- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.861
Kızlar kaç gündür giremedim. Biliyosunuz kuzenlerim kaza yaptılar. Hala yoğun bakımdalar. Sizler nasılsınız. Ne var ne yok.
Kızlar kaç gündür giremedim. Biliyosunuz kuzenlerim kaza yaptılar. Hala yoğun bakımdalar. Sizler nasılsınız. Ne var ne yok.
amin sağolasın..
da ben seni tanımıyorum mümkünse kendini biraz anlatabilir misin?
mesela iş-güç, yaş, ilişki kaç senelik vs vs :)
Tabi canım..
Ben avukatım ama şuan çalışmıyorum 20 gün sonra düğünüm var nişanlımla 8 senedir beraberiz ikimizde 25 yaşındayız. Ve bursadanız evlenince de izmirde yaşayacağız
Sende anlat bakalım merak ettim:)
Tabi canım..
Ben avukatım ama şuan çalışmıyorum 20 gün sonra düğünüm var nişanlımla 8 senedir beraberiz ikimizde 25 yaşındayız. Ve bursadanız evlenince de izmirde yaşayacağız
ayyy canım çok geçmiş olsun yaa Allah acil şifa versin..
Durumalrı nasıl ? ?
çok geçmiş olsun ... iyi haberlerini bekliyoruz inşallahh.. rabbim şifa versin
Birisi ikinci kez ameliyata gricek canım. Diğerini de hala uyutuyolar.
Tabi canım..
evet kızlar bende geldim, benide aranıza alın :)
benim durumumda çoooook karışık, bende bir o kadar karışığım. okuduğum kadarıyla aranızdaki en büyük de benim :)
3,5 yıllık bir ilişkim var. ben 26 yaşındayım, içmimarım (mesleğime aşığım) yüksek lisansımı bitirdim doktorada 1 yılı bitirdim 2 sınıfa geçtim, allah şükür işim oturdu lisans eğitimden beri sürekli çalışıyorum, şuandada istediğim yerde istediğim işi 2.5 yıldır yapıyorum. sevdiceğim 25 yaşında (çıtır buldum) hala yüksek yapıyor, daha kısa dönem askerlik yapacak, geçici bir işte çalışıyor yükseği bitince ondan ayrılıp memnun olacağı bir iş arayacak ve para durumunu ayarlayacak. daha baya vaktimiz var anlayacağınız. Bu durum benim canımı çok sıkıyor, çevremdekilerin neden evlenmiyorsun demesinden, eş dost akrabanın ilişkimi bilmediği için görücü bulmasından sıkıldım.
ayrıca beyfendi hiçbirşeyi netleştiremediği için tam olarak işimede konsantre değilim, iş için 1 yıl yurtdışında çalışma gerekiyor ancak ne zaman gidip geleceğimide belirleyemiyorum. bazen şeytan bas git ne hali varsa görsün diyor.
birde aile yapılarımız biraz farklı o yüzden çok korkuyorum birkaç yıl daha bekleyip, aileler tanıştıktan sonra işlerin bozulmasından
sevgilim ne düşünüyor diyecek olursanız ona hayta toz pembe sorun edecek birşey yok yavaş yavaş herşeyi yoluna koyacağız. Ama ben usandım
İyim canım sen nasılsın :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?