- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
1.5 sene kısa mıUzun diyince
Bende sandim en az 3-4 sene
Evet. 1.5 sene kisa, uzun diyince bende daha uzun sandim unutursunuz bunda ne var hayat uzun demeye gelmistim ama.... Ama iste demeseydim keske bosuna destek olmaya calismisim.1.5 sene kısa mı
Küçümsemeye mi geldiniz bu mesajın ne anlamı var şimdi
Yani yanlış anlama da ilk defa gerçek anlamda sevmiştim diyorsun ama zaten 20 yaşında sevmssin. İlk olması normal değil mi? Kaç yaşında bekliyordun ki? Daha cook seversin merak etme. Yeni ayrıldığın için sevemeyecekmissin gibi gelmesi çok normal. Hepsi geçer.Mutlaka vardır ama merak ediyorum. Çok sevip aşık olup sonra ayrıldıktan sonra başkasına aşık olup evlenenler kimler? Hikayeleri merak ediyorum. Eski erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı, çok sevmiştim. 22 yaşındayım 1.5 senelik beraberlikten sonra ayrıldık. Ayrılalı kısa bir süre oldu. Normalde zor beğenip seven biriyim ilk defa birini sevmiştim gerçek anlamda. Herkes daha karşına kimler çıkar diyor. Ama şuan başkasıyla olma ihtimalim çok uzak geliyor bana henüz yeni sanırım ondan.
Ama ben ilk 13 yaşında sevdim ondan sonra hayatıma çok kişi girdi ama kimseyi onun kadar sevemedim bir başkaydı oama zaten 20 yaşında sevmssin. İlk olması normal değil mi?
İşte anahtar kelime bu. Sizi seven insanı Sevin. Zamanla aşık oluyoruz zatenBen ben ben :)
Aşk hayatımı dökmek gibi olacak ama kendini iyi hissedeceksen anlatıyorum bak
(Arada tanışıp elediklerimi, 1-2 ay içinde salladıklarımı saymıyorum)
Ortaokul 2deyken bizim kızlar bi çocuk ile tanıştırmışlardı. İlk sevgilim oldu, bir küs bir barışık 6 yıl devam etti (Yani lise sona kadar) Zamanla zaten kendini tüketti bitirdi gözümde, ben de üni.ye başlarken yeni başlangıçlar adına yol verdim. İki hafta böğüre böğüre ağladım ve sonra aydınlandım. "Yav Gangsta, aşkının ıstırabına başlatma, sen terk ettin, olmazdı zaten" dedim.
Üni. zamanı 2 senelik bir ilişkim oldu, sevmiştim ama asla aynı ev içinde geçinemeyeceğimizi fark ettiğimde (Ailesini tanımaya başlayınca bilhassa) ufaktan uzaklaştım. Zaten o da pek gayretli biri değildi, devamı gelmedi. Ki böylelikle onun da beni pek sallamadığını, sevmediğini anlamış oldum.
Daha sonra uzak mesafe ilişkim oldu, aşık olduğumu net hissettiğim bir çocuktu. Gezdik tozduk buluşmalarımızda. Bir gün iyi tartıştık onunla ve ev içinde suratımın sirke sattığını fark eden annemle dertleştik. "Sen mi kadın, o mu
Öyle bir sevdi ki, beni sevişine aşık oldum. Aha dedim benim adam bu.
Sonra işte, evlilik, çocuk filan. Gün ve gün katlanan bir sevgiyle bağlandık.
Sevişine, sizi güzel sevmesine aşık olduğunuz adamları katın hayatınıza, mutlaka böyle birisi çıkacak karşına. Seve seve aşık eder nasılsa ^_^
Bundan sonra ben de bunu deneyeceğim :)İşte anahtar kelime bu. Sizi seven insanı Sevin. Zamanla aşık oluyoruz zaten
Ya ne güzel :)Ben ben ben :)
Aşk hayatımı dökmek gibi olacak ama kendini iyi hissedeceksen anlatıyorum bak
(Arada tanışıp elediklerimi, 1-2 ay içinde salladıklarımı saymıyorum)
Ortaokul 2deyken bizim kızlar bi çocuk ile tanıştırmışlardı. İlk sevgilim oldu, bir küs bir barışık 6 yıl devam etti (Yani lise sona kadar) Zamanla zaten kendini tüketti bitirdi gözümde, ben de üni.ye başlarken yeni başlangıçlar adına yol verdim. İki hafta böğüre böğüre ağladım ve sonra aydınlandım. "Yav Gangsta, aşkının ıstırabına başlatma, sen terk ettin, olmazdı zaten" dedim.
