Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar kaç gündür giremedim. Biliyosunuz kuzenlerim kaza yaptılar. Hala yoğun bakımdalar. Sizler nasılsınız. Ne var ne yok.

amin sağolasın..
da ben seni tanımıyorum mümkünse kendini biraz anlatabilir misin?
mesela iş-güç, yaş, ilişki kaç senelik vs vs :)

Tabi canım..
Ben avukatım ama şuan çalışmıyorum 20 gün sonra düğünüm var nişanlımla 8 senedir beraberiz ikimizde 25 yaşındayız. Ve bursadanız evlenince de izmirde yaşayacağız

Sende anlat bakalım merak ettim:)

evet kızlar bende geldim, benide aranıza alın :)

benim durumumda çoooook karışık, bende bir o kadar karışığım. okuduğum kadarıyla aranızdaki en büyük de benim :)

3,5 yıllık bir ilişkim var. ben 26 yaşındayım, içmimarım (mesleğime aşığım) yüksek lisansımı bitirdim doktorada 1 yılı bitirdim 2 sınıfa geçtim, allah şükür işim oturdu lisans eğitimden beri sürekli çalışıyorum, şuandada istediğim yerde istediğim işi 2.5 yıldır yapıyorum. sevdiceğim 25 yaşında (çıtır buldum) hala yüksek yapıyor, daha kısa dönem askerlik yapacak, geçici bir işte çalışıyor yükseği bitince ondan ayrılıp memnun olacağı bir iş arayacak ve para durumunu ayarlayacak. daha baya vaktimiz var anlayacağınız. Bu durum benim canımı çok sıkıyor, çevremdekilerin neden evlenmiyorsun demesinden, eş dost akrabanın ilişkimi bilmediği için görücü bulmasından sıkıldım.

ayrıca beyfendi hiçbirşeyi netleştiremediği için tam olarak işimede konsantre değilim, iş için 1 yıl yurtdışında çalışma gerekiyor ancak ne zaman gidip geleceğimide belirleyemiyorum. bazen şeytan bas git ne hali varsa görsün diyor.

birde aile yapılarımız biraz farklı o yüzden çok korkuyorum birkaç yıl daha bekleyip, aileler tanıştıktan sonra işlerin bozulmasından

sevgilim ne düşünüyor diyecek olursanız ona hayta toz pembe sorun edecek birşey yok yavaş yavaş herşeyi yoluna koyacağız. Ama ben usandım

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin :)
Ben üni.+yüksek lisans yaptım yeni sayılır memleketime döndüm iş arıyorum şu an ama kendi mesleğimi yapmak istemediğimden 2 senelik adalet bölümüne kayıt yaptırdım bu sene.. o zamana kadar geçici işlerde çalışıp okul bitince de kpssden atanmak istiyorum bakalım.. :)
26 yaşındayım sevgilimde 28 yaşında, 2 sene 7 aylık bir ilişkim var o ankarada yaşıyor ben samsunda.. henüz hiç adım atamadık kendisi işsiz olduğundan..

yaşıtız seninle :)
daha askerlik yapıp iş bulmadan belki o konulara girmek istemiyordur burda çok gördüm öyle erkekler :) (açılan konulardan)

Pembemavii 8 yillik iliski ardindan evleniyorms
Ne guzel darisi bizim basimiza
Bu arada ben de hukuk ogrencisiyim pembemavii ben de avukat olacagim insallah
Size de Allah bir omur mutluluklar versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…