- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.221
sana katılıyorum hürremcım ya burda kimsenin kimseden çıkarı yokdaha temiz ve menfaatsiz duygularla yazıyoruz yorumlarımızı ama gerçek hayatta bu durum pek öyle olmuyo benim 1 tane arkadasım vardı mesela 6 seneden sonra onu sildim gibi bişey görüşmüyorum artık pek mesafe koymak zorunda kaldım çünkü ona artık güvenemezdim başka bi arkadaşının eski nişanlısıyla sevgili olan bi kızı ben nişanımda düğünümde başucumda tutamam evlendiğimde kocamı alıp gönül rahatlığıyla gidip gelemem kocama güvensemde ona güvenmem çünkü sabıkası var bi dizi oluyo bi an önce bitsinde topiğime gelip kızlarla muhabbet edeyim diyorumm tek arkadaşlarım sizlersiniz valla bundan sonra en ufak bi derdimi burdan başka hiçkimseye anlatmam
benımde ne mal oldugunu anlayıp noktaladıgım arkadaslıklarım var tehlıkelı ınsanlar var arkadasta olsa mesafe koymalı ınsan..bnmde bı burası var valla arkadaslıklarım kalmadı artık pek genelde ewdeyım ders calsıyorum yada sewgılımle buılusyorum onun dısında bı tek sızlerle gorusuyorum:)))sana katılıyorum hürremcım ya burda kimsenin kimseden çıkarı yokdaha temiz ve menfaatsiz duygularla yazıyoruz yorumlarımızı ama gerçek hayatta bu durum pek öyle olmuyo benim 1 tane arkadasım vardı mesela 6 seneden sonra onu sildim gibi bişey görüşmüyorum artık pek mesafe koymak zorunda kaldım çünkü ona artık güvenemezdim başka bi arkadaşının eski nişanlısıyla sevgili olan bi kızı ben nişanımda düğünümde başucumda tutamam evlendiğimde kocamı alıp gönül rahatlığıyla gidip gelemem kocama güvensemde ona güvenmem çünkü sabıkası var bi dizi oluyo bi an önce bitsinde topiğime gelip kızlarla muhabbet edeyim diyorumm tek arkadaşlarım sizlersiniz valla bundan sonra en ufak bi derdimi burdan başka hiçkimseye anlatmam
bana dizidekiler falan romantik gelmiyor zaten de
yabancı dizilerdekiler çok romantik geliyor yaaaa özentirikkkk oluyorum yemin ederim
geçen gün ben kiminle evlendim diye bir film izledim adam kadına bi dk içinde bebeğim bebeğim yalvarmadık laf bırakmadı ya o ne ilgi yaa özendiriyorlar insanı yani fedakarlık ediyorlar çok seviyorlar deli gibi aşık gibi bakışıyorlar falan
evet beklenti çıtam yükseliyor doğal olarak yani benimde
istiyorummmm istiyorum bende onlar gibi çokkkk romantik kibar ve ince ruhlu bir erkek istiyorummm
evet biz anlatabiliriz onlar anlatmasınlaraynen canım, benimki de arkadaşlarına anlatmaz pek. sadece bi kankası var, baya yakınlar çocukluktan beri. ayrılık dönemimizde ona anlatmış bazı şeyleri. ona da pişman oldu zaten. bence de erkekler anlatmamalı ya, yakışmıyor onlara. Biz anlatalım,paylaşalım sadece
ay ben agzımı hiç bi konuda tutamam hemen anlatırım bu konuda cok kazık yemişliğimde vardır bırıne soyledıgım lafı baskasından duyarım falan..ama yınede akıllanmadım ınsan anlatma ıhtıyacı hıssedıyor o yuzden burası bana cok ıyı oldu en azından daha guwenlı kımse kımseyı tanımadan on yargısız derdını acabılıyor derman olabılıyor guzel bişi..birde cok vaktımı yemese kpss calısıyorum ama gecelerı busaatlerde o kıtabın kapagını acmak yerıne kendımı burda buluyorum
sana katılıyorum hürremcım ya burda kimsenin kimseden çıkarı yokdaha temiz ve menfaatsiz duygularla yazıyoruz yorumlarımızı ama gerçek hayatta bu durum pek öyle olmuyo benim 1 tane arkadasım vardı mesela 6 seneden sonra onu sildim gibi bişey görüşmüyorum artık pek mesafe koymak zorunda kaldım çünkü ona artık güvenemezdim başka bi arkadaşının eski nişanlısıyla sevgili olan bi kızı ben nişanımda düğünümde başucumda tutamam evlendiğimde kocamı alıp gönül rahatlığıyla gidip gelemem kocama güvensemde ona güvenmem çünkü sabıkası var bi dizi oluyo bi an önce bitsinde topiğime gelip kızlarla muhabbet edeyim diyorumm tek arkadaşlarım sizlersiniz valla bundan sonra en ufak bi derdimi burdan başka hiçkimseye anlatmam
