Uzun ilişkisi bittikten sonra başkasına aşık olup evlenen var mı

Ama ben ilk 13 yaşında sevdim ondan sonra hayatıma çok kişi girdi ama kimseyi onun kadar sevemedim bir başkaydı o üstelik konu sahibesiyle yaşıtmışız da
13 yaşında bildiğin çocuktum ben. Dizi karakterlerine falan aşık olduğumu sanıyordum. Bilemiyorum o yüzden o yaşta gerçek aşk hissi verecek ilişki nasıl olur. Karakterin oturmasını bırak ergenlige bile yeni girmisim.
21 yaşındaki ilişkim bile aptalca geliyor şu an.

Bana verdiğiniz cevap da melodramatik, ilk yazdığınız ve bu ilişkiyi öyle uzun soluklu efsanevi ilişkilerdenmiş gibi görmeniz de. Gerçekten birine aşık olup uzun süreli bir ilişkiniz olduğunda anlayacaksınız bence şu an durumuzunu kendinizin abarttığınızı. Üzülmek canınız istiyorsa üzülün, biraz ağlayın ama sonra gerçek hayata dönün.

Teşekkür ederim :)

Ben varım .
4 yıllık iliskimden ayrıldım. Bir kac ay sonra biri ile tanıştırıldım. Tanıştıktan sonra 6 ay icinde aşık olarak evlendim.
Aklına bile gelmez merak etme.

Benim bir arkadaşım 8 senelik ilişkisini bitirdi, annesinin arkadaşının oğlu ile anneler tanıştırdı. Şimdi keşke 8 senem boşa gitmeseydi diyor ama evli değiller.

bence bu durumun ilişkinin uzunluğuyla alakası yok.
duyguların yogunluguyla alakalı tamamen.
10 yılın sonunda ayrılan bir çift vardır ama bu 10 yılda duyguları hicbir zaman çok yoğun uçlarda yasamamıştır ve kolay bitmiştir.1 yılda çok daha fazla bağlanıp ayrilikta zorluk yaşayan yıllar sonra evlenip kocam çok iyi ama aklım onda kaldı diyenlerde var.
burda yapmanız gereken kendinize zaman verip duygularınızın tamamen bittiğinden emin olmak.yoksa unuturum diye yeni birini hayatınıza almak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur.
belki daha fazlasını yaşayacağınız biri çıkar karşınıza ve o hissettiklerimde aşk mıymış dersiniz.
umarım öyle olur:)

ben ben ben . dört yıllık ilişkimi bitirdim ve hemen biri ile görüşmeye başladım evet ilk samanlar çok sevemedim ama şimdi hayatımın tek ve en harika şeyi. Şunu bil olmuyorsa vardır sebebi sakın zorlama. uzunmuş emekmiş yok seviyorummuş öyle bişey yok

9 senelik iliskim bitti ardından kısa sureli iliskilerim oldu en son 1.5 senelik iliskim sonunda evlendim once tanıdıklarımın hepsi bosunaymıs diyorum 9 senelik bile yani zaman degil de size yasattıkları onmli kisinin bir ayda bile 10 senede yasamadıgınız mutlulugu degeri gorebilirsiniz

Ben çok erken olgunlaştım ne yazık ki ondandır

Ben efsanevi bir ilişkiydi demedim. Siz de bu negatif tavrınızı değiştirin.
Teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için bazı insanların aksine :)

Ama ben ilk 13 yaşında sevdim ondan sonra hayatıma çok kişi girdi ama kimseyi onun kadar sevemedim bir başkaydı o üstelik konu sahibesiyle yaşıtmışız da
Çoğunuz bilmezsiniz ben o yaşlarda Trt 4'te çıkan "Alcanzar(Yıldıza Ulasmak)" dizisindeki Eduardo Capetillo'ya aşıktım.Tek bildiğim ask o. Bir arkadaşımda fotoğrafı vardı, o zamanlar renkli makine yoktu, gitmiş uyduruk siyah-beyaz makine ile fotokopi çektırmıştım, onunla yetiniyordum

Aslında çok büyük bir çoğunluk uzun ilişkiden sonraki kısa ilişkiyle evleniyor, çevremde o kadar örnek var ki :) İçin rahat olsun daha kimler çıkar karşına.

Hehe bu da güzelmiş. İlk aşklarım üç yaşımda Tarkan ve Rick Martin'di. Sonra avatarımdaki Ronaldo oldu ondan sonra anlattığım çocuk. Benim aşk hayatım fazla karışık

Ya ne güzel benimkiyle annesi ayırdı valla evlenemeyiz artık
ortada gerçek bir aşk varsa önünde hiç bir engel yoktur bana göre.eğer olmuyorsa vardır bir sebebi.
hayirlisini istemek lazım her zaman.umarım hakkında hayırlısı böyledir.
kiminle mutlu olacak san yoluna onunla devam edersin insallh.
tüm güzellikler seninle olsun

Elbette tartışmalar, kavgalar da oluyor, pür mükemmeliz imajı oluşmasın kafanızda, belirtmeden edemedim. Ama şu var ki ne kadar şiddetle de tartışsak, bazen haklı bile olsa, dayanamayıp elini uzatan taraf oluyor çoğu kez eşim (Bir gün bıktırmazsam adamcağızı tabi ). İletişimi koparmıyor, özür dilenecek yerde karşılıklı diliyoruz. Siz de ruhunuza dokunacak biriyle hayatınızı birleştirirsiniz umarım. Aşkla sallanıp durmak değil esasen mesele, aşkın ötesindeki limana demirleyebilmek.

Sizi gerçekten seven biri, illa ki gönlünüzü uyandırır. Bak buraya 2 satır yazdım, içimdeki romantik şaha kalktı

Çok teşekkür ederim sen de hep mutlu olursun eşinle inşallah

Ay kıyamam :) Ben de Backstreet Boys grubundan Nick Carter'a aşıktım, posteri başucumdaydı, her gece öpüp yatardım sjsjsj hormonlar tavan tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…