Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hoşbulduk fıstığım aynen haberleşiriz gerçi benimki bu yılkine mi girecek seneye mi lise olana mı girecek lisans olana mı bilmiyorumm onunda biraz kafası karışıktı bugun giricem dedi gerçi ama ayrıntılı konuşamadık pek evet cnm haklısın üzülebilirr gerçi kötü bişey yazmamışsın bunları sevgilinde biliyo sonuçta ama işte laf aramızda bende okurdum yaa

bu aksam ikimizinde sinameke akşamıymış cnm bende yaptım annem balda katmış içine biraz yumuşacık oldu belime 4 parmak kalmış annem öyle dedi inş uzar saçlarımız
inşallah canım yaaa keşke bende bal da koysaydım tühhh:)

yok be anam ne ilk gecesı konusmuyoruz ilk zamanlar benle bas basa kalmaya calısırdı hep zamanla eskıdık galıba gecen gun o bana kızıyo dıyokı hadı benım yasım var bır suru problem yasıyorum enerjım yok sana noluyo dıo hem kendı sorunlarıyla benımde gençliğimi neşemi bitirdi bide topu bana atıyo offfff

erkekler öyle işte kendileri yapar ederler sonrada sana noluyor derler sanki onların dertleri bizim hiç umrumuzda değilmiş gibi
yaşı senden baya mı büyük kaç yaş var aranızda:26:

erkekler öyle işte kendileri yapar ederler sonrada sana noluyor derler sanki onların dertleri bizim hiç umrumuzda değilmiş gibi
yaşı senden baya mı büyük kaç yaş var aranızda:26:

12 yas var canım..yaa evet sonucta onun moralsızlıgı nesesızlıgı bana da yansıyo..anlamıyor sankı yaa bu erkekler sucu karsıda aramaya bayılıyor

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım, zaten hiç bir şey planlandığı gibi olmuyor, yaşayıp göreceğiz artık.
şaka maka keşke erkekler kulübü diye birşey olsa da görsek sevgililerimiz neler yazıyor gerçi onların böyle bizim gibi yazıp tüm dertlerini anlatacaklarını hiç sanmıyorum ama

12 yas var canım..yaa evet sonucta onun moralsızlıgı nesesızlıgı bana da yansıyo..anlamıyor sankı yaa bu erkekler sucu karsıda aramaya bayılıyor

düşüncesizlik başka bişi değil birde ben şeye sinir oluyorum mesela ne kadar moral vermeye çalışsakta genede karamsarlıkları devam ediyor
senin yaş kaç peki

evet bizim aramızda böyle bir konu geçmişti hatırladım bak şimdi ben demiştim ona keşke erkekler kulübüde olsada bende senin yazdıklarını okusam diye
o da evet bende evimin fotorafları koyardım ordakiler gibi diye dalga geçmişti

aynen onların konuları futbol,idda,kadın kız olurdu ama öyle cinsellik falan olmazdı erkekler bu konularda kendilerine laf söyletmezler sanmıyorum burdaki kadınlar herşeyi yazıyolar yatak odamız iyi değil falan benimkine bu topiği açmadan önce söylemiştim bi topik açma planım var ama nasıl olur tutulur mu bilmem diye ismi ne olacak dedi 'uzun süreli ilişkisi olupta evlilik yolunda henüz hiç adım atmamış olanlar' olacak dedim ya nedense herşeyin ucu bana dokunuyo demişti bende dedim erkekler klübü olsaydı sende 'uzun süreli ilişkisi olupta evliliğe henüz kendisini hazır hissetmeyip sevgililerinin dırdırından bıkanlar buyrun' diye açarsın demiştim aynen diyo bide

hahah birileriyle mutluluklarını,sevinçlerini, dertlerini vs. anlatma iç güdüsü bayanlara has bişey sanırım.

hahah birileriyle mutluluklarını,sevinçlerini, dertlerini vs. anlatma iç güdüsü bayanlara has bişey sanırım.

