Saç Kesim Şekilleri Uzun saçlarımı nasıl kestirebilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sanırım sen daha kararsızsın :)) ne yalan söyleyim haklısın.ama bence kestirmeye karar vermen çok doğru bir karar.çok güzel modeller var.sen nasıl bir model istiyorsun bilmiyorum ama düz bir kesim yaptırma bence,biraz tarz olsun:)) görenler sendeki farkı anlasın :)))

Depresyon anında kesilen saçtan hayır gelmez benden söylemesi. O anlık ruh halinle çok radikal bir değişim yaparsan ilerde çok pişman olabilirsin, kendimden biliyorum.
Değişiklik yap tabi yapma demiyorum ama fazla radikal olmasın. Uçlarından biraz aldırıp hafif kat verebilirsin saçlarına. Önlerine de yüz tipine göre uzun veya kısa kahkül düşünebilirsin. Renginde değişiklik yapabilirsin, tamamını boyatmak istemiyorsan krepe balyaj yaptırabilirsin. Bu dediklerim bile büyük değişim olur senin için ama pişman olmazsın.
Sana tavsiyem sakın ama sakın bir anda çok fazla kısa kestirme saçlarını, depresyondayken daha da depresyona girersin.

foruma giremediğim için iletilirinizi yeni okudum. yani evet çok kısa olmaması gerek ki,bilmiyorum ben de ne olacağını yav. güvenemiyorum bi de kuaförlere. o kadar özenmişim etmişim uzatmışım. mahvederse saçımı diye korkuyrm..

depresyonda oldugn için fikir istemişsin
çoğunlukta omuzdan yukarı kestir demiş
ama bu saçtan sonra o kadar kısaltırsan
daha çok depresyona girersin cnm :18:
bence o kadar kısaltma omuz hizası bile bu saçlara
göre kısa kalır bende uzun saç delisiyim
katlı v kesim yaptırabilirsin hem uçlardaki
kötü görünüm gider hemde çok kısaltmadan
şekil verdirmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…