Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Benim anne tarafiminda baba tarafiminda hepsi mavi yada yesil gozlu. Baska sansim yokmus o yuzden

Hahahahaaaa o da güzelmişşş

Canım geçen gün fincan takımlarından falan bahsettik yaa, dün Bernardo da %50 indirim vardı onun gazıyla
şirin bir fincan takımı sipariş verdim Dayanamayıp kullanmazsam gelecekteki evimin ilk eşyası olacak

Aayyy hemen bakiyorum bende.
Benimde aldiklarimi kullanasim geliyo hep yaa. English home un sitesinde de guzel seyler var.

Benimde aldiklarimi kullanasim geliyo hep yaa. English home un sitesinde de guzel seyler var.

English home tam benim tarzım zaten tatlım yatak örtüleri falan inanılmaz güzel çiçekli çiçekliii
Bak canım bayram boyunca %50 olacaktı herşey sanırım çok cici şeyler var

puffines;
Ay ben seni çok beğendim yaaa çıtı pıtı bir şeysin

Unuttunuz beni bakıyorum da

Neyse benim çıkmam gerek,moralim bugun yeterince bozuktu. Duş alsam iyi olacak.

Öpüyorum hepinizii kuzularım..

Nolduuuu tatlımmm hayırdırrrr neden bozuk moralinnn
Msj atmıştım sana canım yağlarla ilgili ama sonra baktığımda ç.dışıydın:44:

Tesekkur ederim tatlimm
Bende seni gormeyi bekliyorum.

Bu arada ben suan koye gidiyorum kizlar. Yarin konusuruz artik

Meraba kizlar su an gemideyim
Yunan adalari tuuru bitti istanbula donus yolundyiz su an
Ailemleyim (birisi sevgilinle mi gittin diye sormus da hayir ailemleyim)
Sizin bayraminiz nasil gecti?
Biz yunan adalarini gezdik iste Patmos,Mykonos,Lindos,Rodos,Girit,Santorini,Atina fln iste
Guzel fotolar cektim size de gosterecegim
Bu gemide akustik kuyruklu piyano var
Bol bol piyano caldim herkes beni dinlei her aksam :)
Surekli beni cagirdilar gel piyano cal diye
Bi de surekli Yunanlilarla gobek attim halay cektim
Beni halaya da cagirdilar surekli
Yunanlilarda da halay varmis
Bir de yunan bir arkadasim oldu cok tatli bi kiz
Yunanistan da Muhtesem Yuzyil gosteriliyormus
Suleymana bayiliyorum diyor hehe :)
Turkiyeye yaklastigimiz icin telefon cekiyor ben de internete girebildim size yazayim dedim
Hepinizi opuyorum

kızlar geçen gün bahsettiğim olay gerçekleşti bugün ilk defa bayram vesilesiyle ailemle erkek arkadaşım tanıştı :) kıyamam ya takım elbise giyip de gelmiş bir de . uzaktan gördüğüm kadarıyla çok oldukça ısındılar birbirlerine çok tatlı heyecanlar 5.5 yıldan sonra ufak da olsa bir adımdır artık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…