ya tabiki istemedikten sonra bişey yapamaz ama ben arkadaşımın nasıl bi yapısı oldugunu iyi biliyorum illa ayartmakta değil onu beğenirse falan ben dayanamam onun saçını başını indiririm vallao düşünceleri at bence aklından ne demek kocama güvenirim ama karış tarafa güvenmem bana bu laf çok saçma geliyor
seni yargılamak için söylemiyorum ama kocan yapmadıktan sonra zorla yaptıramaz ya güvenmelisin bence
hem yapan her şekilde yapar aldatma işlerini falan
ayrıca empat kur bakalım erkek arkadaşının arkadaşı seni ayartmaya çalışsa sen kanarmısın ona mesela örenk vericek olursak
evet biz anlatabiliriz onlar anlatmasınlarya ailelerimiz falan bi şekilde anlaşamayacak diye çok korkuyorum biliyo musun benım annem uyumludur ama anneannem pek öyle değill gerçi biliyo anneannemde fatihi ama olurda ufacık bi laf aralarında tersliğe sebep olursa insan çok korkuyo
ya tabiki istemedikten sonra bişey yapamaz ama ben arkadaşımın nasıl bi yapısı oldugunu iyi biliyorum illa ayartmakta değil onu beğenirse falan ben dayanamam onun saçını başını indiririm vallaben zaten kocama güvenirim ama arkadasıma güvenmem dedim yaptıkları ortada çünkü ayrıca daha önce diyodu ' ben istesem bu dünyadaki bütün erkekleri kendime aşık ederimm' bu ne demek sence
gerçek adım değil canım nick sadece gerçek adım sedasemiramis bu senın gercek adın mı nick mi bu arada
bide sinamekıyı bu gece mı yıkıcan ben saat 22:00 de yaptım birazdan duş alsam ıyı olacak aslnda ama cokta usenıyom
evet bende sinir oldum yani böyle kızlardan hayır gelmez insana zarar gelir sadecehay gerizekalı pislik nesine güveniyormuş bu kadar
o zman sonuna kadar haklısın bacım sürtüklerle uğraşmak zor oluyor bazen uzak tut kendinden ve hayatından böylelerini
gerçek adım değil canım nick sadece gerçek adım sedaben sinamekeyi saat 5 te yaptım 7 bucukta yıkadım canımm
aynen öyle o anda farketmeden bi söz söylenir tüm iş bozulur Allahım fırsat vermesin inş :18: gerçi olumsuz düşünmemek lazım ben bu pozitif negatif düşünceye cok inanıyorumm pozitif düşünelim pozitif olsunncanım yarama tuz bastınbenim de en büyük korkularımdan biri ailelerin anlaşamaması
annem çok uysaldır benim de ama babamı biliyorsun zaten. ön yargılıdır biraz. ama tanısa, sevdikten sonra nasıl olur bilemiyorum.
onun ailesini de onun anlattığı kadarıyla biliyorum, anlattığına göre sessiz sakin çok uysal insanlar, terslik çıkarmazlarmış. ama belli de olmaz yani. aileler arasındaki uyum da önemli bu noktada.:18:
evet gir tatlımm zarar vermez sanırım olsun bol bol vitaminini aldı saçlarınnayyy ben kalakaldım desenıze ... ben en iyisi duşa giriyim daha gec olmadan yahuuuu sinamekıyle yatmak ıstemıyom bıde zarar werır fazla tutmak dokulur aman mazallah
aynen öyle o anda farketmeden bi söz söylenir tüm iş bozulur Allahım fırsat vermesin inş :18: gerçi olumsuz düşünmemek lazım ben bu pozitif negatif düşünceye cok inanıyorumm pozitif düşünelim pozitif olsunn
inşallah yaa ayy bi an önce buluşma günümüz gelseeee sarılsammm coooook özledim yaaa askerden geldiğinden beri görüşemedikkk 3 ay olmuşşşAllah korusun canım. adı konmuş ilişkilerin büyük çoğunluğu aile anlaşmazlıklarından bitiyor zaten
İnşallah bizde herşey istediğimiz gibi olur.
inşallah yaa ayy bi an önce buluşma günümüz gelseeee sarılsammm coooook özledim yaaa askerden geldiğinden beri görüşemedikkk 3 ay olmuşşş
kızlar ben dusa gırıyorum ozaman dondugumde burda olursanız gorusurz gırerım yıne belkı opuldunuz:118::118::118::118::118::118: ifadeye koptumm
tmm kuzum bekliyoruzz bende bu ifadeye bayılıyorummmkızlar ben dusa gırıyorum ozaman dondugumde burda olursanız gorusurz gırerım yıne belkı opuldunuz:118::118::118::118::118::118: ifadeye koptumm
amin tatlım inşallah günün birinde bi kavuşucaz bi daha hiç ayrılmıcaz o günlerde gelecekolsun canım ALLAH daimi ayrılık vermesin bunlar geçici özlemler ALLAH ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?