- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.281
Kızlar pat diye ortaya dalıyorum ama ailelerin evlenmek için yaş sınırı koymaları ve evlenilcek kişinin karakter özelliklerinden çok evi olucak arabası olucak vs bunlara bakılmasını ve şart koşulmasını hoş karşılamıyorum ben..
Bana göre bi kişi kendini hazır hissediyorsa evliliğe o zaman evlenmeli...(kalkıpta 17-18 demiyorum.20 yaş ve üzeri sorumluluk alabilir insan )
Bence bi insanın düzgün bi işi varsa ailesini geçindirebilecek sorumluluğa sahipse evde alınır arabada alınır.Önemli olan eşler arası sevgi saygı...
Mal mülk sonradan edinilir ve bence bunlara sahip olmaktan ziyade kullanmak nasip olmalı insana..
Su an faturayi sisiriyorum telefondan aveadan giriyorum
Kizlar beni ozlediniz miiii yaaa
özledik tabi canım
Düşcüm sana katılıyorum araba ev bunlar boş işler.. Tabiki her aile kızının rahat etmesini ister ama bence onlarda damat adayını tanıyıp "hımm bu adam kızımı üzmez ve ona bakabilir" derse, daha doğrusu damat adayı ona bu güveni verirse pekte sorun olmayacağını düşünüyorum maddiyatın.. Bencede adam gibi bir iş yeterli..
Bencede canım adam gibi işle yapılmayacak şey yok ..
Ev araba maddiyat bi yere kadar önemli olan evin içindeki huzur :)
tabikide öyle.. mesela benimkinin ailesinin bir sürü evleri vardı (tam olarak kaç tane bende bilmiyorum) arabası da vardı ama iş bulmak için kılını kıpırdatmadı bunlara güvenerek.. istemeye gelse kapı suratlarına kapanacağından direk, onada cesaret edemediler.. yani aslında maddiyatlarının iyi olması bizi kötü etkiledi.. böyle bir durumu ilk yaşayanda benimdir herhalde.. :)
demekki neymiş ev araba bir işe yaramıyor.. :)
Canım senin ki sorumluluk sahibi değil.tabikide öyle.. mesela benimkinin ailesinin bir sürü evleri vardı (tam olarak kaç tane bende bilmiyorum) arabası da vardı ama iş bulmak için kılını kıpırdatmadı bunlara güvenerek.. istemeye gelse kapı suratlarına kapanacağından direk, onada cesaret edemediler.. yani aslında maddiyatlarının iyi olması bizi kötü etkiledi.. böyle bir durumu ilk yaşayanda benimdir herhalde.. :)
demekki neymiş ev araba bir işe yaramıyor.. :)
Canım senin ki sorumluluk sahibi değil.
Rahata alıştığı için çalışmak için kılını kıpırdatmamış.
Çalışmayı sevmeyen adamlada zor gerçekten.
10 yıldır evi ben idare ediyorum yemekti bulaşıktı ütüydü temizlikti.annem genellikle köydedir kendi kafasında kadın ya ayrı havada.herneyse bunlar beni korkutmuyor.:)))
Unutulmuşum da haberim yok:85:
Unutulmuşum da haberim yok:85:
Aaaa olur mu hiiiç. Kaç gün kaldııı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?