Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o düşünceleri at bence aklından ne demek kocama güvenirim ama karış tarafa güvenmem bana bu laf çok saçma geliyor
seni yargılamak için söylemiyorum ama kocan yapmadıktan sonra zorla yaptıramaz ya güvenmelisin bence
hem yapan her şekilde yapar aldatma işlerini falan
ayrıca empat kur bakalım erkek arkadaşının arkadaşı seni ayartmaya çalışsa sen kanarmısın ona mesela örenk vericek olursak

benımde ne mal oldugunu anlayıp noktaladıgım arkadaslıklarım var tehlıkelı ınsanlar var arkadasta olsa mesafe koymalı ınsan..bnmde bı burası var valla arkadaslıklarım kalmadı artık pek genelde ewdeyım ders calsıyorum yada sewgılımle buılusyorum onun dısında bı tek sızlerle gorusuyorum:)))

canım bende cok ozenıyorum bu sefer karsılastrma yapıyorum hemen sewgılıme trıp atıyorum ıster ıstemez

evet biz anlatabiliriz onlar anlatmasınlar ya ailelerimiz falan bi şekilde anlaşamayacak diye çok korkuyorum biliyo musun benım annem uyumludur ama anneannem pek öyle değill gerçi biliyo anneannemde fatihi ama olurda ufacık bi laf aralarında tersliğe sebep olursa insan çok korkuyo

aynen canlar, kesinlikle öyle. benim çok yakın olduğum arkadaşlarım var ama onlar da yeri geliyor anlamıyorlar beni. buraya yazmak ve yorum almak onlardan çok daha fazla rahatlatıyor beni. iyiki varsınız

ya tabiki istemedikten sonra bişey yapamaz ama ben arkadaşımın nasıl bi yapısı oldugunu iyi biliyorum illa ayartmakta değil onu beğenirse falan ben dayanamam onun saçını başını indiririm valla ben zaten kocama güvenirim ama arkadasıma güvenmem dedim yaptıkları ortada çünkü ayrıca daha önce diyodu ' ben istesem bu dünyadaki bütün erkekleri kendime aşık ederimm' bu ne demek sence

canım yarama tuz bastın benim de en büyük korkularımdan biri ailelerin anlaşamaması
annem çok uysaldır benim de ama babamı biliyorsun zaten. ön yargılıdır biraz. ama tanısa, sevdikten sonra nasıl olur bilemiyorum.
onun ailesini de onun anlattığı kadarıyla biliyorum, anlattığına göre sessiz sakin çok uysal insanlar, terslik çıkarmazlarmış. ama belli de olmaz yani. aileler arasındaki uyum da önemli bu noktada.:18:

semiramis bu senın gercek adın mı nick mi bu arada
bide sinamekıyı bu gece mı yıkıcan ben saat 22:00 de yaptım birazdan duş alsam ıyı olacak aslnda ama cokta usenıyom

hay gerizekalı pislik nesine güveniyormuş bu kadar
o zman sonuna kadar haklısın bacım sürtüklerle uğraşmak zor oluyor bazen uzak tut kendinden ve hayatından böylelerini

semiramis bu senın gercek adın mı nick mi bu arada
bide sinamekıyı bu gece mı yıkıcan ben saat 22:00 de yaptım birazdan duş alsam ıyı olacak aslnda ama cokta usenıyom
gerçek adım değil canım nick sadece gerçek adım seda ben sinamekeyi saat 5 te yaptım 7 bucukta yıkadım canımm

hay gerizekalı pislik nesine güveniyormuş bu kadar
o zman sonuna kadar haklısın bacım sürtüklerle uğraşmak zor oluyor bazen uzak tut kendinden ve hayatından böylelerini
evet bende sinir oldum yani böyle kızlardan hayır gelmez insana zarar gelir sadece kendisine aşırı güveniyodu bilmiyorum neden dünyada ondan güzel kız yokmuş hep öyle derdi özellikle ben yanındayken

aynen öyle o anda farketmeden bi söz söylenir tüm iş bozulur Allahım fırsat vermesin inş :18: gerçi olumsuz düşünmemek lazım ben bu pozitif negatif düşünceye cok inanıyorumm pozitif düşünelim pozitif olsunn

Allah korusun canım. adı konmuş ilişkilerin büyük çoğunluğu aile anlaşmazlıklarından bitiyor zaten
İnşallah bizde herşey istediğimiz gibi olur.

Allah korusun canım. adı konmuş ilişkilerin büyük çoğunluğu aile anlaşmazlıklarından bitiyor zaten
İnşallah bizde herşey istediğimiz gibi olur.
inşallah yaa ayy bi an önce buluşma günümüz gelseeee sarılsammm coooook özledim yaaa askerden geldiğinden beri görüşemedikkk 3 ay olmuşşş

kızlar ben dusa gırıyorum ozaman dondugumde burda olursanız gorusurz gırerım yıne belkı opuldunuz:118::118::118::118::118::118: ifadeye koptumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…