- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
13 yaşında bildiğin çocuktum ben. Dizi karakterlerine falan aşık olduğumu sanıyordum.Ama ben ilk 13 yaşında sevdim ondan sonra hayatıma çok kişi girdi ama kimseyi onun kadar sevemedim bir başkaydı oüstelik konu sahibesiyle yaşıtmışız da
Bana verdiğiniz cevap da melodramatik, ilk yazdığınız ve bu ilişkiyi öyle uzun soluklu efsanevi ilişkilerdenmiş gibi görmeniz de. Gerçekten birine aşık olup uzun süreli bir ilişkiniz olduğunda anlayacaksınız bence şu an durumuzunu kendinizin abarttığınızı. Üzülmek canınız istiyorsa üzülün, biraz ağlayın ama sonra gerçek hayata dönün.Neden bunu soruyorum anlamadınız? Gerçekten anlamadınız mı? Ay ne kadar komik:)
Böyle negatif küçümseyici yorum yapacaksanız yapmayın
İlkokul çocukları yürütüyormuş öyle mi :)
Komik duruma düşüyorsunuz
Teşekkür ederim :)Boşlukta hissetmeniz, sanki hayatınıza kimse girmeyecekmiş gibi ya da kimseyi hayatınızda istemediğinize dair hisler doğal. Kimse bir ilişkiye bitirmek için başlamaz zaten, nadirdir takılıp bırakırım diye düşünerek başlayanlar. Anlaşamadınız ki ayrıldınız, belki sonraki ilişkileriniz de böyle olacak belki de hayatınızın aşkı bundan sonra karşınıza çıkacak. Önemli olan geçmişe takılı kalmayıp, her birinden bir ders çıkarıp yoluna bakabilmek. Geçmişe takılı kaldıkça yeni bir ilişkiye başlamak da zor oluyor, hem de kişi mutsuz oluyor. Kendinize bu eziyeti çektirmeden önünüze bakın derim, ben de 3. yıldönümüme az bir zaman kala daha yeni ayrıldım. Hayat sürprizlere gebedir, ben de diğer işlerimle uğraşarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum bu süreçte.
Mutlaka vardır ama merak ediyorum. Çok sevip aşık olup sonra ayrıldıktan sonra başkasına aşık olup evlenenler kimler? Hikayeleri merak ediyorum. Eski erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı, çok sevmiştim. 22 yaşındayım 1.5 senelik beraberlikten sonra ayrıldık. Ayrılalı kısa bir süre oldu. Normalde zor beğenip seven biriyim ilk defa birini sevmiştim gerçek anlamda. Herkes daha karşına kimler çıkar diyor. Ama şuan başkasıyla olma ihtimalim çok uzak geliyor bana henüz yeni sanırım ondan.
Ben çok erken olgunlaştım ne yazık ki ondandır13 yaşında bildiğin çocuktum ben. Dizi karakterlerine falan aşık olduğumu sanıyordum.Bilemiyorum o yüzden o yaşta gerçek aşk hissi verecek ilişki nasıl olur. Karakterin oturmasını bırak ergenlige bile yeni girmisim.
21 yaşındaki ilişkim bile aptalca geliyor şu an.
Ben efsanevi bir ilişkiydi demedim. Siz de bu negatif tavrınızı değiştirin.Bana verdiğiniz cevap da melodramatik, ilk yazdığınız ve bu ilişkiyi öyle uzun soluklu efsanevi ilişkilerdenmiş gibi görmeniz de. Gerçekten birine aşık olup uzun süreli bir ilişkiniz olduğunda anlayacaksınız bence şu an durumuzunu kendinizin abarttığınızı. Üzülmek canınız istiyorsa üzülün, biraz ağlayın ama sonra gerçek hayata dönün.
9 senelik iliskim bitti ardından kısa sureli iliskilerim oldu en son 1.5 senelik iliskim sonunda evlendim once tanıdıklarımın hepsi bosunaymıs diyorum 9 senelik bile yani zaman degil de size yasattıkları onmli kisinin bir ayda bile 10 senede yasamadıgınız mutlulugu degeri gorebilirsiniz
Teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için bazı insanların aksine :)ben ben ben . dört yıllık ilişkimi bitirdim ve hemen biri ile görüşmeye başladım evet ilk samanlar çok sevemedim ama şimdi hayatımın tek ve en harika şeyi. Şunu bil olmuyorsa vardır sebebi sakın zorlama. uzunmuş emekmiş yok seviyorummuş öyle bişey yok
bende 13 yaşında aşık olduğum adamla evliyimBen çok erken olgunlaştım ne yazık ki ondandır
Ya ne güzelbende 13 yaşında aşık olduğum adamla evliyimpardon çocukla:))
Çoğunuz bilmezsiniz ben o yaşlarda Trt 4'te çıkan "Alcanzar(Yıldıza Ulasmak)" dizisindeki Eduardo Capetillo'ya aşıktım.Ama ben ilk 13 yaşında sevdim ondan sonra hayatıma çok kişi girdi ama kimseyi onun kadar sevemedim bir başkaydı oüstelik konu sahibesiyle yaşıtmışız da
Hehe bu da güzelmiş. İlk aşklarım üç yaşımda Tarkan ve Rick Martin'di. Sonra avatarımdaki Ronaldo oldu ondan sonra anlattığım çocuk. Benim aşk hayatım fazla karışıkÇoğunuz bilmezsiniz ben o yaşlarda Trt 4'te çıkan "Alcanzar(Yıldıza Ulasmak)" dizisindeki Eduardo Capetillo'ya aşıktım.Tek bildiğim ask o. Bir arkadaşımda fotoğrafı vardı, o zamanlar renkli makine yoktu, gitmiş uyduruk siyah-beyaz makine ile fotokopi çektırmıştım, onunla yetiniyordum
ortada gerçek bir aşk varsa önünde hiç bir engel yoktur bana göre.eğer olmuyorsa vardır bir sebebi.Ya ne güzelbenimkiyle annesi ayırdı valla evlenemeyiz artık
Ya ne güzel :)
Çok teşekkür ederimortada gerçek bir aşk varsa önünde hiç bir engel yoktur bana göre.eğer olmuyorsa vardır bir sebebi.
hayirlisini istemek lazım her zaman.umarım hakkında hayırlısı böyledir.
kiminle mutlu olacak san yoluna onunla devam edersin insallh.
tüm güzellikler seninle olsun
Çoğunuz bilmezsiniz ben o yaşlarda Trt 4'te çıkan "Alcanzar(Yıldıza Ulasmak)" dizisindeki Eduardo Capetillo'ya aşıktım.Tek bildiğim ask o. Bir arkadaşımda fotoğrafı vardı, o zamanlar renkli makine yoktu, gitmiş uyduruk siyah-beyaz makine ile fotokopi çektırmıştım, onunla yetiniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?