- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Offff derken?
Est.Maşallah canım benim Allah artırsın
Aramızda tam 30cm var.
Sen sırıksan ben de cüceyim
Masallah kiz ne o öyle: )
Ben babet giymiştim,gelinlik kapatıyor ya gözükmemişti.Evet gelinlikte düz ayakkabı da olmaz ki
işte şöyle bişi giymek nasip olmadı:))
Kac kilosun seninsanın hayatında kaç kazak ve kaç abiye aldığı düşünüldüğünde durum ortaya cıkıyo ama..
Çok tatlısınız hanfendüü
Çok tatlısınız hanfendüü
Aynen katılıyorum . Ben sevgilimle bulusacağım zaman özellikle baya yüksek giyiyorum mesela burnunda falan oluyorum sanırımben konunun biraz erkek arkadaşın boyuyla ilgili olduğunu düşünüyorum eğer boyunuza uygun bulursanız sıkıntı yok zaten:)
Kesinlikle katılıyorum. Toplumun çoğunluk bayan kesimi orta boy da olduğu için insanlar ister istemez bakıyor, çok dikkat çekiyor. Buda kişiye rahatsızlık veriyor..Ay biz her gün o topuklu yakkabılarla geziyoruz sanki.
Bence kısa boy yüksek topuk giydiğinde acınası bir görüntü oluşuyor. Hele topuk boyu gözüküyorsa daha kötü, o topukla bu boya ulaşmış diyorum içimden, kendime de.boy 163. Boyumdan rahatsız değilim ama daha kısa olmak istemezdim. 174'e kadar da memnun olurdum.
Bugün 180'den uzun bir kız gördüm. Yani seçilecek kadar farklı olmak, fazla dikkat çekmek hoş olmasa gerek. Güzellik ölçütü olarak düşünmüyorum boyu, boy ideal olunca vücut orantısı yüz güzelliği de gelmiyor. Her boyun taşıyabileceği kiloda olmak lazım vücudu iyi göstermek için.
170 altına bence skinny pantolon yakışmıyor.üstüme kısa giymek zorunda kalıyorum, standart kazaklar popoyu kapayınca boyu çok kesiyor.
Siz de tepeden tepeden bakın şöyle.Kesinlikle katılıyorum. Toplumun çoğunluk bayan kesimi orta boy da olduğu için insanlar ister istemez bakıyor, çok dikkat çekiyor. Buda kişiye rahatsızlık veriyor..
Ayakkabımın ucuna baka baka yürüyorumSiz de tepeden tepeden bakın şöyle.kısasa kısas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?