arkadaşlar 5-6 senelik ilişkileri duyuyorum,burda da karşılaşıyorum okurken konuları,hatta bi 10 seneyi bulan ilişki yaşayan çiftler var.peki bu kadar zamanda neler yaşanıyor?belli bir zamandan sonra işin içine cinsellik de girmez mi?neden ciddi bir ilişkide evlilik öncesi bu kadar uzun bir flört dönemi yaşanıyor?merak ediyorum doğrusu.bir zaman sonra bıkmıyormu.bu kadar uzun yıl ilişki yaşamak için körkütük aşık mı olmak gerek.haftada kaç kere buluşuluyor neler yapılıyor yani arkadaşlarlamı birlikte zaman geçiriliyor yoksa sinemada bir film izleyip sonra yemek yeme yada alışveriş vs. benim daha önce bir ilişkimde farklı şehirlerde olduğumuz için ayda bir araya gelirdik.bu yüzden birklikte geçirdiğimiz zzaman ve yapacağımız şeyler de sınırlıydı.bu yüzden merak ediyorum acaba aynı şehirde yaşıyor olsa idik,sık görüşme imkanımız olsaydı ilişkimiz nasıl olurdu.artıları eksileri neler olurdu.
bizim de bu gidişle bi 6 yılımız olur... bazı arkadaşlar her gün vakit geçridikçe kavga ettiklerinden bahsetmiş, tam tersi ben de hasret çekmekten şikayetçiyim, 8 aydır göremedim aşkımı, bazen o kadar dayanılmaz bi hale geliyoki özlem duygusu, saatlerce ağladığımı bilirim...
bi meseleden kavga etsek telefonunu açmıyo ve hiç bi şekilde ulaşma şansım olmuyo, ne bilim evine gideyim ya da yarın işte görürüm falan durumları yok, sinirinin geçmesini bekliyoruz sadece bu arada evde o saatler zulüm gibi geliyo, bu nedenle kavgalar uzamasın diye hep alttan almak gerekiyo bi müddet sonra, bu da çok yıpratıyo insanı, yan yana olsaydık daha kolay olurdu her şey belki de...
seninle daha doğrusu sizinle durumumuz aynısı bian acaba bunu benmi yazdım die şaşırdım5 yıldır birlikteyiz.
Ben bu konuyu daha önce nasıl görmemisim? Uzun zamandır bundan yakınıyorum seviyorum hemde cokk aynı sekilde sevilip , deger de görüyorum! Uzun süreli flört etmek tabiki istemezdim hersey tadında güzeldir ama hayat sartları uygun olmadıkca malesef ki yapabilecegimiz birsey yok.. Okulu yeni bitti calısıyor para biriktirmesi gerekiyor vs.vs..
Cok kavga ettik asırı sekilde hemde ama hic ayrılmadıkk aynı sehir de okumanın zorlugunu cok yasadım simdi o gitti ben kaldım bu sefer de onsuz olmuyor diyorum.. Hani derler ya '' ne seninle ne sensiz '' aynen öyle bir durum iste..
Ama suan cok özlüyorum askımıııı
Askıııımmmmm seni cook özledim duuy sesimiiiii..
seninle daha doğrusu sizinle durumumuz aynısı bian acaba bunu benmi yazdım die şaşırdım
Daha bi önümüzde 3 yıl var galiba ki, bu sadece bizim düsüncemiz aksilik olur, birsey cıkar vs.. daha da uzayabilir bi 10 yılı deviricez galiba..
bizim de bu gidişle bi 6 yılımız olur... bazı arkadaşlar her gün vakit geçridikçe kavga ettiklerinden bahsetmiş, tam tersi ben de hasret çekmekten şikayetçiyim, 8 aydır göremedim aşkımı, bazen o kadar dayanılmaz bi hale geliyoki özlem duygusu, saatlerce ağladığımı bilirim...
bi meseleden kavga etsek telefonunu açmıyo ve hiç bi şekilde ulaşma şansım olmuyo, ne bilim evine gideyim ya da yarın işte görürüm falan durumları yok, sinirinin geçmesini bekliyoruz sadece bu arada evde o saatler zulüm gibi geliyo, bu nedenle kavgalar uzamasın diye hep alttan almak gerekiyo bi müddet sonra, bu da çok yıpratıyo insanı, yan yana olsaydık daha kolay olurdu her şey belki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?