Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

İyi geceler kızlaaar. Herkese tekrardan iyi bayramlar. Nasılsınız bakalım. Nasıl geçti ilk gün. Bizim yoğundu baya. Rahmetli dedem bizimle yaşardı şimdi ölümünden sonraki ilk bayram diye herkes yine bize geldi. Yorulduk yanii. Yarında 52 mevlütümüz var yarında aynı tempoo.
Bu arada melez ,lillium ve pembemavi cim. Ben yokken fotolar felan koyulmuş neyse bigünde ben size siz bana artık foto koyarsınız yaniii.

saol canm
hepımıze mutlu bayramlar:)

bayramınız mubarek olsun kızlar napıyosunuz bakalm

Sağol canım :)

Valla ben üstüme alınayım ne yapalım canım bayram yaptık işte onun haricinde aynı ara sıra okula gidip sevgiliyle zaman geçirmece arada ders çalışmaca vs:)
Bu aralar pek bi alışveriş yapasım var ama beğenemiyorum :)
Sizde ne var ne yok nasıl gidiyor hayat ?

sarı cikcikim napıyosun baakalımmm :) bize teyzemler geldi biraz başımı şişirdiler ailecek cok sesli konustukları için buarada dedeciğinin mekanı cennet olsun..

iyiyim cnm nolsunn ben cok alışveriş yapıyorum yaa özellikle ayakkabı cok aldım annem kızıyo artık doldurdun ayakkabılık kapanmıyo diye

fıstıklar bu arada pc okdar yawaskı delı olmak uzereyım
valla bayramın 1. gunu sade gectı fıstıklar ewdeydım bı arkadasım geldı,sewgılım memleketınde onla ve aılesıyle bayramlastım telde.
dun delı gıbı alıswerıs yaptım valla ceyızıme bır suru sey aldım

iyiyim cnm nolsunn ben cok alışveriş yapıyorum yaa özellikle ayakkabı cok aldım annem kızıyo artık doldurdun ayakkabılık kapanmıyo diye

Valla ben bi bot beğendim kemal tancadan 210 tl dedi fiyatına biraz daha yere bakıp bulamazsam alıcam içimde kalır yoksa.

Allah kullanmaya nasip etsin inşallah canım:)

sarı cikcikim napıyosun baakalımmm :) bize teyzemler geldi biraz başımı şişirdiler ailecek cok sesli konustukları için buarada dedeciğinin mekanı cennet olsun..

Hiç güzelim yA nolsun. 3 senedir ilk defa sevgilim olmadan bi bayram geçiriyorum. Onlarda yarın çin de kurban kesicekler abisiyle.
Bugünde nezaket icabı müstakbel kayınvalideme mesj attım. Çok yalnızlarmış o yüzden çok mutlu olmuş. Sevgilim burda olsa götürürdü beni ama ben kendim gitmem gerek yok zaten şimdiden öyle bireysel görüşmeye. Mesaj attım tamam
Bizde bayramın üçüncü günü köye gidicez sen bide trakyalıların içinde gör sesli konuşmayı amaaan. Yarısını anlamıyorum zaten sürekli biraz küçük harflerle konuşurmusunuz diye rica etmek zorunda kalıyorum
Amin canım sağolasın.
Sen ne yaptın. Gidicekisin sevglinn yanına bakalım

Aayyyy neler aldın canımm ?
Güle güle kullan

Biraz boşvermek gerekli sanırım
Her ilişkide böyle şeyler oluyor.
Güzel zamanlarınızı birbirinizi üzerek harcamayın:)

yok cnm yaa gidemicem büyük ihtimalle havalar kötü arada feribot olması herşeyi mahvedıyo serbest bi kız olsam giderdim ne güzelll

yok cnm yaa gidemicem büyük ihtimalle havalar kötü arada feribot olması herşeyi mahvedıyo serbest bi kız olsam giderdim ne güzelll

Kısmet değilmiş demekki be güzelim. Bende hiç bi zaman serbest bi kız olamadım. Önceden hep isterdim bende arkadaşlarım gibi çıkıyım fink fink geziyim şimdi diyorum böyle daha iyi olmuş boşver diye. Belki bayram sonuna kadar hava düzelir tatlım gidersin be. Yada sevgilin gelemez mi ?

