Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aah ahhh 6 aylık evliyken ne kavga kıyametlerle ayrıldık..saçtık savurduk..artık iki dünya bi araya gelir biz gelemeyiz diyorduk...aradan 8 ay geçti eşim yalvarmaya başladı ve ben en son mahkemede yani 12 ay sonra vazgeççtim boşanmaktan.ve 18 ay sonra evime geri döndüm..eşim verdiği hatta verdiemeyi unuttuğum tüm sözlerini tuttu..ohh dünya varmış...şimdi hayatta benden başka kimse önemli değil onun için...değişti resmen 180 derece değişti kardeş..kimse inanamıyor ama adam bana tapıyor....
Allahım nazarlardan korusun...Ne güzel..geçen yaz eşimi terketmiştim.
bir oğlum var.
bir iğne almadan annemin evine yerleştim.
üst katta tek odalı bir çatı katında yaşıyordum.
5 ay ayrı kaldık.
direk mahkemeye başvurdum.
tek adım kalmıştı boşanmaya, imzaları atıp kararı onaylamak.
eşim yan çizdi.
hep erteledi, bahaneler buldu gelemem diye.
sonrasında hem eşimin ısrarlı özürleri, "lütfen tekrar deneyelim"leri, oğlumun "baba da baba" diye tutturması sonucu son kez denemeye karar verdim.
eşyalar dağıldı tabi.
şimdi tek göz bir çatı katı odasında üç kişi yaşıyoruz :))
değerimin daha çok farkında artık...
Allah utandırmasın diyelim...
senin için de hayırlısı olsun...
aah ahhh 6 aylık evliyken ne kavga kıyametlerle ayrıldık..saçtık savurduk..artık iki dünya bi araya gelir biz gelemeyiz diyorduk...aradan 8 ay geçti eşim yalvarmaya başladı ve ben en son mahkemede yani 12 ay sonra vazgeççtim boşanmaktan.ve 18 ay sonra evime geri döndüm..eşim verdiği hatta verdiemeyi unuttuğum tüm sözlerini tuttu..ohh dünya varmış...şimdi hayatta benden başka kimse önemli değil onun için...değişti resmen 180 derece değişti kardeş..kimse inanamıyor ama adam bana tapıyor....
benim bir tanıdığım var canım sanırım 7-8 yıl ayrı kaldıktan sonra barıştılar.nasıl olduysa bu süre içinde bir türlü boşanma gerçekleşmedi.
mahkemeye gidip geldiler ama boşanmadılar sonrada birleştiler
o dönem 1 kızları vardı şimdi 3 çocukları daha oldu
Canlarım beni sormussunuz,bende eşimle 9 aylık bir ayrılık süreci gecirdim ama malesef hiçbirsey düzelmedi..Benim merak ettiğim bizim gibi böyle aylar süren bir ayrılık sonrası diğer evliler ne yasıyor,nasıl yasıyor bu süreci ve sonrasını onu merak etmiştim..
9 aydır aılenın yanındamısın hıc aramadı mı esın ya da aılesı
9 ay da baya uzunmus
Hayır canım 2 yıl önceydi bizim ayrılığımız..
şimdi berabermısınız