Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ya ben de ingiltereye gittiğimde irlandaya gittiğimde hep kfc yiyordum

Gına geliyor bi yerden sonra

Yemek yapmaya kalksan pirinçleri patatesleri filan da kötü yani

Bir başkadır benim memleketimmmm

Foto da paylaş ilginç bilgiler de paylaş canım

hımm ayrıldınız sanırım.. sende bendensin.. o zaman yalnızlar kulubüne hoşgeldin diyim bende..
yeniden hoşbulduk :)) ayrıldık ve taa kalbimden ikrar ediyorum allah'ın sevgili kuluymuşum.
yalnızlık boğaza takılmış jilet gibi yutkundukça kesiyor boğazını insanın...

bide onlarda normal pilavda yok. fried rice deniyo. kızarmış pilav yani. pilav tencerelerinin resmini attı bana fritöz gibi aynı. bak ekliyim onuda.

bide onlarda normal pilavda yok. fried rice deniyo. kızarmış pilav yani. pilav tencerelerinin resmini attı bana fritöz gibi aynı. bak ekliyim onuda.Eki Görüntüle 522811

Söyle de dönsün yaa yaşanmaz orda

Abisi kaç yıldır orada

Çinli bir hatunla evlenecek heralde abisi doğru mu hatırlıyorum?

Abisinin nerden aklına gelmişl ki Çin e gitmek

Söyle de dönsün yaa yaşanmaz orda

Abisi kaç yıldır orada

Çinli bir hatunla evlenecek heralde abisi doğru mu hatırlıyorum?

Abisinin nerden aklına gelmişl ki Çin e gitmek

abisi gideli 2 yıl felan oldu sanırım canım. evet çinli bi sevgilisi var. evleneceklermi ne olucak bilmiyorum ama

abisini çalıştığı şirket gönderdi oraya canım.

yeniden hoşbulduk :)) ayrıldık ve taa kalbimden ikrar ediyorum allah'ın sevgili kuluymuşum.
yalnızlık boğaza takılmış jilet gibi yutkundukça kesiyor boğazını insanın...

sonu olmayan şeyler yaşamaktansa yalnızlık iyidir ama oda sıkıyor bi süre sonra..
haklısın yani.. napalım kader :)

sevgilimin yolladığı yemek fotoğrafları ve benim bulduklarım

ıyyy midem bulandı yahuu böcek yiyorlar resmen işte bide çöp şiş böcek ve solucan çorbası falan gerçi şaşırmadım çinliler bebek cenini bile yiyorlar insan eti bile yani:120:
TÜRKİYEM canım memleketim iyi ki müslüman doğmuşum ve de TÜRKİYE de doğmuşum aynı zamanda ALLAHIMA binlerce kere şükürler olsun ve bizi dinimizden ve vatanımızdan etmesin korusun AMİN

kızlar öküzlerimize bir video da benden bak izleyin
zeynep:öküzümmm,öküzüm öküzümmm süper diyo ya aferin tuttum kızı gene gözüme girdi
[video=youtube;cNkBw4QDsms]http://www.youtube.com/watch?v=cNkBw4QDsms&feature=related[/video]

Kızlarrr akşam 7 de canlı müziğim varrr

Kıyafetlerimi ütüledim astım birazdan giyeceğimm

Saçımı ördümmm (açık olunca rahat edemiyorum)

5.45 te kemancı arkadaşımla son provamızı alacağız

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Akşam nasıl geçtiğini haber veririm size

Umarım çok heyecanlanmam

başarılar dilerim canım bence çok güzel olacak.. :)

Bu arada sevgilimle bugun hiçbir şey olmamış gibi takılıyoruz

Kavga etmekten sıkıldım yeter dedi

Ben de tamam yeter dedim

sen ne düşünüyosun ilişkin hakkında canım kesin bitirdin mi sevgilinle unutabilicek misin ne durumdasınız?

bende bilmiyorum ki.. aslında bitirmiştim ama ayrı olan zamanlarımda düşünmeye çok fırsat buldum ve kendimde de çok hata gördüm.. düşünme aşamasındayım ama ben dönmem ona.. bi adım atarsa belki diyorum..
o yüzden zamana bıraktım dönerse benimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…