Kızlar bana acil saç bakım yağları önerir misiniiiiz? elime para geçti de alayım şu saçlarım düzene girsin diyorum. Melezim senin onerdiklerin nelerdi? hem parlak canlı durmasinibistiyorum hemde sacimin yan taraflarında fena açılma var sürekli duzlestirmek zorundayım veya maşa. Lütfen bi el ativerin bana

Barcelino saç bakım yağını öneririm ben :)
Birde badem yağı susam yağı Hindistan cevizi yağı bunlarıda ayrı ayrı sürebilirsin saçlarına.
Birde bence durulama suyu olarak ısırgan otunu kaynat ve saçını onunla durula.
Ben bunları yapıyorum canım aklıma geldikçe yazarım yine :)

ellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım

Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi

Ayy balımsın yaa.... Sende çookkk tatlısısındır eminimmmm

Sağol balım..

Farketmez. Istediğini diyebilirsiin nasıl istiyorsan:))

Mmmm.. Tmmm :44: :)

tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yaz

Benide ekleyinnn ..

Ben 20 sevgilim 22 yaşında.. Aslında 20 bitti 21den gün alıyorum da neyse
Evliliğe ne kadar kaldığını Allah bilir.. Ama çok güzel hayaller kuruyoruz :) Allah yaşamayı nasip etsin..
Okulumuz bu sene biticek iş bulup evlenicez sonrada inşallah .. Kolay değil ama:44:
3. senemizden gün alıyoruz ( birlikteliğimizin )

Tatlım Konyada yaşasaydın hiç tereddüt etmeden bi yer önerirdim ama şimdi bilemedim.. :44:
Aktarlardan almanı tavsiye ederim ama :) Heryerde var :)

Canımm yaa.. O an 3ümüz açıktık hazır açıkken koyalım dedik :) Sen varken de yaparız kuzum üzülme.. Kızma

Kızlarr çok saçma rüyalar gördüm yaa paraşütle giden 2 adam gördüm onları ben tutuyodum falan hep gökyüzü gördüm öyleki gökyüzü görmekten başım döndü :)

Sonra uyandım

Sayfayı kapladım bu arada maşallah bana

Biz birazdan yola çıkcaz Canlarım.. MeLezGuzel ve pembeemavii sizi seviyorum kendinize çok iyi bakın.. Öptüm herkesi..

( ben yolunu bulur gelirim yanınıza merak etmeyin )

Hadi Allaha emanet olsun :)

Tatlım kullanıp memnun kaldığım yağlar: Doa kozmetik hindistan cevizi yağı ve shea yağı (başka yerden alırsan katı olmasına
dikkat et canım aksi halde orjinal değildir işe yaramayabilir), sarımsak yağı,tatlı badem yağı, hint yağı ve argan yağı(benim
kullandığım marka Kitoko). Argan, h.cevizi ve shea yağı parlaklık,dolgunluk veriyor,, diğer yağlar da saçı besliyor ve yeni çıkan
bebe saçların güçlenip uzamasını sağlıyor güzelim İstersen Doa kozmetikte yağ karışımları var onlardan da alabilirsin daha ucuza
geliyor içinde de bütün bu yağlar var tatlım

kızlaaar. nabersiniz.
lillium, pembemavi ve melez : foto koydum sizden de bekliyorum

Çok iyiyim tatlımmm bütün gün gezdimmmmm tozdummm çok mutluyummmm Sen nasılsın canım denk gelemedik bir türlü
Enemmmm enemmmmm ne şirinmişsin kız sennnn maşallahh maşallahhhh Topiğimiz fıstıklarla doluymuş meğersemmmm
Yemekten dönünce ben de koyarım artıkın

Canimmm. Bende evdeyim misafir var telefondan giriyorum o yuzden.
Ay tesekkur ederim tatlimm
Sen album yapmissin ama ben yine kacirdim. Goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…