UZUN BOYLU KIZLARIN DERTLEŞME TOPİĞİ

:))) çok komik anlatmışsın. Neden öyle oluyor biliyo musun. Türkiye satandartı genelde 150-160 cm olduğu için biz sivriliyoruz. Unutma ki uzunlar her zaman daha zarif. daha güzel bulunup, manken gibi tariflemesi yapılır. Kısa boylulara sevimli, çıtı-pıtı haricinde olumlu sıfat bulunamıyor

elbise kısaltmak basit iş kesiyorsun bitiyor, ama uzatmak ciddi mesele çoğu elbisenin uzatılacak kadar payı olmuyor.Olanlarında açılan yerleri bariz kat izlerinden belli oluyor.

Tek derdim "uzun" beden pajama / esofman bulmak. Onun disinda cok seviyorum uzun boylu olmayi.

Bu benim için bi dert değil tam tersi en sevdiğim özelliğim 175 olan boyum :))
Topuklumu da giyerim , mis gibi de gezerim
Benden 14 cm uzun sevgilim de var rahatım mutluyum

Senden 14 cm uzunu bulmussun mutlusun tabi:) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kısacık kızlardan uzun erkekleri de kurtarsın amin

Karma karışık bir ilişkim var. 192 o. Ama ilişkim var dediğim hger anın ardından kavga ediyoruz. İlişkim olmuyo. Öyle gariplikler ülkesi benim hayatım
Yeni başlayan bir iliskiyse başlarda sürtüşmeler daha çok olur. Sabrederseniz bi taraf alttan alırsa zamanla düzelir :)))) bizim nerdeyse 10 yıl oldu tanisali artık her hareketinden ne dediğini kızdı mi üzüldü mu anlıyorum

2 yıldır çıkıyoz hala garabet halindeyiz

Senden 14 cm uzunu bulmussun mutlusun tabi:) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kısacık kızlardan uzun erkekleri de kurtarsın amin
Benimde topuklu giyememe sorunum var.Giymesemde olur Ama en önemlisi eş adayinin boyu en az 1.85 olsun istiyorum.Benim boyum 1.74 boy takintim var.insallah uzun boylu biri nasip olur.:)

üzgünüm cınım minnoş seviyolar

ayrıca yorumun çok itici ya ne biliym. kısacık kızlar uzun erkekleri silah zoruyla tutmuyo ya yanında

valla benim bütün sevgililerim 1.90 civarıydı ve evet minyon ufak tefek kızları seviyorlar daha çok nedenide koruma duygularını coşturmamız sanırım ben de 1.63 46 kilo bişeyim ama uzun boylu adamları beğeniyorum sadece uzun değil iri yarı böle çam yarması olsun DD

minik ellim demesi miniğim ben de valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…