UZUN BOYLU KIZLARIN DERTLEŞME TOPİĞİ

172 cm civarı boyum sinirdayim,ayaklarım 40 numara ve esimle arada fazla boy farkı yok.5 cm kadar uzun benden bu durumlardan şikayetçi olduğum oluyor bazen.daha kısa olmak istemezdim ama eşim daha uzun olsun isterdim,ve hep hayatıma giren erkekler kısaydı talih...

Uzun boy hiç dert olur mu anacım en son ölçtüğümde 1.69 idi taaaa orta okuldayken neyse ki eşimden yana şansım varmış ki 1.93'lük filintayı kaptım oh olsun işte

Kız 1.55 adam da 1.90 olursa belki biraz garip durur ama eşimle aşağı yukarı 23 cm'cik bir fark var aramızda sırıtmıyoruz fotolardan anladığım kadarıyla yani alınmadım

Bura uzun boylu kadınların dertleşme topiği değilmiydi yahu

Uzun boylu olmak nasıl dert olabilir ya :) ben 1.76 sevgilim 1.93, ergenlik zamanımda yaninda topuklu giyebilecek bir sevgilim olmamasından korkmuştum. Cok sukur korkum başıma gelmedi

1.80 ile ben de aranızdayım! yaş 19, öğrenciyim ve şükrediyorum çoğu zaman ama erkek arkadaş konusunda sıkıntı sadece, uzun boy arzu edilmeyen kötü bir şey olsa kadınlar sağlıklarından olmayı göze alıp apartmanlarla dolaşmaz dimiiii

Hiçte dert değil topuklu ayakkabı derdim hiç olmuyor Boyum 1.78 iyi ki de uzun boyluyum uzun boy her zaman dikkat ceker giydiğin kıyafeti daha güzel kaldirirsin

17 yasındayım 1.75 boyum var kendimden uzun erkek arkadasım hiç olmadı diyebilirim.. Birde alt bacaklarım nedense çok kaslı elbise etek giyemiyorum hiç

çok uzun değilim ama nişanlımla boy farkımız yok çok fazla :) topuklu vs giyinemiyorum yanında.. yine de seviyorum ortalamadan biraz uzun olmayı..:)

şu hic giyemedigim seyleri giyme sansi olan kizlar..kiskaniyorum sizi uzun boylular

Bu benim için bi dert değil tam tersi en sevdiğim özelliğim 175 olan boyum :))
Topuklumu da giyerim , mis gibi de gezerim
Benden 14 cm uzun sevgilim de var rahatım mutluyum

yoo ayakkabı niye sorun olsun artık 41 numaraya kadar ayakkabı üretimi var her model için, istediğin her mağazada bulabiliyorsun. Elbiseni, eteğinide kısaltacağına uzat ne farkeder. Aşırılık olmadığı süre uzun boylu olmak kısa boylu olmaktan bin kat daha iyidir görsellik açısından, öyle olmasa kısa boylu bunca insan neden boyunu uzatmak için onca çare arasın, ya da niye 15 cm apartman topuklarla sirk görevlisi gibi gezip rezil olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…