Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

inşallah yaa ayy bi an önce buluşma günümüz gelseeee sarılsammm coooook özledim yaaa askerden geldiğinden beri görüşemedikkk 3 ay olmuşşş
ah canım kıyamam. sabret çok az kaldı, bugünlerin acısını çıkartın inş. gelince kalacak mı peki? yoksa sabah gelip akşam dönecek mi? şimdiden planlayın neler yapacağınızı, hayal kurarak daha çabuk geçer günler.

kızlar ben dusa gırıyorum ozaman dondugumde burda olursanız gorusurz gırerım yıne belkı opuldunuz:118::118::118::118::118::118: ifadeye koptumm

görüşmek üzere canım, iyi duşlar.

sabahtan gelip akşam dönecek canım aslında çalışıyo olmasa niyeti iki gün burda kalmaktı ama çalışıyo işte hayal kuramıyoruz pek sadece bugun heyecanlı oldugunu söyledi buluşma için çok yoruluyo ya bende ısrar etmiyorum msj konusunda pek ama o geldikten iki üç hafta sonra ben giderim diye planlıyorum o zaman durumumuz baya düzelecek çünkü annem yollar diye düşünüyoruum bakalm

Bana galiba ciddi iliski olaylari ters :26: yada karsimdakinde, cok ilginctir 21 yasindayim bir insana asik oldum hayatimda sadece 1 senenin sonunda ic yüzü ortaya dökülünce allahima sükürler olsuun kazasiz belasiz yollari ayirdim simdi sorsan neye asik olmusum acaba cocukmuymusum derim tabi bu 2 sene önceydi, ama hayatimda ilk defa birinide sevdigimi hissettim halada habersiz sessiz sedasiz seviyorum ne gariptir, ben korkularim yüzünden sessiz kalanlardanim zarar yok sevmeye devam..
o yüzden uzuun uzuun seneli iliskileri olan insanlara cok imreniyorum demiyimde cok gipta ediyorum masallah.. ama ben yapamazdim ne yalan söyliym, kisa yada uzun süreli bi insani bikere cektim bida cekemezdim..
Allah herkese hayirli insanlari nasip etsin..

inşallah canım, ayarlayabilirsen sürpriz yap hatta, güzel olur.

canım ya o ilişkinden sonra soğumuşsun baya sanırım bu tür olaylardann inşallah karşına çok iyi seni seven seninde seveceğin bi insan çıkar gelir buraya yazarsın bize evet zor yanları gerçekten var ama güzel taraflarıda var birbirinin kıymetini biliyosun onun olacağın günleri iple çekiyosun hepimiz bi umut bekliyoruz sözümüzü nişanımızı Allah nasip ederse

hiç gıpta etme şekerim benim 5 yılı aştı da noldu gene sonuç final oldu yani
önemli olann sağlıklı bir ilişki olması

hoşgeldin canım
Amin inşallahh.
Ben de senin gibi düşünüyordum bir zamanlar. kesinlikle uzun süreli ilişki yaşayamam, birine bağlanamam diyordum. Çok özgür ruhlu,birşeye bağlanamayan ve de şıp sevdi denebilecek biriydim. ta ki sevgilim karşıma çıkana kadar
Bir gün öyle biri çıkar ki karşına bundan önce yaşadığın tüm olumsuzlukları unutturur, ilişkiler hakkındaki düşüncelerini değiştirerek hayatının merkezine oturuverir
o kişi senin için bu kez doğru insan olur inşallah.

inşallah canım, ayarlayabilirsen sürpriz yap hatta, güzel olur.
sürpriz biraz zor olur benım için yaa beni karşılıyo o ineceğim yerde diğer türlü kaybolurum valla semiramisinizi çoook ararsınızz benimkinin bi de o gün arkadasıyla istanbula gideceği falan tutarr belli olmazz ama keşke yapabilseydım daha yakın olsaydık yapardım mesela ben bursanın ilçesindeyim o bursa merkezde olsaydı süper olurduu bi çıkardım karşısına şokk olurduu

kaybolma meselesini hiç düşünmemiştim ben canım haklısın valla ben istanbul'lu,sevgilim izmit'li olduğu halde ist.da kaybolunca sevgilimi arayıp yol tarifi aldığım çok olmuştur. yer hafızam hiç iyi değil malesef.
Olsun artık canım sen de başka sürprizler yaparsın ileride

sen bursalı mısın ?
bende bursalıyımda ondan merak ettim
erekek arkadaşın nereli peki

benımde öyle size bi sır vereyim burdaki kütüphanenin yolunu bile yeni yeni öğrenmeye başladım aslında okul için falan çok gitmişliğim var ama her seferinde karıştırıyorum yolları sırf dikkatsizliğimden ve unutkanlığımdann

Hosbulduk canim, yorum yapan diger arkadaslarimada tsk ediyorum ayrica, bnde galiba biraz sipsevdiydim önceleri o yüzden ilk konustuguma asik oldum hesabi oldu, ama o iliski beni hayattan yada baska insanlardan sogutmadi aksine insanlarin ic yüzünü görmem ve kimseye güvenmemem gerektigini bi tokat gibi yüzüme carpmis oldu, bi yandanda keske olmasaydi diorum tabi ama diger yandanda diyorumki iyi oldu aklin basina geldi, yasanmasi gerekiomuski yasandi diyorum..
ben bu insani unutamadim bida ask yasamak istemedim demedim, bu insandan sonraki tanistigm insani bildign seviyorum.. ama haberi olmadan.. simdi anlatsaam benimkide roman gibi be canim..

sen hic sana ' sen bana göre cok dogru dürüstsün gözümde ciddi iliski yasanicak insansin kisacasi evlenilecek tarzda birisin ama ben eylenmeye birini ariyorum' diyeni duydunmum, ben duydum o yüzden icimde sakli atamadim napim, birgün dogru yolu bulur elbet dedim halada sevmeye devam.. icim acimioda degil ama hayattanda koparmiyorum kendimi sadece baskalarina kapaliym.. ayda yilda bi disari cikarim kimse beni görmesin varligimdan haberi olmasin kimsenin derim hep.. napiym seviyorum gittigi yere kadar sevicem belki bosunadr evet ama dedign gibi allah belkide karsima baskasini cikaricak bellimi olr, psikopat dereceye getirmesin rabbim kimseyi sadece.. öyle ölüyorum bitiyorum gibide degilim.. benimki icten bi duygu.. siz yasamissinizdir aslinda bilirsiniz..

ay evet aynenn. bi yere 10 kere gitsem de yolunu unutabiliyorum.
hatta artık sevgilimle benim bildiğim bir yere giderken "sol taraftan gidicez" diyorum. "o zaman kesin sağ taraftadır, sağdan gidelim" diyor eşşek. haklı çıktığı da çok oldu gerçi

biz böyle napıcaz bilmiyorummm başka şehire gidince markete falan gidicem yerine göre mecburr benimki sokak sokak semiramis arayabilir yani söyleyeyim şimdidende hazırlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…