Uzun süre ayrılık sonrası eşiyle barışan var mı???

enise35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
180
1
0
İzmir
Arkadaşlar sorum eşiyle boşanma noktasına gelen arkadaşlara??
Eşinizle boşanma noktasına gelip,davanın acıldığı ve aylarca ayrı kaldığınız ve bu sonunda tekrar birleştiğiniz oldu mu?
Yani evlilik de böyle birşey yasayan varsa,nasıl olduğunu neler yasadığını paylasabilir mi??

Canım çok yakın arkadaşımın başından böyle bişi geçtii
Ayrıldı eşyalarınıda ayırdı bir kızı vardı kızıyla babasının evine geldi 2 sene kaldı
Dava açtılar boşanıyorlardı resmen yani avukatlara verdiler bitmişti
Ama nolduysa bi anda birleştiler davaları düştü eşyalarını taşıdı tekrar ve 2. çocuğunu doğurdu..
Yani gözümün önünde tanık oldum oluyor böyle şeyler şimdide mutlu eşi daha bi düşüyor üstüne

evet bende 3 aylık evliydim ayrıldığımda......yeni gelinken...binbir hevesle yaptığımız yuva dağıldı..davalar açıldı falan filan bir sürü olaylar ama neyseki aylaaarr sonra barışmıştık

ben 1 senelık evliyken eşyalarımı aldım baba evine döndüm
2 ay ayrı kaldım
mahkemede ımza attık eşimle
o gün eşime dank etti ikna etti beni
geri döndüm
verdiği sözlerin hepsini tuttu mu dersen ? Hayır tutmadı

geçen yaz eşimi terketmiştim.
bir oğlum var.
bir iğne almadan annemin evine yerleştim.
üst katta tek odalı bir çatı katında yaşıyordum.
5 ay ayrı kaldık.
direk mahkemeye başvurdum.
tek adım kalmıştı boşanmaya, imzaları atıp kararı onaylamak.
eşim yan çizdi.
hep erteledi, bahaneler buldu gelemem diye.
sonrasında hem eşimin ısrarlı özürleri, "lütfen tekrar deneyelim"leri, oğlumun "baba da baba" diye tutturması sonucu son kez denemeye karar verdim.
eşyalar dağıldı tabi.
şimdi tek göz bir çatı katı odasında üç kişi yaşıyoruz :))
değerimin daha çok farkında artık...
Allah utandırmasın diyelim...
senin için de hayırlısı olsun...

aah ahhh 6 aylık evliyken ne kavga kıyametlerle ayrıldık..saçtık savurduk..artık iki dünya bi araya gelir biz gelemeyiz diyorduk...aradan 8 ay geçti eşim yalvarmaya başladı ve ben en son mahkemede yani 12 ay sonra vazgeççtim boşanmaktan.ve 18 ay sonra evime geri döndüm..eşim verdiği hatta verdiemeyi unuttuğum tüm sözlerini tuttu..ohh dünya varmış...şimdi hayatta benden başka kimse önemli değil onun için...değişti resmen 180 derece değişti kardeş..kimse inanamıyor ama adam bana tapıyor....

aah ahhh 6 aylık evliyken ne kavga kıyametlerle ayrıldık..saçtık savurduk..artık iki dünya bi araya gelir biz gelemeyiz diyorduk...aradan 8 ay geçti eşim yalvarmaya başladı ve ben en son mahkemede yani 12 ay sonra vazgeççtim boşanmaktan.ve 18 ay sonra evime geri döndüm..eşim verdiği hatta verdiemeyi unuttuğum tüm sözlerini tuttu..ohh dünya varmış...şimdi hayatta benden başka kimse önemli değil onun için...değişti resmen 180 derece değişti kardeş..kimse inanamıyor ama adam bana tapıyor....

değişmişse ne mutlu size

bizde donduk bosanmadan...
evler ayrildi esylar dagildi..martta mahkeme vardi...
bosanmaya karar verdigimizden beri ayri yasamaya basladik
5 ay ayri kaldik..birde oglumuz var bizim..
ayri kalinca insanlar daha iyi dusunebiliyorlar sanirim tabi herikitaraf icinde gecerli bu..
bosanmanin bizim icin son care olmadigina karar verdik konusarak..
ve simdi yeniden biraradayiz..Allah utandirmasin...

sizdeki sorun nedir acaba...

benim bir tanıdığım var canım sanırım 7-8 yıl ayrı kaldıktan sonra barıştılar.nasıl olduysa bu süre içinde bir türlü boşanma gerçekleşmedi.
mahkemeye gidip geldiler ama boşanmadılar sonrada birleştiler
o dönem 1 kızları vardı şimdi 3 çocukları daha oldu

Ben kendim 2 haftalık bir küslük yaşadım ama öyle aman aman bitti gitti olmaz kavga gürültü olmadı
Kaynanam yüzünden 2 hafta annemde kaldım biraz ayrı kalmıştım eşimle
Ama şunu bilir söylerim eşlerinize annemin evine gidiyorum diyip de 1 ay git gel 2 ay git gel yapmayın derdim ben
Adam alışıyo iyice yüz göz oluyor ve işin cıvkı çıkıyor git gel git gel amannn ne de olsa gelcek gözüyle bakıyor adam artık umursamıyor..

Konu sahibi bakmıyor ama aydınlatabildiysek ne mutlu bize..

geçen yaz eşimi terketmiştim.
bir oğlum var.
bir iğne almadan annemin evine yerleştim.
üst katta tek odalı bir çatı katında yaşıyordum.
5 ay ayrı kaldık.
direk mahkemeye başvurdum.
tek adım kalmıştı boşanmaya, imzaları atıp kararı onaylamak.
eşim yan çizdi.
hep erteledi, bahaneler buldu gelemem diye.
sonrasında hem eşimin ısrarlı özürleri, "lütfen tekrar deneyelim"leri, oğlumun "baba da baba" diye tutturması sonucu son kez denemeye karar verdim.
eşyalar dağıldı tabi.
şimdi tek göz bir çatı katı odasında üç kişi yaşıyoruz :))
değerimin daha çok farkında artık...
Allah utandırmasın diyelim...
senin için de hayırlısı olsun...
Allahım nazarlardan korusun...Ne güzel..

Canım peki eşin 8 ay olana kadar sessiz mi kaldı?Yani 8 ay haberlesmediniz mi?

benim bir tanıdığım var canım sanırım 7-8 yıl ayrı kaldıktan sonra barıştılar.nasıl olduysa bu süre içinde bir türlü boşanma gerçekleşmedi.
mahkemeye gidip geldiler ama boşanmadılar sonrada birleştiler
o dönem 1 kızları vardı şimdi 3 çocukları daha oldu

Onlar ayrılık süresinde rekor kırmıslar :) Ama sonu güzel olmus..

Canlarım beni sormussunuz,bende eşimle 9 aylık bir ayrılık süreci gecirdim ama malesef hiçbirsey düzelmedi..Benim merak ettiğim bizim gibi böyle aylar süren bir ayrılık sonrası diğer evliler ne yasıyor,nasıl yasıyor bu süreci ve sonrasını onu merak etmiştim..

Canlarım beni sormussunuz,bende eşimle 9 aylık bir ayrılık süreci gecirdim ama malesef hiçbirsey düzelmedi..Benim merak ettiğim bizim gibi böyle aylar süren bir ayrılık sonrası diğer evliler ne yasıyor,nasıl yasıyor bu süreci ve sonrasını onu merak etmiştim..

9 aydır aılenın yanındamısın hıc aramadı mı esın ya da aılesı
9 ay da baya uzunmus

Back
X