- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.661
Tatlım gelinlik seçebildin mi bakim sennnKonunu gördüm hatta bikaç model de paylaştım ama fazla
zaman kalmadı seçmişsindir büyük ihtimal
hadı ya 25 gun sonra gelinsin demek cok sevindimmmbiz sevgilimle nolucaz bilmiyorummm bu gidişle zor gibi ama
Daha bugun seçtim tam anlamıyla kesin yaniayın 1inde gidip alicam.. Senin attığın resimlerede baktım o tarz bir şey seçtim allı pullu taşlı değil aldığımda uzerimdeyken çekinip fotoyu atarım buraya
tmm yazdım senıde cnmBen 23 sevgilim 25Biz daha pek düğün konularına giremedik tatlım o yüzden evlilik zamanı pek belli olmaz
Sadece askere gitmeden bi ağzını yokladım ciddi düşünmüyosan boşuna beklemiyim diye (şaka tabikiii o kadar da
odunca sormadım) benimle ciddi düşündüğünü söyledi o kadar
4 senedir beraberiz
normalde 4 ucuk yıldır tanısıyoruz ama 2 bucuk yıldrı sevgiliyiz cnm ya bılmıyorum ben çevreeme bakıyorum sevgilileri el üstünde tutuyo benımki öyle değil önceden öyleydi ama artık pek değilEvet gidiyorum 25 gün sonra
Neden ki? kac yıldır berabersiniz?
Hadi yaaa çok sevindim içine sinen bir gelinlik bulabilmene tatlımEminim sana da çok yakışmıştır.
Allı pull taşlı bişey seçmemekle iyi yapmışsın canım, sadece modern gelinlikler çok daha güzel kuğu
gibi olursun eminim ki
normalde 4 ucuk yıldır tanısıyoruz ama 2 bucuk yıldrı sevgiliyiz cnm ya bılmıyorum ben çevreeme bakıyorum sevgilileri el üstünde tutuyo benımki öyle değil önceden öyleydi ama artık pek değil
Sağol kuzum yaa, yakıştı sanki
Kesinlikle,çok abartı da sevmiyorum zaten. Bakalım.. Fotoğraflarımı sizinle paylasirim
sende gelinliklere göz at şimdiden
Yaaaa amaaaaaaa yaaaaçeyizimi baştan düzdüreceksin bana 25 gün kala
ben burdayımmm
dgru haklısın cnm ya aslında bi çok erkeğe göre iyi özellikleri var ne içkisi ne sigarası ne alkolu ne kahve alışkanlığı arkadaslarıyla öyle gezmesi falanda yok evden işe işten eve..belkide ben değerini bilmiyorum kafam karışık o konuda şimdi düşündümde iyi yönleride ağır basıyo sankiÇoğu ilişkide genelde ilk zamanlar çok iyi canım cicim ayları. Ama ilişki uzadıkça böyle pürüzler cikabiliyokonusmayi denedin mi peki?
saol canmSelammm :)
Herkesin bayramı mübarek olsuunn :)
Selammm :)
Herkesin bayramı mübarek olsuunn :)
bayramınız mubarek olsun kızlar napıyosunuz bakalmben burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?