UZUN BOYLU KIZLARIN DERTLEŞME TOPİĞİ

Bende 1.76yim ergenlikte bende hic hoslanmiyordum bu durumdan,ama yasim ilerledikce bunu avantaja cevirmesini bildim.Etrafimdakiler bana ozenir oldular.boyun uzunsa ve de zayifsan goruntu super oluyor.kilo almamaya dikkat etmek gerekiyor yoksa iri bir yarmagul olmak an meselesi....Suan 32 yasindayim ve boyumun uzunlugunu seviyorum....

evet dertliyim bende nişanlımla aynı boydayım daha uzunu bulamadım ve düğünde topuklu giyemicem.
ayrıca standart boy elbiseler mini oluyor.
can sıkıcı.

Esimle aramda 22 cm boy farki var.
Boyum zaten bodur pigme arasi.
Dugunde yine de topuklu giymedim. Yuruyen paspas gibiydim
Rahat rahat oynamak icin spor ayakkabi giydim

:))) bence avantaj :) keşkem bende uzun olsaydım..
80 ve üzeri olmadıkça hoş durur bence :) ben seviyorum

Ben de 175 im. Bir zamanlar bu boyun bile kisa oldugunu dusunup dert ediyordun cunku voleybol arkadaslarimin en kisasi 180di ve ben kisa kaliyordum:) su an cok memnunum.

Boyum 1.65 ama 1.75 olsaydı fena olmazdı :) Niye dert ediyorsunuz, ne güzel selvi boylusunuz işte. İnsan hep kendinde olmayana özeniyor gerçekten.

1,74 cm boyla bende topuklu giyince göndelen gibi olup dikkat çekici olmaktan memnun değilim

Benim baba tarafım aşırı uzun boyludur anne tarafım minyon 24 yaşında bir erkek kardeşim var 1.97 boyunda 29 yaşındaki kızkadeşimde 1.85 civarı kendimi devler ülkesindeki guliver gibi hissediorum ben 1.60 herkes beni en küçük sanıyor bunlar bana abla diyince insanlar tuhaf uhaf bakıyolar bu yer elmasımı bunların ablası die

Yalniz yorumuna cok guldum elimde olmadan:) cok samimi yazmissin. 160 da cok kisa degil, etrafindakiler cok uzunmus ama gercekten. Bn ablamdan sadece bir kac cm uzun olmama ragmen ona abla diyince herkes bakiyor hanginz abla diye. Senin durumun daha zormus:)

Bende baya dertlimişim tekrar okuyunca anladım nasıl içime oturduysa artık :) ya uzun boylu olmalarının yanında birde iri yapılılar ben 47 kiloyum bide ciden yanlarında eşantiyon gibi kalıyorum hele o erkek kardeşim o kart borazan sesiyle ablaaa die böğürünce çok utanıyorum ya ayşen guruda ben

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…