Uzun ilişkisi bittikten sonra başkasına aşık olup evlenen var mı

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Mutlaka vardır ama merak ediyorum. Çok sevip aşık olup sonra ayrıldıktan sonra başkasına aşık olup evlenenler kimler? Hikayeleri merak ediyorum. Eski erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı, çok sevmiştim. 22 yaşındayım 1.5 senelik beraberlikten sonra ayrıldık. Ayrılalı kısa bir süre oldu. Normalde zor beğenip seven biriyim ilk defa birini sevmiştim gerçek anlamda. Herkes daha karşına kimler çıkar diyor. Ama şuan başkasıyla olma ihtimalim çok uzak geliyor bana henüz yeni sanırım ondan.

Geçenki hatamı da telafi edeyim bari. İlla ki başkaları girer aşık olur evlenirsin şimdi yeni ayrıldın diye habire onu düşünüyorsun ondan böyle hissediyorsun. Herkes ilk aşkıyla evlenmiyor hayatta değil mi? :)

Yazdığından daha uzun süreli ilişkisini bitirip sonradan başkasıyla evlenip çok mutlu insanlar var tabi, iyi ki onunla değil eşimle evlenmişim dedirten bir adam çıkıyor karşına, kime nasıl bir iyilik yaptım da karşılığını böyle buldum dedirten bir adam dahil oluyor ömrüne, Şans mı demeliyim, daha bilinçli tercih mi yapıyorsun demeliyim bilemedim ama tercihini doğru adamla yaptıysan çok daha mutlu oluyorsun. Eski sevgilinle geçirdiğin zamana, ona katlandığın döneme sinir oluyorsun.

Ben ben ben :)

Aşk hayatımı dökmek gibi olacak ama kendini iyi hissedeceksen anlatıyorum bak

(Arada tanışıp elediklerimi, 1-2 ay içinde salladıklarımı saymıyorum)

Ortaokul 2deyken bizim kızlar bi çocuk ile tanıştırmışlardı. İlk sevgilim oldu, bir küs bir barışık 6 yıl devam etti (Yani lise sona kadar) Zamanla zaten kendini tüketti bitirdi gözümde, ben de üni.ye başlarken yeni başlangıçlar adına yol verdim. İki hafta böğüre böğüre ağladım ve sonra aydınlandım. "Yav Gangsta, aşkının ıstırabına başlatma, sen terk ettin, olmazdı zaten" dedim.

Üni. zamanı 2 senelik bir ilişkim oldu, sevmiştim ama asla aynı ev içinde geçinemeyeceğimizi fark ettiğimde (Ailesini tanımaya başlayınca bilhassa) ufaktan uzaklaştım. Zaten o da pek gayretli biri değildi, devamı gelmedi. Ki böylelikle onun da beni pek sallamadığını, sevmediğini anlamış oldum.

Daha sonra uzak mesafe ilişkim oldu, aşık olduğumu net hissettiğim bir çocuktu. Gezdik tozduk buluşmalarımızda. Bir gün iyi tartıştık onunla ve ev içinde suratımın sirke sattığını fark eden annemle dertleştik. "Sen mi kadın, o mu kadın?" dedi annem sadece. Sonra fark ettim ki bu adam için paso ben kalkıp gidiyorum yaşadığı şehre. Bir kere gelmemiş yanıma, "Gel" demişim, annem izin vermez filan demiş. "Oyy oyy kızım Gangsta, anneciğinin nazlı oğluşuna talipsin galiba" dedim kendi kendime ve terk ettim.

Ve eşim...
Çocukluk arkadaşım, bana platonikmiş ve onu fark etmemişim bile.
Öyle bir sevdi ki, beni sevişine aşık oldum. Aha dedim benim adam bu.
Sonra işte, evlilik, çocuk filan. Gün ve gün katlanan bir sevgiyle bağlandık.

Sevişine, sizi güzel sevmesine aşık olduğunuz adamları katın hayatınıza, mutlaka böyle birisi çıkacak karşına. Seve seve aşık eder nasılsa ^_^

Boşlukta hissetmeniz, sanki hayatınıza kimse girmeyecekmiş gibi ya da kimseyi hayatınızda istemediğinize dair hisler doğal. Kimse bir ilişkiye bitirmek için başlamaz zaten, nadirdir takılıp bırakırım diye düşünerek başlayanlar. Anlaşamadınız ki ayrıldınız, belki sonraki ilişkileriniz de böyle olacak belki de hayatınızın aşkı bundan sonra karşınıza çıkacak. Önemli olan geçmişe takılı kalmayıp, her birinden bir ders çıkarıp yoluna bakabilmek. Geçmişe takılı kaldıkça yeni bir ilişkiye başlamak da zor oluyor, hem de kişi mutsuz oluyor. Kendinize bu eziyeti çektirmeden önünüze bakın derim, ben de 3. yıldönümüme az bir zaman kala daha yeni ayrıldım. Hayat sürprizlere gebedir, ben de diğer işlerimle uğraşarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum bu süreçte.

Yani yanlış anlama da ilk defa gerçek anlamda sevmiştim diyorsun ama zaten 20 yaşında sevmssin. İlk olması normal değil mi? Kaç yaşında bekliyordun ki? Daha cook seversin merak etme. Yeni ayrıldığın için sevemeyecekmissin gibi gelmesi çok normal. Hepsi geçer.

İşte anahtar kelime bu. Sizi seven insanı Sevin. Zamanla aşık oluyoruz zaten

Ya ne güzel :)

Em
Yaa emin ol ki bir seyler yasayamadigin insanin hayatinda birini gormek daha üzücü... İlelebet hayatinda olmaz kimse herkes bir gun ayrilir . Ha bosanmayla ha Allah'ın takdiri ile , yeter ki sağlık elden gitmesin ..Uzulursun belli muddet ama alisirsin , unutmazsin belki onun gibisi cikmaz dersin ama hayatta herkes her seyi unutuyor bu kesin

Sizinki uzun süreli ilişki değilmiş ki neden bunu soruyorsunuz anlamadım. 1,5 sene ilişkiyi ilkokul çocukları bile yürütüyor.
Biraz zaman verin kendinize. Daha çok gençsiniz zaten.

Sizinki uzun süreli ilişki değilmiş ki neden bunu soruyorsunuz anlamadım. 1,5 sene ilişkiyi ilkokul çocukları bile yürütüyor.
Biraz zaman verin kendinize. Daha çok gençsiniz zaten.
Neden bunu soruyorum anlamadınız? Gerçekten anlamadınız mı? Ay ne kadar komik:)
Böyle negatif küçümseyici yorum yapacaksanız yapmayın
İlkokul çocukları yürütüyormuş öyle mi :)
Komik duruma düşüyorsunuz

Ben varım.
8 yıl beraberlik,sonu ayrılık.
Sonra 1 yıl beraberlik, sonu evlilik.

Sevgimden ölüp bittiğim insanla ayrıldım. sonunu görmediğim, hayata aynı yerden bakmadığımı düşündüğüm için, sevdiğim ama anlaşamadığım için bitirmek istedim, bitti.
Zordu.. Ama geçti.
O zamanki aşkımı sevgimi anlatmama kelimeler yetmez inanın, öyle anlam yükledim, öyle derindi.

Sonra eşim..Onu da sevdim,aşık oldum.Bana çok güzel şeyler hissettirdi. Onunla yaşadığım mutlu bir aşktı. Beni çok güzel sevdi eşim, sever de hâlâ. Ben de severim.
İki çocuğumun babası şimdi. Beni hiç derinden yaralamadı. Ben onu nasıl sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…