Uzun ilişki sonrası ayrılık ve depresyon.

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba kızlar,
Daha önce de yazmıştım ama şimdi durum depresyon gibi olduğu için paylaşıyorum. Uzun Süreli bir ilişkimden ayrıldım. Nedenlerim ise çok anlamlıydı aslında: Onlayken kendimi özel hissetmemem, bunun için hiç çabalamıyor oluşu, doğum günlerimde dahi küçük bir sürpriz yapmaması.. Bütün bunları geçtim temelde duygusal anlamda yetersizlikler hissetmem. Ve tabi ailesi. Ailesinin tutucu insanlar oluşu, benim ailemin daha orta halli insanlar olması. Daha da önemlisi, sevgilimin erkek kardeşinin olayları. (Erkek kardeşi işi olmadığı halde kendisi gibi işi olmayan kız arkadaşıyla evlendi ve düğün süreci o kadar maliyetli oldu ki kız tarafının istekleri nedeniyle. Ve kız tarafı ev alalım dediği için sevgilimin babasıyla birlikte ev aldılar. Borçları ödemekte zorlandıkça da sevgilimin ailesi parayı sevgilimden aldılar. Sevgilimin birikmişinin hepsini aldılar) yani bütün bunları göz önünde bulundurup yorulunca ayrıldım. Ancak şimdi işim dolayısıyla da ailemden uzakta yaşıyorum ve yalnızım. Ayrılık kararımın doğruluğunu bilsem de bazen özlemle doluyorum içim acıyor. Ayrılalı bir ay oldu. Ona geri dönmek istemiyorum. Ancak bu kararlılığım kırılacak gibi
Oluyor bazen. Hissediyorum bunu. Uzun süreli bir ilişkide yaşanan ayrılık acısı için ortalama bir zaman var mı? Unutmak için yani? Şu anki gelgitlerim normal mi?

Bir işle meşgul olmayınca ya da yalnız olunca öküz olan sevgilin sana beyaz atlı prens gibi görünür. Ya kendine uğraşacak bir şey bul ya da çivi çiviyi söker hesabı yeni ilişkilere yelken aç
Evet maalesef. Sevgili olarak iyi
Bir partner değildi ama çok iyi bir arkadaştı bazen. Bu olumlu yanları aklıma gelince bir daha onun gibi birini asla bulamam ve de sevemem gibi geliyor. Ne saçma değil mi?

Kararlılığın biterse ve geri dönersen degerin eskisinden daha daha za olacak, bunları düşün.

Beynin kalbine hukmedebildigi sürece sorun yok.. dönme dönersen ikinci el iliski gibi olur

Beynin kalbine hukmedebildigi sürece sorun yok.. dönme dönersen ikinci el iliski gibi olur
Evet ben de öyle düşünüyorum. Dönmek istemiyorum. Bir aydır iyiydim ama üç gün evvel kendisini gördüğüm için birden kötü oldum. Daha acım taze. Zaman çabuk geçsin istiyorum :/

madem uzaktasınız aileniz de yok kendinize yeni bir uğraş bulun. bir el sanatları kursu bir dans kursu dil kursu vb gibi bişe olabilir. yeni bir ortama girersiniz yeni insanlarla tanışırsınız kendinize güveniniz gelir. zaten karar verip mantıklı bir şekilde ayrılmışsınız barışıp 1 ay sonra yeniden daha çok pişman olup ayrılmaktansa geri hiç başlamayın bence. olay yalnızlık çünkü aşk değil.

Back
X