uzun protokole balayan arkadalar deneyimlerimizi paylaalm

arkadaşlar slm tedavileriniz ne aşamada benim sormak istediğim lucrinden sonraki iğneyi kaç gün kullandınız

SLM BENDE UZUN PROTOKOL TEDAVİSİYLE BAŞLADIM..
6 martta adet olmuştum. 16.günü farlutal hapını sabah akşam kullandım.
iki kutuyu bitirdim.
22.günü lucrin iğnesine başladım. günde 5 ünite.
adetimin 2.günü puregon 450 kullanmaya ayrıca lucrin iğnesine devam ettim. hala devam ediyorum.
hayırlısını diliyorum ALLAHTAN.

selam uzun protokolle başlamanın sebebini öğrenebilir miyim bende başlıcam tedaviye ama hangi şekilde bilmiyorum :((

bende halen tık yok bugün tekrar kont gittim yine bir hafta daha kullanalım dedi dr ama artık çok sabırsızlanmaya başladım 23. Iğnemi vuracam bugün ya.benim gibi biri daha yoktur heralde varsada bana yazsında rahatlayım azcık cnım.
doğa 87 canım ne oldu ne durumdasın adet oldunmu?

arkadasim güzel konu acmisin, sizlerin yazdiklarinizla bende nasil yapcagimi ögrenmis oliyorum....aferin kiz :) Allah yardimciniz olsun

doğa 87 canım ne oldu ne durumdasın adet oldunmu?

mrb canım evet hastalandım bugün ikinci günüm hastaneye gittim galiba yolunda olmayan şeyler var e2 testi için kan verdim bakalım sonuç ne çıkarsa dr ona göre tedaviye başlıcak yada ertelicek:çok üzgünüm:

doğa87 canım sıkma o tatlı canını üzülme herşey yoluna girer.olsun ertelersede bir ay sonra kavuşursun bebişine:Saruboceq:.er ya da geç kavuşacağız bebişlarimize.............:1hug:

sıkıyom valla siz benimle başladınız yumurtalarınız toplanacak daha ben başlıcam çok üzülüyorum işte ne yapıyım elimde değil
akşam sonucu söylerim bakalım ne olcak

CANIM SEN TEDAVİYE BAŞLADINMI?HANGİ AŞAMADASIN?TEDAVİNİ NEREDE OLUYORSUN:uhm:

yok canim baslamadim 6 ayi düsüniyorum, hormon tedavisi isvicrede yaptircam, tüp bebegi belcikada benim bebebk olursa biraz asortik olcak :roflol: isvicrede preimplantasyon yasak bilseler bu ailelerin neler cektigini

sıkıyom valla siz benimle başladınız yumurtalarınız toplanacak daha ben başlıcam çok üzülüyorum işte ne yapıyım elimde değil
akşam sonucu söylerim bakalım ne olcak
sende haklısın insan çok üzülüyor.ama kendine başka uğraşlar bul oyalan şimdiki stresin ilerki tedavilerinide etkiler. benim büyük ihtimalle pazar toplanacak yumurtalar.ama bendede büyük bir gerginlik var.ya olmassa diye çok korkuyorum.eğer olmassa 2.bir tedaviye nasıl hazırlanırım bilmiyorum...................

selif canım herşey yolunda şimdi hemşire aradı yarın diğer ilaçlara başlıcam.oleyyyyyyyyyyyy

selif canım herşey yolunda şimdi hemşire aradı yarın diğer ilaçlara başlıcam.oleyyyyyyyyyyyy
canım çok sevindim............:teytey:bak görüceksin bebişin olucak sana tutunacak........mayıs ayı bize uğurlu gelicek ........bebişlerimize kavuşacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinize hayırlı olsun.inanın hamile kalınca herşeyi unutuyorsunuz.dayanın. benim uuzn protokol aralık 11 başladı ve şubat 5 de transferle sonuçlandı.ben şimdi 13 haftalık ikiz prenslerime hamileyim. allah herkese nasip etsinnn..inanın sabah kalktım eşime aynen şunu söyledim.birkişi nasıl kendi kendine iğne yapar diyee..şimdiolsa yapmam dedim. ama inanın o an gözünüz bir şeyi görmüyor.herşey yavrularımız içinnnn...hiçbir şeyden korkmayın adet geçikmesi iğne yapma.hepiniz umuyorum mutlu sonu göreceksiniz...

kızlar selam önce tedavilerimiz hayırlı olsun ben size bişey sorcam benim hesabıma göre nerdeyse 20 güne yakın sürcek lucrin vurunma işi uzun protokol çünkü ve içinde 14 tane enjektör var yetecekmi ve ilaç yetecekmi yardımcı olursanız sevnirim kızlar...

canım ilaç dozu az enjektör yetmeyecek onu eczaneden alıyorsun normal şeker hsatalarının kullandığı iğneden alacaksin. benim biraz uzun sürdüğü için 2. lucrini aldım ama onuda çok az kullandım

canım ilaç dozu az enjektör yetmeyecek onu eczaneden alıyorsun normal şeker hsatalarının kullandığı iğneden alacaksin. benim biraz uzun sürdüğü için 2. lucrini aldım ama onuda çok az kullandım

sağol canım yardımın için...tedavin hayırlı olsun..

kızlar selam önce tedavilerimiz hayırlı olsun ben size bişey sorcam benim hesabıma göre nerdeyse 20 güne yakın sürcek lucrin vurunma işi uzun protokol çünkü ve içinde 14 tane enjektör var yetecekmi ve ilaç yetecekmi yardımcı olursanız sevnirim kızlar...

selam caneylom bende lucrini 25 gün vurdum ve daha yeni hastalandım iki defa ilacın içindekinden hariç 10ar tane enjektör aldım ilacıda merak etme yetiyor

canım çok sevindim............:teytey:bak görüceksin bebişin olucak sana tutunacak........mayıs ayı bize uğurlu gelicek ........bebişlerimize kavuşacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende bu ayın uğurlu geleceğine inanıyorum canım inş mayısta bizde hamişiz diye yazarız

Back
X