• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun boy meselesi

Modellerin hepsi bu boyda sefam olsun diyin geçin

155 boy da çok güzeldir fıstık gibi kadınlar var o boylarda shakira, pelin karahan, evrim akın, ariana grande vs vs

Olay boyda değil aurada yani

Ne uzun boyun zorbalanacak tarafı var ne de kısa boyun 😒

173 boyunda yakın arkadaşım var manken gibi valla herkes bayılıyor boyuna siz de biraz özgüvenli olun dimdik durun herkes o boylarda olmak ister.
Ben de arkadaşıma genelde at gibi kadınsın maşallah diyorum o da bana cüce diyor takılıyoruz yani.
Sen uzunsun boyuna göre bir şeyler ayarlayacağım da kötü bir şey değil. Bazı kıyafetler var kısalar giyse hiç olmaz ama sizin öyle değil. Onu demek istemiştir kadın da :)

Ben 1,72yim, giydigim topuklular 12 cm. Oluyorum 1,84. Misler gibi de geziyorum. Dev gibi gorenin kendi problemi. Kisa olsaniz da yerden bitme diyeceklerdi.

İnsanlarin boyunuzla ilgili yaptığı yorumlari dikkate almaya bile degmez. Napacakmissiniz, 90 derecede yikanip çekecek miymissiniz?
12 cm topuklu 12 santim uzatmıyor ki.ayağının baş kısmı yere değdiği için yarısı kadar uzatıyor.

Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Amaaan uzuna uzun, kısaya kısa derler. Boş verin yolunuza bakın. Hatta ben sizin yerinize olsam uzunsun diyene "efendim duyamadım, ses yukarıya çıkmadı" der geçerim.

Boyum 180 uzun bakır saçlarım var her ortamda kendimi belli ediyorum yani ben hiç dert etmiyorum boyumu ben seçmedim demek ki sen içinde dert ediyorsun ayrıca tayt crop aşırı derecede varoş bi kombin bence hele tayt kalitesizse spor harici ben beğenmiyorum 28 yaşında koca kadına yakışmıyor liseli küçük kızlarda okey ben topuklu bile giyiyorum. Giyimde tayt yerine normal bi pantolon daha iyi durur
konuyu kendine çevirip kendini övme yorumun nerede kaldı diye çok korkmuştum gelmiş şükür bizi mahrum etme

Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
boyun gayet güzel zaten genel güzellik standartlarında da kabul görüyosun sadece türkiyede boy ortalaması kısa olduğu için girdiğin ortamlarda dikkat çekiyor olabilirsin ama değiştiremeyeceğin özelliklerin üzerine bu kadar kafa yorma. senin boyunda olmak isteyen de çok vardır emin ol böyle kompleksler sana bir fayda sağlamaz ben memnunum de geç

1,64 boyumla çevremdekiler iri ve uzun olduğumu ima ediyolar, çevremizdeki insanlar çok kısa sanırım 🙈

kısalar kıskanıyorlar diye yorumladım… takmayın.

Bende kısayım bu arada😁. Oğlum zorbalıyor beni , neden küçük kalmışım🥴

Modellerin hepsi bu boyda sefam olsun diyin geçin

155 boy da çok güzeldir fıstık gibi kadınlar var o boylarda shakira, pelin karahan, evrim akın, ariana grande vs vs

Olay boyda değil aurada yani

Ne uzun boyun zorbalanacak tarafı var ne de kısa boyun 😒
Evet doğru diyorsunuz 155 çok güzel kadınlar var fazlasıyla

173 boyunda yakın arkadaşım var manken gibi valla herkes bayılıyor boyuna siz de biraz özgüvenli olun dimdik durun herkes o boylarda olmak ister.
Ben de arkadaşıma genelde at gibi kadınsın maşallah diyorum o da bana cüce diyor takılıyoruz yani.
Sen uzunsun boyuna göre bir şeyler ayarlayacağım da kötü bir şey değil. Bazı kıyafetler var kısalar giyse hiç olmaz ama sizin öyle değil. Onu demek istemiştir kadın da :)
Haklısınız kadın öyle bi dediki sanki özel diktiriyorum kıyafetleri boyuna ben öyle muamele gördüm 😀

Hiç takmayın kafanıza, gayet de hoş duruyorsunuzdur eminim.
İnsanlar kendinden farklı ne görse elestirme derdinde. Kulak asmayın.

Boyum 155 ve 175 olmayı çok isterdim. Sizin gibi uzun bacaklı hemcinslerimi görünce ufaktan bi isyan edesim gelmiyor değ
Boyum 155 ve 175 olmayı çok isterdim. Sizin gibi uzun bacaklı hemcinslerimi görünce ufaktan bi isyan edesim gelmiyor değil🥲
155 çok güzel kadınlar var sizde onlardan birisiniz eminim sizin boyunuzdakiler çok sevimli tatlı duruyorlar ben beğeniyorum 🙂

175 turk kadinina gore ortalamanin ustunde bence cok guzel bi boy kadin icin. Eger zayifsaniz yada bacak boyunuz uzunsa daha uzun gorunursunuz. Benim boyum 165 bacak boyum uzun ve 50 kg zayifim. Su yasima kadar beni tarif ederken bir iki kisinin ince uzun bi kiz gb bir tabirine denk geldim. Hosuma gitti cunku aslinda uzun degilim gayet ortalama bi boydayim. Siz 175 uzun bacak boyu ve zayifsaniz oldugunuzdan daha uzun gorunmeniz gayet normal ama bu ozguven sarsici bi durum olmamali bence. Kadinda topuklu ayakkabinin tercihe kalmis oldugu ideal bir boy. Ortalama erkek boyuna gore de partnerinizin yaninda uzun kalip siritmycaginiz bi boy. Kisa boylu kadinlar "bodur tavuk her daim pilictir" ile kendini teskin ediyorken siz 175 ile bunalima girmemezsiniz

konuyu kendine çevirip kendini övme yorumun nerede kaldı diye çok korkmuştum gelmiş şükür bizi mahrum etme
😀😀

168im, arkadaşımda 168 o aşırı zayıf (49kg) bacak boyuda benden uzun, ona ne kadar uzunsun diyolar mesela bana demiyolar bence bacak boyuda etkili. Bende 58kg belim ince basenlerim var basenler aşağı çekiyor olabilir, vucut tipi çok önemli. Mesela uzun boylu biri kilolu olsa bu seferde heybetli duruyor enine boyuna

Minyon olduğum için yaşıma göre genç gösteriyorum en büyük avantajım bu. Uzun yada kısa olmak güzel olmaya engel değil. Ama uzun bacaklarım olsa her gün mini etek giyerdim😁

Back
X