Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sizi buraya toplamak için entrika mı olması lazım

Şaka yapıyorum kızlar ya

Özür dilerim napıyım kimse gelmiyodu özledim hepinizi :)

Geldiniz madem gitmeyin geri lütfen :)

vayyy bunu tek hisseden ben oldum ama msjlarımı okursan ne dedim kızları buraya toplamak için mi yapıyorsun dedim dimi 6.hislerim yanıltmadı beni her zaman ki gibi

Sizi buraya toplamak için entrika mı olması lazım

Şaka yapıyorum kızlar ya

Özür dilerim napıyım kimse gelmiyodu özledim hepinizi :)

Geldiniz madem gitmeyin geri lütfen :)

hepimizin yüreğine indir, sonra da gitmeyin de. Gidiyoruz işte, hıh

vayyy bunu tek hisseden ben oldum ama msjlarımı okursan ne dedim kızları buraya toplamak için mi yapıyorsun dedim dimi 6.hislerim yanıltmadı beni her zaman ki gibi

Evet canım doğru tahmin ettin :)

hepimizin yüreğine indir, sonra da gitmeyin de. Gidiyoruz işte, hıh

Ya canım özür dilerim ama hiç uzatmadan açıkladım hemenn

kızlarr napıyosunuz bakalımmmmm benım moral gene sıfırın altında cok sinirliyim

vayyyy şakaladın bızı demek .. yuttum ben valla ne yalan soylıyım
valla canım burayı boşladım bende ewet ama erkenden uykum gelıyor artık o yuzden yanı
ozledım sohbetlerımızı yaa

Kız dur karıştırma ortalığı

Noldu canım ya? Ben burada ortalığı karıştırdım az önce

vayyyy şakaladın bızı demek .. yuttum ben valla ne yalan soylıyım
valla canım burayı boşladım bende ewet ama erkenden uykum gelıyor artık o yuzden yanı
ozledım sohbetlerımızı yaa

Napayım bi renk katayım dedim hehe

noldu canım benim yaa

hürrem valla ben de kpss yüzünden uğrayamıyorum hiç, çok çalıştığım da söylenemez de, hep bişeyler çıkıyo kalan vakitte de çalışayım diyorum, vaktim hiç kalmıyo ya

tatlım aynen kpss ıcın bende ıkı ay pek gıremedım ders calıstım
sende ne war ne yok sekerım gorusmeyelı

Evet canım doğru tahmin ettin :)

Ya canım özür dilerim ama hiç uzatmadan açıkladım hemenn
şaka yapıyorum tatlım, önemli olan niyet tabi. bak entrika olunca (ben de dahil olmak üzere) herkescikler geldi

hayırdır kuzum ne oldu:26:

kızz büşra sen kapandın mı resmini gördüm ama hemen kaldırdın sanırım çok hanımhanımcık olmuşsun kız yakıştırdım yani sana

evet canım, semiramisle konuşuyoduk dün de, ona gösterip kapadım hemen, çok teşekkür ederim kuzucum

hayır olsun canım bızımde moraller bı yerıne gelmedı valla ne bahtsız hatunlarız haa
sorma yaa hepimiz birbirinden güzel kızlarız ama bahtımız pek güzel değil galiba gne benım oduna kızdım ya aylardır bi türlü bulusamadık bıkac gun sonra bulusacaktık bu seferde patronu maasını vermedi hala kredi kartıylamı gelsem acaba dedi bende neden olmasın dedım ya ödeyemezseymiş ailesıne ne dicekmiş bende dedım semiramis calısmaya baslayacak hemen bulusmamız lazım de paranı alınca git derler diyo bende en sonunda 'bi erkegın kendı kazandıgı parasının kurusu kurusuna hesabını vermesi cok tuhaf bence ' dedım iyi geceler yazdı aradım aradım acmadı kötü bişey dediğimi düşünmüyorum haklıyım yani bu ne böyle aramızda 2 bucuk 3 saat var ayda bi kez cok rahat bulusuruz istesek sinir oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…