uzun protokole balayan arkadalar deneyimlerimizi paylaalm

bende bu ayın uğurlu geleceğine inanıyorum canım inş mayısta bizde hamişiz diye yazarız
inşallah canım bende dün kan tahlili verdim sonuca göre ne zamen yumurtalar toplanacak karar verilecek.pazartesi yada salı olur dedi doktorum.bakalım birazdan gidicem doktora.of ya biran önce olsada bitse beklemek çok geriyor....................

ben kadıköy şifa hastanesinde dr. engin enginsu ile tedavi oluyorum. hatta şöyle anlatayım:

benim jnekoloğum kadıköy şifa hastanesinde dr. evrim hanım olduğu için tüp bebek için de önce bu hastaneyle görüştük. sonra tüp bebek merkezinin bu işleri daha iyi bileceğini düşünerek eurofertil de tedavi olmaya başladık. ama eurofertil de okadar kötü şeyler yaşadımki yumurta toplama işleminden bir gün sonra tedaviyi yarım bıraktım. düşünsenize okadar iğne para hiçbirini gözüm görmedi.

sonra eşim dr engin beyi arayarak durumu anlattı. engin bey okadar mükemmel bir insanki.. normalde hayatta yapılmayacak birşeyi yaparak (ve riski göze alarak) çünkü hiçbir şey bilmeden yumurta toplamaya girdi, ne tedaviyi yapan o ne takip eden o. ama bi olumsuzluk olsa ondan bilinecek.

şuanda transferim yapıldı ve 8. günüm. çrş günü test yaptırıcaz. :Saruboceq: sonuç ne olur bilemiyorum ama engin bey müthiş pozitif bir insan ve inanılmaz bir elektriği var. çok ilgili. çok iyi bir embriyolog. internettende araştırabilirsiniz.

eurofertildeki tedaviyi yumurta toplama işleminden bir gün önce bıraktım. sonra yazmışım:)

canım inşallah iyi haberlerini verirsin bize gerçekten çok iyi bir doktor olduğunu duydum....

slm kızlarrr bende tedavime yeni basladım uuzun protokollee ve bugun 3ncü lucrin iğnemi oldum adet olana kadar vurucagıı söyledi doktor yada icinde 14 tane var adet olmasam 13 tane vurup hastaneye gidecem anlamadım kızlar neden 20 tane falan vurdunuz lucrini öylemi olacak adet olmasam yani diğer iğneler gecilmicekmi bird ekızlar bu gonalf f iğneleri lucrin gibimi yoksa büyükmü günde iki tane vurduk diyen arkadaslar yani iki sefermi vurucaz ayy cok korkuyom ya ben bu iğnelerden

kızlar bu lucrin tedavisi nasıl bişey ben ilk defa tüp bebek deniycem anlatımısnız biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…