Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tatlım gelinlik seçebildin mi bakim sennn Konunu gördüm hatta bikaç model de paylaştım ama fazla
zaman kalmadı seçmişsindir büyük ihtimal

Daha bugun seçtim tam anlamıyla kesin yani ayın 1inde gidip alicam.. Senin attığın resimlerede baktım o tarz bir şey seçtim çok allı pullu taşlı değil aldığımda uzerimdeyken çekinip fotoyu atarım buraya

Son düzenleme:

Hadi yaaa çok sevindim içine sinen bir gelinlik bulabilmene tatlım Eminim sana da çok yakışmıştır.
Allı pull taşlı bişey seçmemekle iyi yapmışsın canım, sadece modern gelinlikler çok daha güzel kuğu
gibi olursun eminim ki

tmm yazdım senıde cnm

Evet gidiyorum 25 gün sonra
Neden ki? kac yıldır berabersiniz?
normalde 4 ucuk yıldır tanısıyoruz ama 2 bucuk yıldrı sevgiliyiz cnm ya bılmıyorum ben çevreeme bakıyorum sevgilileri el üstünde tutuyo benımki öyle değil önceden öyleydi ama artık pek değil

Sağol kuzum yaa, yakıştı sanki
Kesinlikle,çok abartı da sevmiyorum zaten. Bakalım.. Fotoğraflarımı sizinle paylasirim
sende gelinliklere göz at şimdiden

normalde 4 ucuk yıldır tanısıyoruz ama 2 bucuk yıldrı sevgiliyiz cnm ya bılmıyorum ben çevreeme bakıyorum sevgilileri el üstünde tutuyo benımki öyle değil önceden öyleydi ama artık pek değil

Çoğu ilişkide genelde ilk zamanlar çok iyi canım cicim ayları. Ama ilişki uzadıkça böyle pürüzler cikabiliyo konusmayi denedin mi peki?

Sağol kuzum yaa, yakıştı sanki
Kesinlikle,çok abartı da sevmiyorum zaten. Bakalım.. Fotoğraflarımı sizinle paylasirim
sende gelinliklere göz at şimdiden

Yok tatlım yaa benim önümde daha ççoookkkkk uzun yıllar var Daha yeni mezun oldum iş bile bulamadım
Sevglim askere gidecek zaten biliyorsun, ben şimdi gelinik beğenirsem onun modası geçer ben evlenene kadar

Çoğu ilişkide genelde ilk zamanlar çok iyi canım cicim ayları. Ama ilişki uzadıkça böyle pürüzler cikabiliyo konusmayi denedin mi peki?
dgru haklısın cnm ya aslında bi çok erkeğe göre iyi özellikleri var ne içkisi ne sigarası ne alkolu ne kahve alışkanlığı arkadaslarıyla öyle gezmesi falanda yok evden işe işten eve..belkide ben değerini bilmiyorum kafam karışık o konuda şimdi düşündümde iyi yönleride ağır basıyo sanki konustuk ben seni seviyorum değer verıyorum sana bişey yaptıgım yok kendi kendine büyütüyosun tartışmaları ben alttan alıp kapattıkca sen açıyosun herseye kızıyosun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…