- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.241
ah canım kıyamam. sabret çok az kaldı, bugünlerin acısını çıkartın inş.inşallah yaa ayy bi an önce buluşma günümüz gelseeee sarılsammm coooook özledim yaaa askerden geldiğinden beri görüşemedikkk 3 ay olmuşşş
kızlar ben dusa gırıyorum ozaman dondugumde burda olursanız gorusurz gırerım yıne belkı opuldunuz:118::118::118::118::118::118: ifadeye koptumm
sabahtan gelip akşam dönecek canım aslında çalışıyo olmasa niyeti iki gün burda kalmaktı ama çalışıyo işteah canım kıyamam. sabret çok az kaldı, bugünlerin acısını çıkartın inş.gelince kalacak mı peki? yoksa sabah gelip akşam dönecek mi? şimdiden planlayın neler yapacağınızı, hayal kurarak daha çabuk geçer günler.
görüşmek üzere canım, iyi duşlar.
sabahtan gelip akşam dönecek canım aslında çalışıyo olmasa niyeti iki gün burda kalmaktı ama çalışıyo iştehayal kuramıyoruz pek sadece bugun heyecanlı oldugunu söyledi buluşma için çok yoruluyo ya bende ısrar etmiyorum msj konusunda pek ama o geldikten iki üç hafta sonra ben giderim diye planlıyorum o zaman durumumuz baya düzelecek çünkü annem yollar diye düşünüyoruum bakalm
canım ya o ilişkinden sonra soğumuşsun baya sanırım bu tür olaylardannBana galiba ciddi iliski olaylari ters :26: yada karsimdakinde, cok ilginctir 21 yasindayim bir insana asik oldum hayatimda sadece 1 senenin sonunda ic yüzü ortaya dökülünce allahima sükürler olsuun kazasiz belasiz yollari ayirdim simdi sorsan neye asik olmusum acaba cocukmuymusum derim tabi bu 2 sene önceydi, ama hayatimda ilk defa birinide sevdigimi hissettim halada habersiz sessiz sedasiz seviyorum ne gariptir, ben korkularim yüzünden sessiz kalanlardanim zarar yok sevmeye devam..
o yüzden uzuun uzuun seneli iliskileri olan insanlara cok imreniyorum demiyimde cok gipta ediyorum masallah.. ama ben yapamazdim ne yalan söyliym, kisa yada uzun süreli bi insani bikere cektim bida cekemezdim..
Allah herkese hayirli insanlari nasip etsin..
Bana galiba ciddi iliski olaylari ters :26: yada karsimdakinde, cok ilginctir 21 yasindayim bir insana asik oldum hayatimda sadece 1 senenin sonunda ic yüzü ortaya dökülünce allahima sükürler olsuun kazasiz belasiz yollari ayirdim simdi sorsan neye asik olmusum acaba cocukmuymusum derim tabi bu 2 sene önceydi, ama hayatimda ilk defa birinide sevdigimi hissettim halada habersiz sessiz sedasiz seviyorum ne gariptir, ben korkularim yüzünden sessiz kalanlardanim zarar yok sevmeye devam..
o yüzden uzuun uzuun seneli iliskileri olan insanlara cok imreniyorum demiyimde cok gipta ediyorum masallah.. ama ben yapamazdim ne yalan söyliym, kisa yada uzun süreli bi insani bikere cektim bida cekemezdim..
Bana galiba ciddi iliski olaylari ters :26: yada karsimdakinde, cok ilginctir 21 yasindayim bir insana asik oldum hayatimda sadece 1 senenin sonunda ic yüzü ortaya dökülünce allahima sükürler olsuun kazasiz belasiz yollari ayirdim simdi sorsan neye asik olmusum acaba cocukmuymusum derim tabi bu 2 sene önceydi, ama hayatimda ilk defa birinide sevdigimi hissettim halada habersiz sessiz sedasiz seviyorum ne gariptir, ben korkularim yüzünden sessiz kalanlardanim zarar yok sevmeye devam..
sürpriz biraz zor olur benım için yaa beni karşılıyo o ineceğim yerde diğer türlü kaybolurum valla semiramisinizi çoook ararsınızzinşallah canım, ayarlayabilirsen sürpriz yap hatta, güzel olur.
sürpriz biraz zor olur benım için yaa beni karşılıyo o ineceğim yerde diğer türlü kaybolurum valla semiramisinizi çoook ararsınızzbenimkinin bi de o gün arkadasıyla istanbula gideceği falan tutarr belli olmazz ama keşke yapabilseydım daha yakın olsaydık yapardım mesela ben bursanın ilçesindeyim o bursa merkezde olsaydı süper olurduu bi çıkardım karşısına şokk olurduu
hoşgeldin cnmben yine gelsim dalıyım araya
sürpriz biraz zor olur benım için yaa beni karşılıyo o ineceğim yerde diğer türlü kaybolurum valla semiramisinizi çoook ararsınızzbenimkinin bi de o gün arkadasıyla istanbula gideceği falan tutarr belli olmazz ama keşke yapabilseydım daha yakın olsaydık yapardım mesela ben bursanın ilçesindeyim o bursa merkezde olsaydı süper olurduu bi çıkardım karşısına şokk olurduu
hoşgeldin cnmnapıyosun bakalımm annenle tartışmıştınız dmi aranız düzeldi mi
benımde öyle size bi sır vereyim burdaki kütüphanenin yolunu bile yeni yeni öğrenmeye başladımkaybolma meselesini hiç düşünmemiştim ben canımhaklısın valla ben istanbul'lu,sevgilim izmit'li olduğu halde ist.da kaybolunca sevgilimi arayıp yol tarifi aldığım çok olmuştur. yer hafızam hiç iyi değil malesef.
Olsun artık canım sen de başka sürprizler yaparsın ileride
evet bursalıyım cnm aşkım gebzedesen bursalı mısın ?
bende bursalıyımda ondan merak ettim
erekek arkadaşın nereli peki
aaa karıştırdım mı ki hürrem miydi acaba ki oyok kızzzz baskasıylamı karıstırdın :26:
hoşgeldin canım
Amin inşallahh.
Ben de senin gibi düşünüyordum bir zamanlar. kesinlikle uzun süreli ilişki yaşayamam, birine bağlanamam diyordum. Çok özgür ruhlu,birşeye bağlanamayan ve de şıp sevdi denebilecek biriydim. ta ki sevgilim karşıma çıkana kadar
Bir gün öyle biri çıkar ki karşına bundan önce yaşadığın tüm olumsuzlukları unutturur, ilişkiler hakkındaki düşüncelerini değiştirerek hayatının merkezine oturuverir
o kişi senin için bu kez doğru insan olur inşallah.
benımde öyle size bi sır vereyim burdaki kütüphanenin yolunu bile yeni yeni öğrenmeye başladımaslında okul için falan çok gitmişliğim var ama her seferinde karıştırıyorum yolları sırf dikkatsizliğimden ve unutkanlığımdann
biz böyle napıcaz bilmiyorummm başka şehire gidince markete falan gidicem yerine göre mecburr benimki sokak sokak semiramis arayabilir yani söyleyeyim şimdidende hazırlıklı olsunay evet aynenn. bi yere 10 kere gitsem de yolunu unutabiliyorum.
hatta artık sevgilimle benim bildiğim bir yere giderken "sol taraftan gidicez" diyorum. "o zaman kesin sağ taraftadır, sağdan gidelim" diyor eşşek.haklı çıktığı da çok oldu gerçi
evet bursalıyım cnm aşkım gebzedesen merkezden misn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?