evet evet aynen kadınlara has çünkü burda ki cinselliğini anlatan kadınların yazdıklarını söylüyodum da ben şaşırıp kalıyordu bak işte bir erkek asla eşiyle yaşadıklarını diğer bir erkekle paylaşmaz diyordu
biz kadınlar biraz dırdırcı mıyız ne
gerçi bende yatak odasının mahreminin burada açılmasından taraftar değilim ama herkes özgür tabi herkesin özeli kendine

evet yaaa bizim moralımız bozukken onlar moral werse bı an hayat pembelesıyor ama onlarda oyle deil
bende 22 canım

aynen ben biz havalara uçuyoruz dimi sevgilimiz bizi düşünüyor yanımızda oluyor falan diye ama onlar hala düz mantıklarını aşamıyorlar işte
çok düşünceliyiz biz yaa
bazen izlediğim yabancı romantik aşk filmlerinden o dkar etkileniyorum ki ALLAHIM diyorum bu filmlede ki gibi romantik,ince düşünen,karısına ilgili düşkün gözünün bebeğine bakan üzülmesin diye,bebeğim bebeğim üzülme diye ölen biten erkekler var mı gerçek hayatta diyorum:78:
bana denk gelmedi de hiç

ay çok güldüm canım yaa cinsellik hakkında konuşamazlar tabi, sorunlar onlardan kaynaklanıyor genelde çünkü. "ben şey yapamıyorum" diyemezler yani dimi
ama erkekler arkadaşlarına da genelde pek anlatmıyor sanırım sorunlarını,yaşadıklarımızı, özellikle bizimle ilgili olanları. ben birilerine anlatmazsam çatlarım.

ay ben agzımı hiç bi konuda tutamam hemen anlatırım bu konuda cok kazık yemişliğimde vardır bırıne soyledıgım lafı baskasından duyarım falan..ama yınede akıllanmadım ınsan anlatma ıhtıyacı hıssedıyor o yuzden burası bana cok ıyı oldu en azından daha guwenlı kımse kımseyı tanımadan on yargısız derdını acabılıyor derman olabılıyor guzel bişi..birde cok vaktımı yemese kpss calısıyorum ama gecelerı busaatlerde o kıtabın kapagını acmak yerıne kendımı burda buluyorum

valla canım bana da gelmedı oyle erkeklerın var olduguna da ınanmıyorum dızıler filmler ıyı hoşta gercek hayattakı beklentılerımızı yukseltıyor bulamayıncada depresyona gırıyorz

hiç sanmıyorummm benımkinin cok arkadaşı yok zaten benım bildiğim 2 tane var onlar dışında görüşmüyo diğerleriyle benımde öyle özellikle bişeyine kızdıysam üzgünsem kesin anlatmam lazımm yoksa uyuyamam çatlarımmmm sinirden

sana katılıyorum hürremcım ya burda kimsenin kimseden çıkarı yok daha temiz ve menfaatsiz duygularla yazıyoruz yorumlarımızı ama gerçek hayatta bu durum pek öyle olmuyo benim 1 tane arkadasım vardı mesela 6 seneden sonra onu sildim gibi bişey görüşmüyorum artık pek mesafe koymak zorunda kaldım çünkü ona artık güvenemezdim başka bi arkadaşının eski nişanlısıyla sevgili olan bi kızı ben nişanımda düğünümde başucumda tutamam evlendiğimde kocamı alıp gönül rahatlığıyla gidip gelemem kocama güvensemde ona güvenmem çünkü sabıkası var bi dizi oluyo bi an önce bitsinde topiğime gelip kızlarla muhabbet edeyim diyorumm tek arkadaşlarım sizlersiniz valla bundan sonra en ufak bi derdimi burdan başka hiçkimseye anlatmam

valla canım bana da gelmedı oyle erkeklerın var olduguna da ınanmıyorum dızıler filmler ıyı hoşta gercek hayattakı beklentılerımızı yukseltıyor bulamayıncada depresyona gırıyorz

bana dizidekiler falan romantik gelmiyor zaten de
yabancı dizilerdekiler çok romantik geliyor yaaaa özentirikkkk oluyorum yemin ederim
geçen gün ben kiminle evlendim diye bir film izledim adam kadına bi dk içinde bebeğim bebeğim yalvarmadık laf bırakmadı ya o ne ilgi yaa özendiriyorlar insanı yani fedakarlık ediyorlar çok seviyorlar deli gibi aşık gibi bakışıyorlar falan
evet beklenti çıtam yükseliyor doğal olarak yani benimde
istiyorummmm istiyorum bende onlar gibi çokkkk romantik kibar ve ince ruhlu bir erkek istiyorummm

aynen canım, benimki de arkadaşlarına anlatmaz pek. sadece bi kankası var, baya yakınlar çocukluktan beri. ayrılık dönemimizde ona anlatmış bazı şeyleri. ona da pişman oldu zaten. bence de erkekler anlatmamalı ya, yakışmıyor onlara. Biz anlatalım,paylaşalım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…