Uzun süre misafirlik sonrası boşluk hissi

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.274
15.297
448
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum öncelikle.
1 aydan fazla süredir eşimle beraber abimde kalıyorduk, şehir dışında. Abim evli ve bir çocuğu var çocuğu deyince bile kalbim sızlıyor.
Bayram tatili için beraber arabayla döndük bizim eve, 10 güne yakın da bizde kaldık. Yeğenim birer avuç yanağa sahip 4 yaşında bir kız çocuğu, hayatımda gördüğüm en bicirik canlı ve ben ona inanılmaz alıştım. Abime, abimin eşine (benim 12 senelik arkadaşım zaten, abimle de benim aracılığımla tanıştı) de öyle.

Dün sabah yeğenimin ağlamalarıyla beraber gittiler, akşam aradım “senle istediğim zaman konuşabilirim ama sarılamıyorum” diye telefonda ağladı bu sefer. Çoooook mutsuzum. Ben de eşim de inanılmaz boşlukta hissediyoruz. Ev değil de sanki izbe bir depo falan gibi geliyor ev. Hiç evde durmak istemiyorum. Bildiğiniz depresif bir moda girdim, kolum kalkmıyor resmen. Onunla arayıp konuşmak da istemiyorum aklı dağılmış, unutmuştur, ararsam hatırlayıp ağlar diye.

Verecek tavsiye falan da yok biliyorum, ne diyebilirsiniz ki. Sadece içimi dökmek ve hissettiğim yalnızlığı biraz hafifletmek istedim

Uzun süre birileriyle beraber olduktan sonra (o kişileri çokkk seviyor olsam da) sonunda 2 kişilik hayata dönmek bana iyi geliyor hep. Curcuna seven biri değilim belki ondan. Acaba evde ilgilendiginiz şeyler mi yok hani birileriyle ilgilenmek bu yuzden iyi gelmiştir.

Bende öyleyim misafirlere hemen alışıyorum daha sonra gittiklerinde ev bomboş geliyor küçükkende böyle halamlar gidip geldiğinde ardından bir hafta ağlardım. Çok güzel bir bağ bu. Çok kişi görümcesini eltisini yeğenini istemiyor neler okuyoruz buralarda. Zamanla alışır yeğeninizde sizde

Çok yoğun bir iş hayatım var aslında, bu süreç işlerime de pek iyi gelmedi ama yine de yeğenimi abimleri istiyorum ya. Hani misafir gidince bi ohh dersin koltuğa uzanırsın falan, hiç olmadı bu sefer

Çocuk yapma vakti gelmiş

Asla etrafıma çocuk yap diyen bir tip değilim ama umarım bir sorun yoktur bu konuda çocuk yapma zamanınız gelmiş sanki :)
Durun yahu zaten ortalık karışık evliliğimden çok memnunum ancak bedensel ve ruhsal olarak hazır değilim açıkçası. Eşim de çok istiyor ama benim çok yoğun bir iş hayatım var, evden çalışıyor da olsam.. sigarayı bırak, kilo ver, çalışamamayı göze al, birikimi ayarla derken çocuk fikri dağ gibi gözümde. Cidden bu duyguları hissediyor olmam çocuk vakti geldiğinden mi yoksa yeğenimin bıdıklığından mı kafam karıştı şimdi

Çok güzel, samimi bir duygu yaşıyorsunuz. Ben en son ilk evlendiğim sene yaşamıştım bu duyguyu. Şimdi şimdi çocuklar, ev, iş derken o samimi duyguları yaşayamıyoruz artık. Biri gelip gidince bi oh be diyesimiz geliyor maalesef.

Keşke her şey eskisi gibi olsa..

Hiç kafanız karışmasın.
Benim 2 çocuğum var ama sevdiğim insanlara vedadan sonra birakç gün ev bana bi ıssız, bir soğuk geliyor.

Çok yoğun bir iş hayatım var aslında, bu süreç işlerime de pek iyi gelmedi ama yine de yeğenimi abimleri istiyorum ya. Hani misafir gidince bi ohh dersin koltuğa uzanırsın falan, hiç olmadı bu sefer

İş hayati evet yoğunluk katar insana ama ilgilenmekten kasti o değildi hani mecburi olmayan evde zevkle ilgilenilen başka şeyler olsa yani. Nebileyim hayatimda kimsede 1 ay kalmadim, kimse de bizde kalmadi. Benim uzun misafirligin 1haftadir. Sonrası sıkıyor artik kendi halime kalmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…