- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.681
saol canm
hepımıze mutlu bayramlar:)
bayramınız mubarek olsun kızlar napıyosunuz bakalm
sarı cikcikim napıyosun baakalımmm :) bize teyzemler geldi biraz başımı şişirdiler ailecek cok sesli konustukları içinİyi geceler kızlaaar. Herkese tekrardan iyi bayramlar. Nasılsınız bakalım. Nasıl geçti ilk gün. Bizim yoğundu baya. Rahmetli dedem bizimle yaşardı şimdi ölümünden sonraki ilk bayram diye herkes yine bize geldi. Yorulduk yanii. Yarında 52 mevlütümüz var yarında aynı tempoo.
Bu arada melez ,lillium ve pembemavi cim. Ben yokken fotolar felan koyulmuşneyse bigünde ben size siz bana artık foto koyarsınız yaniii.
iyiyim cnm nolsunn ben cok alışveriş yapıyorum yaa özellikle ayakkabı cok aldım annem kızıyo artık doldurdun ayakkabılık kapanmıyo diyeSağol canım :)
Valla ben üstüme alınayım ne yapalım canım bayram yaptık işte onun haricinde aynı ara sıra okula gidip sevgiliyle zaman geçirmece arada ders çalışmaca vs:)
Bu aralar pek bi alışveriş yapasım var ama beğenemiyorum :)
Sizde ne var ne yok nasıl gidiyor hayat ?
iyiyim cnm nolsunn ben cok alışveriş yapıyorum yaa özellikle ayakkabı cok aldım annem kızıyo artık doldurdun ayakkabılık kapanmıyo diye
fıstıklar bu arada pc okdar yawaskı delı olmak uzereyım
valla bayramın 1. gunu sade gectı fıstıklar ewdeydım bı arkadasım geldı,sewgılım memleketınde onla ve aılesıyle bayramlastım telde.
dun delı gıbı alıswerıs yaptım valla ceyızıme bır suru sey aldım
sarı cikcikim napıyosun baakalımmm :) bize teyzemler geldi biraz başımı şişirdiler ailecek cok sesli konustukları içinbuarada dedeciğinin mekanı cennet olsun..
fıstıklar bu arada pc okdar yawaskı delı olmak uzereyım
valla bayramın 1. gunu sade gectı fıstıklar ewdeydım bı arkadasım geldı,sewgılım memleketınde onla ve aılesıyle bayramlastım telde.
dun delı gıbı alıswerıs yaptım valla ceyızıme bır suru sey aldım
dgru haklısın cnm ya aslında bi çok erkeğe göre iyi özellikleri var ne içkisi ne sigarası ne alkolu ne kahve alışkanlığı arkadaslarıyla öyle gezmesi falanda yok evden işe işten eve..belkide ben değerini bilmiyorum kafam karışık o konuda şimdi düşündümde iyi yönleride ağır basıyo sankikonustuk ben seni seviyorum değer verıyorum sana bişey yaptıgım yok kendi kendine büyütüyosun tartışmaları ben alttan alıp kapattıkca sen açıyosun herseye kızıyosun diyo
yok cnm yaa gidemicem büyük ihtimalle havalar kötü arada feribot olması herşeyi mahvedıyo serbest bi kız olsam giderdim ne güzelllHiç güzelim yA nolsun. 3 senedir ilk defa sevgilim olmadan bi bayram geçiriyorum. Onlarda yarın çin de kurban kesicekler abisiyle.
Bugünde nezaket icabı müstakbel kayınvalideme mesj attım. Çok yalnızlarmış o yüzden çok mutlu olmuş. Sevgilim burda olsa götürürdü beni ama ben kendim gitmemgerek yok zaten şimdiden öyle bireysel görüşmeye. Mesaj attım tamam
Bizde bayramın üçüncü günü köye gidicez sen bide trakyalıların içinde gör sesli konuşmayı amaaan. Yarısını anlamıyorum zaten sürekli biraz küçük harflerle konuşurmusunuz diye rica etmek zorunda kalıyorum
Amin canım sağolasın.
Sen ne yaptın. Gidicekisin sevglinn yanına bakalım
yok cnm yaa gidemicem büyük ihtimalle havalar kötü arada feribot olması herşeyi mahvedıyo serbest bi kız olsam giderdim ne güzelll
Kızlar bana acil saç bakım yağları önerir misiniiiiz? elime para geçti de alayım şu saçlarım düzene girsin diyorum. Melezim senin onerdiklerin nelerdi? hem parlak canlı durmasinibistiyorum hemde sacimin yan taraflarında fena açılma varsürekli duzlestirmek zorundayım veya maşa. Lütfen bi el ativerin bana
ellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım
Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi
Sağol balım..
Farketmez. Istediğini diyebilirsiin nasıl istiyorsan:))
tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yaz
Kızlar bana acil saç bakım yağları önerir misiniiiiz? elime para geçti de alayım şu saçlarım düzene girsin diyorum. Melezim senin onerdiklerin nelerdi? hem parlak canlı durmasinibistiyorum hemde sacimin yan taraflarında fena açılma varsürekli duzlestirmek zorundayım veya maşa. Lütfen bi el ativerin bana
İyi geceler kızlaaar. Herkese tekrardan iyi bayramlar. Nasılsınız bakalım. Nasıl geçti ilk gün. Bizim yoğundu baya. Rahmetli dedem bizimle yaşardı şimdi ölümünden sonraki ilk bayram diye herkes yine bize geldi. Yorulduk yanii. Yarında 52 mevlütümüz var yarında aynı tempoo.
Bu arada melez ,lillium ve pembemavi cim. Ben yokken fotolar felan koyulmuşneyse bigünde ben size siz bana artık foto koyarsınız yaniii.
kızlaaar. nabersiniz.
lillium, pembemavi ve melez : foto koydum sizden de bekliyorum
kızlaaar. nabersiniz.
lillium, pembemavi ve melez : foto koydum sizden de bekliyorum
Tatlım kullanıp memnun kaldığım yağlar: Doa kozmetik hindistan cevizi yağı ve shea yağı (başka yerden alırsan katı olmasına
dikkat et canım aksi halde orjinal değildir işe yaramayabilir), sarımsak yağı,tatlı badem yağı, hint yağı ve argan yağı(benim
kullandığım marka Kitoko). Argan, h.cevizi ve shea yağı parlaklık,dolgunluk veriyor,, diğer yağlar da saçı besliyor ve yeni çıkan
bebe saçların güçlenip uzamasını sağlıyor güzelimİstersen Doa kozmetikte yağ karışımları var onlardan da alabilirsin daha ucuza
geliyor içinde de bütün bu yağlar var tatlım
Çok iyiyim tatlımmm bütün gün gezdimmmmm tozdummm çok mutluyummmmSen nasılsın canım denk gelemedik bir türlü
Enemmmm enemmmmm ne şirinmişsin kız sennnn maşallahh maşallahhhhTopiğimiz fıstıklarla doluymuş meğersemmmm
Yemekten dönünce ben de koyarım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?