UZUN BOYLU KIZLARIN DERTLEŞME TOPİĞİ

Maşallah canım benim Allah artırsın
Aramızda tam 30cm var.
Sen sırıksan ben de cüceyim
Est. ne biliyim herkes öyle diyor. Hatta lisede minik diye dalga geçerlerdi çok dertliyim. Pantolonlar kısa gelir, ceketlerin kolları kısa gelir etim gözükür, topuklu giyemem,ayakkabı bulmak sıkıntı olur,vb. Vb

Boyum 175 topuklumu da giyerim hatta boyum uzun olduğu için kendimi şanslı hissediyorum ve çok mutluyum =)
Sevgilimde 188 boyu boyuma huyu huyuma
Çevremden kimse de bana irisin vs demedi . Ben zayıf sayılırım 56 kiloyum boyum uzun ama vücut hatlarım kibar belim falan çok ince mesela . Bi arkadaşım vardı 178 di boyu ama omuzları falan çok genişti beli çok kalındı herkes ona irisin falan diyolardı .
Vücut yapısı da önemli .

ben konunun biraz erkek arkadaşın boyuyla ilgili olduğunu düşünüyorum eğer boyunuza uygun bulursanız sıkıntı yok zaten:)
Aynen katılıyorum . Ben sevgilimle bulusacağım zaman özellikle baya yüksek giyiyorum mesela burnunda falan oluyorum sanırım

Ay biz her gün o topuklu yakkabılarla geziyoruz sanki.
Bence kısa boy yüksek topuk giydiğinde acınası bir görüntü oluşuyor. Hele topuk boyu gözüküyorsa daha kötü, o topukla bu boya ulaşmış diyorum içimden, kendime de. boy 163. Boyumdan rahatsız değilim ama daha kısa olmak istemezdim. 174'e kadar da memnun olurdum.
Bugün 180'den uzun bir kız gördüm. Yani seçilecek kadar farklı olmak, fazla dikkat çekmek hoş olmasa gerek. Güzellik ölçütü olarak düşünmüyorum boyu, boy ideal olunca vücut orantısı yüz güzelliği de gelmiyor. Her boyun taşıyabileceği kiloda olmak lazım vücudu iyi göstermek için.
170 altına bence skinny pantolon yakışmıyor. üstüme kısa giymek zorunda kalıyorum, standart kazaklar popoyu kapayınca boyu çok kesiyor.

Benim tek sorunum mesela mutfak tezgahında bişeyler yapacağım zaman sırtım ağrıyor eğilmek zorunda kaldığım için .
Evlendiğimde mutfak tezgahını özel biraz daha yüksek yaptıracağım
Ha bi de evde üst dolaplardan bişey alınacaksa , camın üst tarafları silinecekse hemen Shannaaa diye annemler çağırıyor

Kesinlikle katılıyorum. Toplumun çoğunluk bayan kesimi orta boy da olduğu için insanlar ister istemez bakıyor, çok dikkat çekiyor. Buda kişiye rahatsızlık veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…