Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

berceste süper çalmışsın canım piyanoyu bayıldımmm
eline sağlık
kulaklarımın pası silindi

Sagol canim begenmene sevindim :))

Kızlar merhaba :)

Meraba, hosgeldin :)

Hmmm.. :) Biz birlikte büyüdük, büyüyoruz da.. Sizde çok büyük sayılmazsınız ki canım :)

Daha neler öğrenceğiz hayattan kim bilir..

Biz sevgilimle tanistgimizda daha sakallari yoktu

Kızlar bende 22 yaşındayım üniversite okuyorum ve 7 yıldır bir birlikteliğim var sevgilim 34=) yasında ama göstermiyor=))bence kültürü önemli yasından cok::::evlilik sorarsanız daha düşünmüyoruz okulumun bitmesi lazım birde anlaşamadığımız konularda var benim yasim yükseldikçe düşüncelerim ve isteklerimde değişiyor anlasamiyacaz heralde hayırlısı:)cok seviyorum ama kariyerde önemli:):)sizce?

Sevgi anlasmak degildir nedensiz de sevilir :) Teoman geldi aklima :)
Hosgeldinn demek sen sevgilinle 15 yasindayken tanistin?
O sirada da svgilin 27 yas olmali, nasil tanistiniz merak ettim
7 yil olmus uzun bir sure :)
Anlasamadiginiz konu tam olarak ne ?

Sagol canim begenmene sevindim :))

Meraba, hosgeldin :)

Biz sevgilimle tanistgimizda daha sakallari yoktu

Hoşbulduk :)
Benim sevgilimin sakalı vardı sayılmaz köse burdan yırttım

Hmmm.. :) Biz birlikte büyüdük, büyüyoruz da.. Sizde çok büyük sayılmazsınız ki canım :)

Daha neler öğrenceğiz hayattan kim bilir..

Öyle elbette ama onun tadı da bir başkadır

Ya 12 yaş bana göre çok fazla. Maksimum 8 olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Hadi belki şuan bu yaşda normal gözükebilir .
Ama 15-27 fazla uçuk gibi geldi.
Ya siz çooook olgundunuz yada sevgiliniz çok cocuksu.
İmkansızı başarmışsınız sanırım.
27 yaşındaki bir adam 15 yaşında ki çocukla sevgili olması bana garip geldi yadırgadım kusura bakmayın.
Mutluluklar ama tabi ki.

Hosbulduk:)hastanede tanıştım okul icin rapor almaya gitmiştim oda asistanlık yapıyordu biraz muhabbet sonra clasiclesmis tlfn No verdi:):)1hafta aramadım ama sonrada aklıma girdi ve dayanamadım aradım Ogün bugundur arıyorum iste=))ben tiyatro okuyorum bu konuda hiçbir sıkıntım yok ama dans etmeye bayılıyorum ve bunun icin bölümümü silmeyi düşünüyorum ama anlaşamıyoruz dans etmeme asiri karsı bilmem ne olcak?

İkiside değil canım o cok Olgun bense hala şımarık biriyim:)tabi 8 -10 senin düşüncen tabiki bizde bu guns gelene kadar cok ayrıldık cok barıştık aileler cok karsı cikti halada öyle ama bu benim hayatım kimsede karışamaz..abe kaynana heleki o varya ooooooooo:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…