Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlaaar. bugün gittim okuldan diplomamı aldım. 3 tanede onur belgesi verdiler çok mutlu oldum yaa
pazarteside Allah'ın izniyle açıköğretime kaydımı yaptırmaya gidicem.
sizde ne var ne yok

berceste kaydını yaptırdın mı o dediğin bölüme?

Daha sadce internet kaydi yaptirdim canim bankaya para yatirip aof burosuna gitmeye useniyorum simdilik

kızlaaar. bugün gittim okuldan diplomamı aldım. 3 tanede onur belgesi verdiler çok mutlu oldum yaa
pazarteside Allah'ın izniyle açıköğretime kaydımı yaptırmaya gidicem.
sizde ne var ne yok

Tebrik ederim canim hayirli olsun yolun acik olsun :)

bi ben varım kız
iyiyim sen nasılsın

Ben de iyiyim sagol canim

selamlar kizlar 22 Eylülde nisanlandim...insallah isteyen,bekleyen herkese Allah nasip etsin..

Kızlaaarr. Limangoda biev kampanyası vardı. İnekli çaydanlık aldım çeyizime. Ne zamandır arıyodum dün gece bi gördüm limangoda hemen aldım. Gelince resim koyarım

hadi bakalım müzisyen oldun desene sen ne cevap verdin pekiii

Kanul ettim cunku bizim memleketin en kaliteli ekibi beni davet eden :)

selamlar kizlar 22 Eylülde nisanlandim...insallah isteyen,bekleyen herkese Allah nasip etsin..

Topigin ilk nisanlanani oldun hayirli ugurlu olsun tebrik ederim canim

Kızlaaarr. Limangoda biev kampanyası vardı. İnekli çaydanlık aldım çeyizime. Ne zamandır arıyodum dün gece bi gördüm limangoda hemen aldım. Gelince resim koyarım

Hayirli olsun canim foto koy da gorelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…