- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
- 333
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
evet dertliyim bende nişanlımla aynı boydayım daha uzunu bulamadım ve düğünde topuklu giyemicem.
ayrıca standart boy elbiseler mini oluyor.
can sıkıcı.
ay siz minnak hatunsunuz yane bayılırımEsimle aramda 22 cm boy farki var.
Boyum zaten bodur pigme arasi.
Dugunde yine de topuklu giymedim. Yuruyen paspas gibiydim
Rahat rahat oynamak icin spor ayakkabi giydim
Koptum yaEsimle aramda 22 cm boy farki var.
Boyum zaten bodur pigme arasi.
Dugunde yine de topuklu giymedim. Yuruyen paspas gibiydim
Rahat rahat oynamak icin spor ayakkabi giydim
Sevgili uzun boylu hemcinslerim benim gibi bu dertten muzdarip olanlarınız var mı?
Bide uzun boynulular da yukseklik korkusu var gibime geliyor mesela bende var sizdede varmiEvet samire oda olabilir niye olmasın ki !!! bakış açısı değişir tabi kişiden kişiye.
Bide uzun boynulular da yukseklik korkusu var gibime geliyor mesela bende var sizdede varmi
Ben 1.58 im ama ben hiç taşınmadım öyleBi de eşim hiç kucağına alamaz, ne özenirim kucakta yatak odasına kadar taşınan minyon kızlara
Aslında düşünürsek baya da dertmiş valla
Yalniz yorumuna cok guldum elimde olmadan:) cok samimi yazmissin. 160 da cok kisa degil, etrafindakiler cok uzunmus ama gercekten. Bn ablamdan sadece bir kac cm uzun olmama ragmen ona abla diyince herkes bakiyor hanginz abla diye. Senin durumun daha zormus:)Benim baba tarafım aşırı uzun boyludur anne tarafım minyon 24 yaşında bir erkek kardeşim var 1.97 boyunda 29 yaşındaki kızkadeşimde 1.85 civarı kendimi devler ülkesindeki guliver gibi hissediorum ben 1.60 herkes beni en küçük sanıyor bunlar bana abla diyince insanlar tuhaf uhaf bakıyolar bu yer elmasımı bunların ablası die
Ben 1.58 im ama ben hiç taşınmadım öyle
Bu akşam söyliycem taşısın valla
Banane ya 3,5 yıldır taşımamış. Şimdi topluca telafi etsinDogurmayi bekle sen
Yalniz yorumuna cok guldum elimde olmadan:) cok samimi yazmissin. 160 da cok kisa degil, etrafindakiler cok uzunmus ama gercekten. Bn ablamdan sadece bir kac cm uzun olmama ragmen ona abla diyince herkes bakiyor hanginz abla diye. Senin durumun daha zormus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?