- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Kız 1.55 adam da 1.90 olursa belki biraz garip durur ama eşimle aşağı yukarı 23 cm'cik bir fark var aramızda sırıtmıyoruz fotolardan anladığım kadarıylaşimdi bu söyliyceğimden sonra kesin bana saldıran çok olacak ama sölicem:
ENN SİNİR OLDUĞUM ŞEY DE UZUN ADAMLAIN YANINDA KISACIK KIZLAR GÖRMEK
yani ben öyle kısa olsam girip 185 lik 190 lık adamı sevgilim yapmazdım.
Bura uzun boylu kadınların dertleşme topiği değilmiydi yahuşimdi bu söyliyceğimden sonra kesin bana saldıran çok olacak ama sölicem:
ENN SİNİR OLDUĞUM ŞEY DE UZUN ADAMLAIN YANINDA KISACIK KIZLAR GÖRMEK
yani ben öyle kısa olsam girip 185 lik 190 lık adamı sevgilim yapmazdım.
Maşallah :) esinizin boyunu merak ettim evliymissiniz sanırımBura uzun boylu kadınların dertleşme topiği değilmiydi yahu
TeşekkürlerMaşallah :) esinizin boyunu merak ettim evliymissiniz sanırım
Niye dert olsun ki, ne güzel işte , kısa olmaktan iyidirSevgili uzun boylu hemcinslerim benim gibi bu dertten muzdarip olanlarınız var mı?
yoo ayakkabı niye sorun olsun artık 41 numaraya kadar ayakkabı üretimi var her model için, istediğin her mağazada bulabiliyorsun. Elbiseni, eteğinide kısaltacağına uzat ne farkeder. Aşırılık olmadığı süre uzun boylu olmak kısa boylu olmaktan bin kat daha iyidir görsellik açısından, öyle olmasa kısa boylu bunca insan neden boyunu uzatmak için onca çare arasın, ya da niye 15 cm apartman topuklarla sirk görevlisi gibi gezip rezil olsunaslında çok uzun boylu hissetmiyorum topuklu giymediğim sürece :)
ama uzun boylu olmanın dert olduğunu düşünüyorum ablam 1.78 boyunda annemde 1.81 filan
ayyakabı sorun olur, elbise alırsın koy boyu etek boyu sorun olur.İnsanlar kısaltma derdindeyken sen nasıl uzatırım derdine girersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?