canım bende adet ikinci gün doğum kontrol hapıyla başlıyorum hayırlı tedaviler
canım lucri nin adet geciktirdiğini herkez söylüyor.ben daha 6.iğnemi vurucam bügün.durum ne göstericek bakalım.hepimiz için hayırlısı olsun................inşallah çektiklerimize değer......kavuşuruz bebişlerimize.........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar bende martın27sinde lucrine başladım bugün 20. iğnemi vurdum ve halen adet olmadım benim gibi olan varmı aranızda
tedavin hayırlı olsun canım ..........çok zor bir süreç geçiriyoruz .............allah yardıcımız olsun..........canım bende adet ikinci gün doğum kontrol hapıyla başlıyorum hayırlı tedaviler
Canım seninle nerdeyse aynı başlamışız bende 28 inde başladım. Son iğnem kalmıştı o sabah hastalandım. Şimdi ikinci iğneme geçtim 4 gonalf vuruldum. Ama sen stres yapma böyle gecikebiliyomuş vücudun ilaca verdiği bir tepkide olabilir olmazsan sana ilaç verilecek ve regl olucaksın.kızlar bende martın27sinde lucrine başladım bugün 20. iğnemi vurdum ve halen adet olmadım benim gibi olan varmı aranızda
doğa87 canım tedavine nerede başladın ben erdem hastanesinde tedavi görüyorum.....
Canım seninle nerdeyse aynı başlamışız bende 28 inde başladım. Son iğnem kalmıştı o sabah hastalandım. Şimdi ikinci iğneme geçtim 4 gonalf vuruldum. Ama sen stres yapma böyle gecikebiliyomuş vücudun ilaca verdiği bir tepkide olabilir olmazsan sana ilaç verilecek ve regl olucaksın.
benim ilk denem çok zormuş ya şimdiden iğneler zor geliyor.allah yardımcımız olsun.ilk denemen olmadımı canım.yoksa düşük falanmı?bide sorunun neydi.bende piko var.biraz fazla soru sordum galiba.canım ben acıbadem kadıköy 2. denemem benim ilki kısaydı ay keşke yine öyle olsaydı bıktım bu ilaçtan 20 gün oldu
Doğacım sıkma canını böyle olması gerekiyomuş diye düşün. Sonucu güzel olsun. Bu aşamalar öyle yada böyle geçiyor...evet canım beraberdik nerdeyse sen transferini olursun ben ancak hastalanırım bu gidişe
sıkma canını üzüntü ve stres çok etkiliyor biliyorsun.ilk denemen için üzüldüm maddi ve manevi çok zor bir durum.ben 24 yaşındayım doktorum yaştan dolayı çok şans veriyor ama nasip.inşallah çektiklerimize değerde ilerde gülüp geçeriz.sen kaç yaşındasın canım...............a.s.oldu canım negatif sonuçlandı iğneler zoruma gitmiyoda adeti beklemek sıktı artık beni galiba stresten gelmiyo.bendede pko var yaşın kaç
kızlar bende martın27sinde lucrine başladım bugün 20. iğnemi vurdum ve halen adet olmadım benim gibi olan varmı aranızda
oldu canım negatif sonuçlandı iğneler zoruma gitmiyoda adeti beklemek sıktı artık beni galiba stresten gelmiyo.bendede pko var yaşın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?