- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.201
hoşbulduk fıstığım aynen haberleşiriz gerçi benimki bu yılkine mi girecek seneye mi lise olana mı girecek lisans olana mı bilmiyorumm onunda biraz kafası karışıktı bugun giricem dedi gerçi ama ayrıntılı konuşamadık pekhoşgeldin tatlımmay ne güzel olur valla, belki de aynı yerlere atanırız, belli mi olur. tercih zamanları falan da haberleşiriz zaten buradan.
aslında bence de bi sakıncası yok okumasının,sadece şu yeni açtığım konuyu okumasını istemezdim, üzülür belki.
Ama şöyle de bir gerçek var ki, o böyle bir siteye üye olup aktif olarak yazsa herşeyini okurdumm, çok meraklıyımdır da
inşallah canım yaaa keşke bende bal da koysaydım tühhh:)bu aksam ikimizinde sinameke akşamıymış cnm bende yaptım annem balda katmış içine biraz yumuşacık oldu belime 4 parmak kalmış annem öyle dedi inş uzar saçlarımız
o yaşlandıysa sen tekrar canlandır o zaman cilveli ol azcık gerçi bende pek anlamam ama içimden geldimide kopuyorum demek ki
ilk gecenizle ilgii şeyler konuşmuyor musunuz mesela biz konuşmuştuk
ilk önce duş,sonra romantik bir yemek ve şampanya,sonra da iç çamaşır gerisinide söylemem gerek yok heralde
yok be anam ne ilk gecesı konusmuyoruz ilk zamanlar benle bas basa kalmaya calısırdı hep zamanla eskıdık galıba gecen gun o bana kızıyo dıyokı hadı benım yasım var bır suru problem yasıyorum enerjım yok sana noluyo dıo hem kendı sorunlarıyla benımde gençliğimi neşemi bitirdi bide topu bana atıyo offfff
erkekler öyle işte kendileri yapar ederler sonrada sana noluyor derler sanki onların dertleri bizim hiç umrumuzda değilmiş gibi
yaşı senden baya mı büyük kaç yaş var aranızda:26:
hoşbulduk fıstığım aynen haberleşiriz gerçi benimki bu yılkine mi girecek seneye mi lise olana mı girecek lisans olana mı bilmiyorumm onunda biraz kafası karışıktı bugun giricem dedi gerçi ama ayrıntılı konuşamadık pekevet cnm haklısın üzülebilirr gerçi kötü bişey yazmamışsın bunları sevgilinde biliyo sonuçta ama işte laf aramızda bende okurdum yaa
12 yas var canım..yaa evet sonucta onun moralsızlıgı nesesızlıgı bana da yansıyo..anlamıyor sankı yaa bu erkekler sucu karsıda aramaya bayılıyor
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım, zaten hiç bir şey planlandığı gibi olmuyor, yaşayıp göreceğiz artık.
şaka maka keşke erkekler kulübü diye birşey olsa da görsek sevgililerimiz neler yazıyorgerçi onların böyle bizim gibi yazıp tüm dertlerini anlatacaklarını hiç sanmıyorum ama
aynen onların konuları futbol,idda,kadın kız olurdu ama öyle cinsellik falan olmazdı erkekler bu konularda kendilerine laf söyletmezler sanmıyorum burdaki kadınlar herşeyi yazıyolar yatak odamız iyi değil falanhakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım, zaten hiç bir şey planlandığı gibi olmuyor, yaşayıp göreceğiz artık.