Üni. zamanı 2 senelik bir ilişkim oldu, sevmiştim ama asla aynı ev içinde geçinemeyeceğimizi fark ettiğimde (Ailesini tanımaya başlayınca bilhassa) ufaktan uzaklaştım. Zaten o da pek gayretli biri değildi, devamı gelmedi. Ki böylelikle onun da beni pek sallamadığını, sevmediğini anlamış oldum.
Daha sonra uzak mesafe ilişkim oldu, aşık olduğumu net hissettiğim bir çocuktu. Gezdik tozduk buluşmalarımızda. Bir gün iyi tartıştık onunla ve ev içinde suratımın sirke sattığını fark eden annemle dertleştik. "Sen mi kadın, o mu kadın?" dedi annem sadece. Sonra fark ettim ki bu adam için paso ben kalkıp gidiyorum yaşadığı şehre. Bir kere gelmemiş yanıma, "Gel" demişim, annem izin vermez filan demiş. "Oyy oyy kızım Gangsta, anneciğinin nazlı oğluşuna talipsin galiba" dedim kendi kendime ve terk ettim.
Ve eşim...
Çocukluk arkadaşım, bana platonikmiş ve onu fark etmemişim bile.
Öyle bir sevdi ki, beni sevişine aşık oldum. Aha dedim benim adam bu.
Sonra işte, evlilik, çocuk filan. Gün ve gün katlanan bir sevgiyle bağlandık.
Sevişine, sizi güzel sevmesine aşık olduğunuz adamları katın hayatınıza, mutlaka böyle birisi çıkacak karşına. Seve seve aşık eder nasılsa ^_^
Yaa emin ol ki bir seyler yasayamadigin insanin hayatinda birini gormek daha üzücü... İlelebet hayatinda olmaz kimse herkes bir gun ayrilir . Ha bosanmayla ha Allah'ın takdiri ile , yeter ki sağlık elden gitmesin ..Uzulursun belli muddet ama alisirsin , unutmazsin belki onun gibisi cikmaz dersin ama hayatta herkes her seyi unutuyor bu kesinMutlaka vardır ama merak ediyorum. Çok sevip aşık olup sonra ayrıldıktan sonra başkasına aşık olup evlenenler kimler? Hikayeleri merak ediyorum. Eski erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı, çok sevmiştim. 22 yaşındayım 1.5 senelik beraberlikten sonra ayrıldık. Ayrılalı kısa bir süre oldu. Normalde zor beğenip seven biriyim ilk defa birini sevmiştim gerçek anlamda. Herkes daha karşına kimler çıkar diyor. Ama şuan başkasıyla olma ihtimalim çok uzak geliyor bana henüz yeni sanırım ondan.
Sizinki uzun süreli ilişki değilmiş ki neden bunu soruyorsunuz anlamadım. 1,5 sene ilişkiyi ilkokul çocukları bile yürütüyor.Mutlaka vardır ama merak ediyorum. Çok sevip aşık olup sonra ayrıldıktan sonra başkasına aşık olup evlenenler kimler? Hikayeleri merak ediyorum. Eski erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı, çok sevmiştim. 22 yaşındayım 1.5 senelik beraberlikten sonra ayrıldık. Ayrılalı kısa bir süre oldu. Normalde zor beğenip seven biriyim ilk defa birini sevmiştim gerçek anlamda. Herkes daha karşına kimler çıkar diyor. Ama şuan başkasıyla olma ihtimalim çok uzak geliyor bana henüz yeni sanırım ondan.
Neden bunu soruyorum anlamadınız? Gerçekten anlamadınız mı? Ay ne kadar komik:)Sizinki uzun süreli ilişki değilmiş ki neden bunu soruyorsunuz anlamadım. 1,5 sene ilişkiyi ilkokul çocukları bile yürütüyor.
Biraz zaman verin kendinize. Daha çok gençsiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?