uzun protokole balayan arkadalar deneyimlerimizi paylaalm

selif

umutlu bekleyiş
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
96
2
86
40
İstanbul
mrb kaydirigubbakcemile5arkadaşlar ben 11 nisan cumartesi ilk LUCRIN iğnemi vurmaya başladım.Yani bugün 5. iğnem.Lukrın kullanmaya başlayan arkadaşlar gelin burda yaşadıklarımızı paylaşalım........:enbuyukkk:

canım bende adet ikinci gün doğum kontrol hapıyla başlıyorum hayırlı tedaviler

SLM BENDE UZUN PROTOKOL TEDAVıSıYLE BAŞLADIM..
6 martta adet olmuştum. 16.günü farlutal hapını sabah akşam kullandım.
iki kutuyu bitirdim.
22.günü lucrin iğnesine başladım. günde 5 ünite.
adetimin 2.günü puregon 450 kullanmaya ayrıca lucrin iğnesine devam ettim. hala devam ediyorum.
hayırlısını diliyorum ALLAHTAN.

kızlar bende martın27sinde lucrine başladım bugün 20. iğnemi vurdum ve halen adet olmadım benim gibi olan varmı aranızda

kızlar bende martın27sinde lucrine başladım bugün 20. iğnemi vurdum ve halen adet olmadım benim gibi olan varmı aranızda
canım lucri nin adet geciktirdiğini herkez söylüyor.ben daha 6.iğnemi vurucam bügün.durum ne göstericek bakalım.hepimiz için hayırlısı olsun................inşallah çektiklerimize değer......kavuşuruz bebişlerimize.........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

doğa87 canım tedavine nerede başladın ben erdem hastanesinde tedavi görüyorum.....

Canım seninle nerdeyse aynı başlamışız bende 28 inde başladım. Son iğnem kalmıştı o sabah hastalandım. Şimdi ikinci iğneme geçtim 4 gonalf vuruldum. Ama sen stres yapma böyle gecikebiliyomuş vücudun ilaca verdiği bir tepkide olabilir olmazsan sana ilaç verilecek ve regl olucaksın.

doğa87 canım tedavine nerede başladın ben erdem hastanesinde tedavi görüyorum.....

canım ben acıbadem kadıköy 2. denemem benim ilki kısaydı ay keşke yine öyle olsaydı bıktım bu ilaçtan 20 gün oldu

evet canım beraberdik nerdeyse sen transferini olursun ben ancak hastalanırım bu gidişe

canım ben acıbadem kadıköy 2. denemem benim ilki kısaydı ay keşke yine öyle olsaydı bıktım bu ilaçtan 20 gün oldu
benim ilk denem çok zormuş ya şimdiden iğneler zor geliyor.allah yardımcımız olsun.ilk denemen olmadımı canım.yoksa düşük falanmı?bide sorunun neydi.bende piko var.biraz fazla soru sordum galiba.

oldu canım negatif sonuçlandı iğneler zoruma gitmiyoda adeti beklemek sıktı artık beni galiba stresten gelmiyo.bendede pko var yaşın kaç

oldu canım negatif sonuçlandı iğneler zoruma gitmiyoda adeti beklemek sıktı artık beni galiba stresten gelmiyo.bendede pko var yaşın kaç
sıkma canını üzüntü ve stres çok etkiliyor biliyorsun.ilk denemen için üzüldüm maddi ve manevi çok zor bir durum.ben 24 yaşındayım doktorum yaştan dolayı çok şans veriyor ama nasip.inşallah çektiklerimize değerde ilerde gülüp geçeriz.sen kaç yaşındasın canım...............a.s.

mrb arkadaşlar. lucrini günün hangi saatinde yapıyorsunuz. sabah yada akşam farkediyormu? hergün aynı saattemi yapıyorsunuz.

slm arkadaşlar nasıl gidiyo tedaviler ben şuan sadece folik asit ve cor aspirin alıyorum bu arad tedavileriniz nerede ve hangi sebepten t bebek yaptırıyorsunuz

canim bende 10 tedavimde senin gibi olmustum12.gun oldu hala adet olmamistim rahim e baktilar ve adet olmadan devam edebiliriz dediler ve adet olmadan diger ignelere gecmistim ben
neden sana oyle yapmadilar saglik olsun stres yapma bakalim

ben dün adet oldum ve bugün GONAL-F ye başlıyacağım.günde 2 iğne biraz korkutuyorsenağlamasenağlama ama herşey bebiş için:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende halen tık yok bugün tekrar kont gittim yine bir hafta daha kullanalım dedi dr ama artık çok sabırsızlanmaya başladım 23. iğnemi vuracam bugün ya.benim gibi biri daha yoktur heralde varsada bana yazsında rahatlayım azcık cnım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…