Bizim de hiç olmamıştı herşey gayet güzel sanıyordum hatta küs bile kalmadık hiç 3 yıl içinde, bir anda sıkıldım diyip gitti..Evet ama genelde öyle duyuyorum o yüzden sordum umarım bizimkisi de sadece bir süreçtir..Biz bir kere ayrılık yaşadık sanırsam 4 sene önceydi. Onun dışında herhangi bir uzaklaşma ya da ayrılma gibi bir durum söz konusu olmadı .
Genelde uzun ilişkilerde ayırılık yaşanacak diye bir durum yok. Kısa ya da uzun farketmez ,her ilişkide bunlar yaşanabilir .
kisa süreli ayriliklar olur uzun iliskilerde...
ama sunu söylemeliyimki bazen o ayriliklardan sonra tekrar baslayinca hic birsey degismiyor, yani sonu yine ayrilik oluyor...
tabi bu her iliski icin gecerli degil...
bende uzun süreli bir iliski yasadim ve kendi adima söyleyeyim bir daha böyle uzun süreli bir iliskiyi kaldiramam...
cok yipraniyor insan... sabir ediyorsun ve yutuyorsunuz yeri geldiginde ama degmiyor...
arkadaşlar 5-6 senelik ilişkileri duyuyorum,burda da karşılaşıyorum okurken konuları,hatta bi 10 seneyi bulan ilişki yaşayan çiftler var.peki bu kadar zamanda neler yaşanıyor?belli bir zamandan sonra işin içine cinsellik de girmez mi?neden ciddi bir ilişkide evlilik öncesi bu kadar uzun bir flört dönemi yaşanıyor?merak ediyorum doğrusu.bir zaman sonra bıkmıyormu.bu kadar uzun yıl ilişki yaşamak için körkütük aşık mı olmak gerek.haftada kaç kere buluşuluyor neler yapılıyor yani arkadaşlarlamı birlikte zaman geçiriliyor yoksa sinemada bir film izleyip sonra yemek yeme yada alışveriş vs. benim daha önce bir ilişkimde farklı şehirlerde olduğumuz için ayda bir araya gelirdik.bu yüzden birklikte geçirdiğimiz zzaman ve yapacağımız şeyler de sınırlıydı.bu yüzden merak ediyorum acaba aynı şehirde yaşıyor olsa idik,sık görüşme imkanımız olsaydı ilişkimiz nasıl olurdu.artıları eksileri neler olurdu.
Peki bu uzun süreli ilişkilerde arada ayrılıklar yaşanıyor [/COLOR]mu hiç?
Beni 3 yıllık sevgilim terketti 1 ay oldu.Burda yazdığınız şeyler yüzünden hem de, hergün görüp sıkılmak vs vs gibi sebepler..Kendi ilişkime objektif bakamıyorum fakat dışarıdan baktığımda böyle uzun ilişkilerde genellikle elbet bir veya birkaç ayrılık yaşanıp geri barışılıyor.Bizim daha önce hiç ayrılığımız olmamıştı.Belki de bu ilk ayrılığımızdır diyorum.Ne dersiniz uzun ilişkisi olan kızlar ?
ne güzel cnm benim allah hep mutlu etsin inş
sanırım ben çok fazla bağlı olamıyorum birine,yada bilmiyorum işte hergün güzel görünmek vs. zor gelirdi
yada gerçekten aşık olmadım hiç.
hergün sevgiliyle neler yapılır küçük sosyal olanakları çok da fazla olmayan birşehirde. şuan başlamak üzere olan bir ilişkim var her akşam iş çıkışı(ben çalışmıyorum) buluşalım derse sorun olucaktır bunun yerine sadece haftasonları görüşmeyi biraz özlem duymayı tercih ederim.
Biz 2 yıl ayrılıkran sonra barıştık iyiki barışmısız çok ta güzel ilişkim,tekrar başlayınca olmuyo diye bişi yok önyarıg tamamen
Darısı başımıza canım elbet biz de mutlu olacağız diyorum=)ne kadar imrendimm 3-4-5 daha fazlaa çıkann vee aşkk bitmezz halaa heycan devam ediyo diyenleree ne kadarr güzel..3 sene olcakken neden benim ilişkimm bitti bendee deli gibi seviyodummm oda seviyoduu noldudaa bi an anlasam..darısı Rapunzel senın gibi benim başımada inşallah :)
umutluyum,ümitliyimm hep bekleyeğimm...ama uzun ilşkinin bitmesi kadar acı bişide yoktur heralde onca emek zaman paylaşım fedakarlık...Allah herkesin mutluluğunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?