Bence deÇocuk yapma vakti gelmiş
Bende öyleyim misafirlere hemen alışıyorum daha sonra gittiklerinde ev bomboş geliyor küçükkende böyle halamlar gidip geldiğinde ardından bir hafta ağlardım. Çok güzel bir bağ bu. Çok kişi görümcesini eltisini yeğenini istemiyor neler okuyoruz buralarda. Zamanla alışır yeğeninizde sizdeHerkesin geçmiş bayramını kutluyorum öncelikle.
1 aydan fazla süredir eşimle beraber abimde kalıyorduk, şehir dışında. Abim evli ve bir çocuğu varçocuğu deyince bile kalbim sızlıyor.
Bayram tatili için beraber arabayla döndük bizim eve, 10 güne yakın da bizde kaldık. Yeğenim birer avuç yanağa sahip 4 yaşında bir kız çocuğu, hayatımda gördüğüm en bicirik canlı ve ben ona inanılmaz alıştım. Abime, abimin eşine (benim 12 senelik arkadaşım zaten, abimle de benim aracılığımla tanıştı) de öyle.
Dün sabah yeğenimin ağlamalarıyla beraber gittiler, akşam aradım “senle istediğim zaman konuşabilirim ama sarılamıyorum” diye telefonda ağladı bu sefer. Çoooook mutsuzum. Ben de eşim de inanılmaz boşlukta hissediyoruz. Ev değil de sanki izbe bir depo falan gibi geliyor ev. Hiç evde durmak istemiyorum. Bildiğiniz depresif bir moda girdim, kolum kalkmıyor resmen. Onunla arayıp konuşmak da istemiyorum aklı dağılmış, unutmuştur, ararsam hatırlayıp ağlar diye.
Verecek tavsiye falan da yok biliyorum, ne diyebilirsiniz ki. Sadece içimi dökmek ve hissettiğim yalnızlığı biraz hafifletmek istedim
Ben eve yatılı misafir almıyorum bile.Vayy be.insanlar gerçekten de çeşit çeşit. Ben evde yatılı misafir olduğu zaman cinnet geçirip herkesi kovmamak için kendimi zor tutuyorum.millet bir de gittiler diye oturup ağlıyormuş.
Ayy ben de.fenalık geçiriyorum sinirdenBen eve yatılı misafir almıyorum bile.
Bende genellikle bu öneriyi sunmam amaBence de
Çok yoğun bir iş hayatım var aslında, bu süreç işlerime de pek iyi gelmedi ama yine de yeğenimi abimleri istiyorum ya. Hani misafir gidince bi ohh dersin koltuğa uzanırsın falan, hiç olmadı bu seferUzun süre birileriyle beraber olduktan sonra (o kişileri çokkk seviyor olsam da) sonunda 2 kişilik hayata dönmek bana iyi geliyor hep. Curcuna seven biri değilim belki ondan.Acaba evde ilgilendiginiz şeyler mi yok hani birileriyle ilgilenmek bu yuzden iyi gelmiştir.
Çocuk yapma vakti gelmiş
Bence de
Durun yahu zaten ortalık karışıkAsla etrafıma çocuk yap diyen bir tip değilim ama umarım bir sorun yoktur bu konuda çocuk yapma zamanınız gelmiş sanki :)
Hiç kafanız karışmasın.Durun yahu zaten ortalık karışıkevliliğimden çok memnunum ancak bedensel ve ruhsal olarak hazır değilim açıkçası. Eşim de çok istiyor ama benim çok yoğun bir iş hayatım var, evden çalışıyor da olsam.. sigarayı bırak, kilo ver, çalışamamayı göze al, birikimi ayarla derken çocuk fikri dağ gibi gözümde. Cidden bu duyguları hissediyor olmam çocuk vakti geldiğinden mi yoksa yeğenimin bıdıklığından mı kafam karıştı şimdi
Çok yoğun bir iş hayatım var aslında, bu süreç işlerime de pek iyi gelmedi ama yine de yeğenimi abimleri istiyorum ya. Hani misafir gidince bi ohh dersin koltuğa uzanırsın falan, hiç olmadı bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?