şaka maka keşke erkekler kulübü diye birşey olsa da görsek sevgililerimiz neler yazıyorgerçi onların böyle bizim gibi yazıp tüm dertlerini anlatacaklarını hiç sanmıyorum ama
düşüncesizlik başka bişi değil birde ben şeye sinir oluyorum mesela ne kadar moral vermeye çalışsakta genede karamsarlıkları devam ediyor
senin yaş kaç peki
evet bizim aramızda böyle bir konu geçmişti hatırladım bak şimdi ben demiştim ona keşke erkekler kulübüde olsada bende senin yazdıklarını okusam diye
o da evet bende evimin fotorafları koyardım ordakiler gibi diye dalga geçmişti
hahahbirileriyle mutluluklarını,sevinçlerini, dertlerini vs. anlatma iç güdüsü bayanlara has bişey sanırım.
evet yaaa bizim moralımız bozukken onlar moral werse bı an hayat pembelesıyor ama onlarda oyle deil
bende 22 canım
aynen onların konuları futbol,idda,kadın kız olurdu ama öyle cinsellik falan olmazdı erkekler bu konularda kendilerine laf söyletmezler sanmıyorum burdaki kadınlar herşeyi yazıyolar yatak odamız iyi değil falanbenimkine bu topiği açmadan önce söylemiştim bi topik açma planım var ama nasıl olur tutulur mu bilmem diye ismi ne olacak dedi 'uzun süreli ilişkisi olupta evlilik yolunda henüz hiç adım atmamış olanlar' olacak dedim ya nedense herşeyin ucu bana dokunuyo demişti bende dedim erkekler klübü olsaydı sende 'uzun süreli ilişkisi olupta evliliğe henüz kendisini hazır hissetmeyip sevgililerinin dırdırından bıkanlar buyrun' diye açarsın demiştim aynen diyo bide
kesinlikle öylee cnm erkekler sevmezler konuşmayı anlatmayı falanhahahbirileriyle mutluluklarını,sevinçlerini, dertlerini vs. anlatma iç güdüsü bayanlara has bişey sanırım.
aynen ben biz havalara uçuyoruz dimi sevgilimiz bizi düşünüyor yanımızda oluyor falan diye ama onlar hala düz mantıklarını aşamıyorlar işte
çok düşünceliyiz biz yaa
bazen izlediğim yabancı romantik aşk filmlerinden o dkar etkileniyorum ki ALLAHIM diyorum bu filmlede ki gibi romantik,ince düşünen,karısına ilgili düşkün gözünün bebeğine bakan üzülmesin diye,bebeğim bebeğim üzülme diye ölen biten erkekler var mı gerçek hayatta diyorum:78:
bana denk gelmedi de hiç
hiç sanmıyorummm benımkinin cok arkadaşı yok zaten benım bildiğim 2 tane var onlar dışında görüşmüyo diğerleriyleay çok güldüm canım yaacinsellik hakkında konuşamazlar tabi, sorunlar onlardan kaynaklanıyor genelde çünkü. "ben şey yapamıyorum" diyemezler yani dimi
ama erkekler arkadaşlarına da genelde pek anlatmıyor sanırım sorunlarını,yaşadıklarımızı, özellikle bizimle ilgili olanları. ben birilerine anlatmazsam çatlarım.
sana katılıyorum hürremcım ya burda kimsenin kimseden çıkarı yokay ben agzımı hiç bi konuda tutamam hemen anlatırım bu konuda cok kazık yemişliğimde vardır bırıne soyledıgım lafı baskasından duyarım falan..ama yınede akıllanmadım ınsan anlatma ıhtıyacı hıssedıyor o yuzden burası bana cok ıyı oldu en azından daha guwenlı kımse kımseyı tanımadan on yargısız derdını acabılıyor derman olabılıyor guzel bişi..birde cok vaktımı yemese kpss calısıyorum ama gecelerı busaatlerde o kıtabın kapagını acmak yerıne kendımı burda buluyorum
valla canım bana da gelmedı oyle erkeklerın var olduguna da ınanmıyorum dızıler filmler ıyı hoşta gercek hayattakı beklentılerımızı yukseltıyor bulamayıncada depresyona gırıyorz
hiç sanmıyorummm benımkinin cok arkadaşı yok zaten benım bildiğim 2 tane var onlar dışında görüşmüyo diğerleriylebenımde öyle özellikle bişeyine kızdıysam üzgünsem kesin anlatmam lazımm yoksa uyuyamam çatlarımmmm sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?