Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 senelik ilişkim bugün bittiCanım yanıyor
yeniden ayağa kalkmam için uzun bir zaman gerekli ...
Tanrım sizleri hiç ayrılmasın .
Canım sağolGram umut yok ,bitti ...
Çok alışmıştım ona, çok canım yanıyor öyle böyle değil .Tanrım bana dayanacak güç versin .
merak etmen belki doğalda bazıları saçma geldi..senin sevgilin olduğunda ne yani cinsellik ne zaman olcak diyemi bekliyorsun?ille o anlamda sahiplenme gerekmiyor..her senelerce sevgili olan her şeyi paylaşmıyor..arkadaşlar 5-6 senelik ilişkileri duyuyorum,burda da karşılaşıyorum okurken konuları,hatta bi 10 seneyi bulan ilişki yaşayan çiftler var.peki bu kadar zamanda neler yaşanıyor?belli bir zamandan sonra işin içine cinsellik de girmez mi?neden ciddi bir ilişkide evlilik öncesi bu kadar uzun bir flört dönemi yaşanıyor?merak ediyorum doğrusu.bir zaman sonra bıkmıyormu.bu kadar uzun yıl ilişki yaşamak için körkütük aşık mı olmak gerek.haftada kaç kere buluşuluyor neler yapılıyor yani arkadaşlarlamı birlikte zaman geçiriliyor yoksa sinemada bir film izleyip sonra yemek yeme yada alışveriş vs. benim daha önce bir ilişkimde farklı şehirlerde olduğumuz için ayda bir araya gelirdik.bu yüzden birklikte geçirdiğimiz zzaman ve yapacağımız şeyler de sınırlıydı.bu yüzden merak ediyorum acaba aynı şehirde yaşıyor olsa idik,sık görüşme imkanımız olsaydı ilişkimiz nasıl olurdu.artıları eksileri neler olurdu.