- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.321
Tamam canısı bak resimleri istiyoruzzz ona göreeHatta davetiyede istiyorum ben yaaaa
beni görmeyen var mı Zeliş dışında?resmimi koyabilirim,hayallerinizdeki pembiş tam bir fiyasko Zeliiiiiiiiiiiiişşşş
İyiyim tatlım benn bildiğin gibi işteeeBen nasılım bilmiyorum ZelişimSenden naaabeer
Ohhh kadro tamamlandıııııııııııtatlım Hoşgeldinnn Sen Faceni mi kapattın ? ?
Yaaaa Öyle deme amaa utanırım Bişi dicem burdan nasıl izlicez canlı olarak o kısmı anlamadım
İyiyim tatlım benn bildiğin gibi işteeeKına şarkıları mııı istiyosun bakimmmm ben hemen söyliyim sana
bikaç kıvırmalık şarkıGerçi ne tarz istediğini bilmiyorum ama olsun sen eleme yaparsın zaten
[video=youtube_share;qTIyTBz3po8]http://youtu.be/qTIyTBz3po8[/video]
Sonracığıma olmazsa olmaz Abe kaynana varr, roman havaları varrr, Angara havaları varrr
Fidayda,Arabada 5 Evde 15,Çekirge vs vs vs
Hoşbuldum kuzucummmmm naberrYarına kadar kapalı kuzum feysim yarın açıcam Açınca anlatırım nedenini
beni görmeyen var mı Zeliş dışında?resmimi koyabilirim,hayallerinizdeki pembiş tam bir fiyasko Zeliiiiiiiiiiiiişşşş
İyiyim tatlım benn bildiğin gibi işteeeKına şarkıları mııı istiyosun bakimmmm ben hemen söyliyim sana
bikaç kıvırmalık şarkıGerçi ne tarz istediğini bilmiyorum ama olsun sen eleme yaparsın zaten
[video=youtube_share;qTIyTBz3po8]http://youtu.be/qTIyTBz3po8[/video]
Sonracığıma olmazsa olmaz Abe kaynana varr, roman havaları varrr, Angara havaları varrr
Fidayda,Arabada 5 Evde 15,Çekirge vs vs vs
Hoşbuldum kuzucummmmm naberrYarına kadar kapalı kuzum feysim yarın açıcam Açınca anlatırım nedenini
Hayallerimizdeki pembişşş prensesti, gerçeği periii çıktı yahuuuuu
Hayallerimizdeki pembişşş prensesti, gerçeği periii çıktı yahuuuuu
Benimde aklıma ilk o şarkı geldi
Tama kuzum merak ettim bak şimdi ters bişi yok demi :44:
bende böyle bir şeyler arıyordum yaaa çok sağol Zelişiiiimtam bizlik şarkılar bazılarını çıkartıp ayarlayabiliriz nişanlımla:) Ankara havasını çok güzel oynarım bak
Bende görmek istiyom haksızlık ama
hiiii utandım amaaaasen güzel baktığın için güzel görüyorsun balım benim çok teşekkür ederim bakalım diğer kızlar neler diyecek
Yüklüyorum şimdi
Bayılıyorum ben bu şarkının müziğine yaa, sözler uymuyo kınaya pek ama müzik için bile olsa dinlenir
di mi tatlımmmmBi de bu varrrr
[video=youtube_share;TLWTOI6ST6Q]http://youtu.be/TLWTOI6ST6Q[/video]
Yok tatlımm virüs mü ne bulaşmış garip garip reklamlar gönderiyomuş arkadaşlarıma ondan kapattım
reklam ayarlarını değiştirene kadar
Kıskannnn kıskannnnn Liliiiiiiii
İyi bari tatlım
Kuzum inanırmısın lisede hocamız ezberletmişti bu şarkıyı bize zorlaNe alakaysa
Siz yine güzel şarkı ezberlemişsiniz tatlım biz neler ezberledik bi bilsem:
-Akşam oldu hüzünlendim ben yine
-Zeytinyağlı yiyemem aman
-Uzun olur gemilerin direği vs vs vs
Tatlımmm saçlarını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun cidden? Sımsıkı topuz değil de dağınık
bir model çok hoş durur sanki sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?