Yaşamadan bilemezsin ki...
Kimi eskinin yasını uzun süre tutar kimi hemen unutur.
Önce aranızdaki ilişkinin adı konsun, bunu sonra düşün bence.
öyle kötü kavgali ayrilmamislarNeden ayrıldıkları önemli.
Bunu sorgulamanız için de ilişki yaşıyor olmanız lazım.
Yani daha zamanı var,şuan ne desek elimizde kalıyor
en tehlikeli erkek tipidir ve genelde bunlar eski sevgililerine geri dönerler. şimdi sıkılmış ve avlanmaya çıkmış bakiim etrafta neler var psikolojisinde. size ne kadar kur yapsa da diğer bayan hala 5-0 önde üzgünüm ama durum bu.Şu sıralar hoşlandığım biri var
Aynı kurumda çalışıyoruz
iş icabı seminerler olsun eğitimler olsun çok bir araya geldik ortak arkadaşlarımızla falan topluca buluştuk sık sık
gün içinde sürekli görüşüyoruz haftasonları falan bir araya geliyoruz yaşadığımız şehirler 1.5 saat lik mesafede
Aramızda adı konmuş birşey yok henüz ama hani ilişki öncesi ne olduğun belli olmayan durum vardır ya sürekli görüşürsün cilveler imalar falan havada uçuşur hani tam o devredeyiz işte
Ben o imaları bakışları falan görmezlikten geliyorum kendimi geri çekiyorum açıkçası bi koyveremedim kendimi
Sebebi ise 8 yıllık ilişkisinin aralık ayında bitmiş olması yani açıkçası beni yara bandı olarak kullanmak istiyo olabilir diye düşünüyorum bu yüzden çok kasıyorum engelliyorum kendimi ona karşı
aranızda böyle bir olayı tecrübe etmiş olan var mı ? izlediğim yol doğru mu ? ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bir karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum =)
iş yerindeyim karışık yazmış olabilirim kafamı tam toplayamadım biraz ses var burada kusura bakmayın şimdiden ,umarım anlaşılmıştır
işte tam da söylediğim gibi adam sıkıldı bi etrafa bakıp döneceköyle kötü kavgali ayrilmamislar
aralarinda heyecan tutku gibi şeyler kalmamis
son zaman iyice kardeş gibi olmuşlar
Oturup konuşmuşlar evlenecek kadar hisleri olmadığına karar vermişler
Kız yabanciymis zaten ülkesine geri dönmüş :s
Dene bakalım en azından biraz daha rahat davran ki anla. Renk verir zaten unutamadıysa o kızı.Şu sıralar hoşlandığım biri var
Aynı kurumda çalışıyoruz
iş icabı seminerler olsun eğitimler olsun çok bir araya geldik ortak arkadaşlarımızla falan topluca buluştuk sık sık
gün içinde sürekli görüşüyoruz haftasonları falan bir araya geliyoruz yaşadığımız şehirler 1.5 saat lik mesafede
Aramızda adı konmuş birşey yok henüz ama hani ilişki öncesi ne olduğun belli olmayan durum vardır ya sürekli görüşürsün cilveler imalar falan havada uçuşur hani tam o devredeyiz işte
Ben o imaları bakışları falan görmezlikten geliyorum kendimi geri çekiyorum açıkçası bi koyveremedim kendimi
Sebebi ise 8 yıllık ilişkisinin aralık ayında bitmiş olması yani açıkçası beni yara bandı olarak kullanmak istiyo olabilir diye düşünüyorum bu yüzden çok kasıyorum engelliyorum kendimi ona karşı
aranızda böyle bir olayı tecrübe etmiş olan var mı ? izlediğim yol doğru mu ? ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bir karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum =)
iş yerindeyim karışık yazmış olabilirim kafamı tam toplayamadım biraz ses var burada kusura bakmayın şimdiden ,umarım anlaşılmıştır
yarabandı olarak kullanma "rebound girl" ne dersen de, ben katılmıyorum. bi ilişki bitmiş mi? neden bitmiş? olmayanlar varmış olanlardan fazlalarmış ki.Şu sıralar hoşlandığım biri var
Aynı kurumda çalışıyoruz
en tehlikeli erkek tipidir ve genelde bunlar eski sevgililerine geri dönerler. şimdi sıkılmış ve avlanmaya çıkmış bakiim etrafta neler var psikolojisinde. size ne kadar kur yapsa da diğer bayan hala 5-0 önde üzgünüm ama durum bu.
gerçek bir bağlılığı olmasa bir ilişki 8 yıl yürümez,hele de bu devirde.
Cok sıkıntılı oluyor bunlar. Her an eskiye dönecek mi düşüncesi kafanızda gezmeyecekse yaşayın ama iğne ucu kadar bir ihtimal bile goruyorsaniz hiç başlamayın.
işte tam da söylediğim gibi adam sıkıldı bi etrafa bakıp dönecek
İçime biraz su serpildi bakalım bilemiyorum araftayim resmenyarabandı olarak kullanma "rebound girl" ne dersen de, ben katılmıyorum. bi ilişki bitmiş mi? neden bitmiş? olmayanlar varmış olanlardan fazlalarmış ki.
benim şuanki erkek arkadaşım 4 yıllık ilişkisinden ayrıldıktan 1 ay sonra tanıştık, 3 yıldır hala birlikteyiz. ben düşünmedim hiç, yarabandı falan. ben de iyileşiyordum çünkü birlikteyken, o da benim yarabandımdı birnevi. bu aşk acısı iyileşmesi falan değil, öyle başka başka yaralar..
sen kendine bakmalısın, önüne, ona. emin ol kendinden, kimse gibi olmadığını, dün gibi olmadığını enn başından göster..
O zaman sorun yok demektir unutmuştur kizi çünkü o donemde istese geri kazanabilirdi. Yapmadığına göre tamamen sevmiyor artiköyle kötü kavgali ayrilmamislar
aralarinda heyecan tutku gibi şeyler kalmamis
son zaman iyice kardeş gibi olmuşlar
Oturup konuşmuşlar evlenecek kadar hisleri olmadığına karar vermişler
Kız yabanciymis zaten ülkesine geri dönmüş :s
30Yaşı kaç bu adamınkiskivrak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?