki yin yang kısmını ya unuttum ya okuduklarımda üstünkörü geçilmişti. Normalde yin yang enerjisi vs. olaylarını sevmiyorum denk gelirsem okumam. Neyse burada fiziksel özellikler olarak ön plana çıkmış.
Ben de sizin gibiyim, kendimi birden fazla vücut tipine benzer bulduğum için karışık gelmişti zamanında netleştirmeden bıraktım.
Bir yandanda konu dışına çıktık @Pelo55 umarım rahatsız olmamışsınızdır![]()
Bu birazda çevreye bağlı bence ya. Bende 1.70 boyundayım ve çevremin hepsi gerçekten kısa. Özellikle bazı akrabalarım olumlu veya olumsuzdan ziyade boyumda bir anormallik var gibi davrandı yıllarca. Beni sevenler ise manken gibisin derdi. Ergenlik dönemimde böyle zıt yorumlar yüzünden kendimi kötü hissederdim hatta bazen keşke bende onlar gibi kısa olsaydım derdim. Ama 20 li yaşlarımdan sonra bana inanılmaz bir özgüven geldi. Şu an 38 yaşındayım ve biraz kilo almama rağmen hala düzgün bir fiziğim var. Ne bileyim giydiğim kıyafetleri güzel taşıyorum. Havuza veya denize gittiğimde bikini/mayo giyinmekten çekinmiyorum. Bu yüzden isteyen istediğini diyebilir gram takmıyorum kafama. Ben kendimi beğeniyorum başkası beğenmesede olur kafasındayım.Burada gördüm uzun boya laf edildiğini. Daha önce de konu açılmıştı.
Benim boyum 170, hep olumlu yorumlar alırım. Olumsuz bir şeyler dense, söyleyenle dalga geçerim, çokta keyifli olur. Kilonuz da gayet normalmiş, absürt bir görüntü içinde olmanız mümkün değil . Biraz güvenin kendinize.![]()
Onlar kimlerse aşırı abartmışlarkiyafet bile bulunmicak gibi davranıyorlar insana özel dikim kıyafet diktirmek lazım onu demek istiyorlar sanki![]()
Bence ortalamaya bakınca 168 bile uzun, bu algı bi 10 seneye yok olacak. Yeni nesil sulak yerde büyümüş gibi gümbür gümbür geliyor, kısa anne babadan bile uzun ergen çocuklar var. O yüzden sağlık varsa ister 2metre ol takmicaksınBenimde bel ince basenlerin var bacak boyum uzun evet
Evet yeni nesilin büyük bir kısmı uzun boylu 1.80 üzeri kızlar çoğaldı, dünyada da çoğalmış olacak ki tall girls, Amazon woman gibi sayfalar açılmış 2 metre üzeri kadınların videoları yayınlanıyor.Bence ortalamaya bakınca 168 bile uzun, bu algı bi 10 seneye yok olacak. Yeni nesil sulak yerde büyümüş gibi gümbür gümbür geliyor, kısa anne babadan bile uzun ergen çocuklar var. O yüzden sağlık varsa ister 2metre ol takmicaksın
Hepsi uzun, koca elli ayaklı. Hem yeni nesil anneler spor konusunda teşvik ediyor hemde hormonlu gıda çok fazla var, çocuklar ultra büyüyorEvet yeni nesilin büyük bir kısmı uzun boylu 1.80 üzeri kızlar çoğaldı, dünyada da çoğalmış olacak ki tall girls, Amazon woman gibi sayfalar açılmış 2 metre üzeri kadınların videoları yayınlanıyor.