Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bu düşüncede değillerse de eliyolar bu şartlarda olmayanları.ben sevdiğiima damın sorumluluk sahibi ve ev geçindirmenin ne demek olduğunu biliyorr.evliliğe hazır.ben de hazırım.hatta çoğu ev eşyamın taksitlerini öddeim çeyiz anlamında.ailemin hiç katkısı olmadan artı ben aileme yardım ediyorum.çok da kazanmıyorum ama durum bu.sevdiğim adamın durumuiyi.ve ilk hedefimiz ev sahibi olmak.onun ailesi geniş ve düğünde takılanların birikim olarak kullamnmak istiyoruz belli kısmını.ama evlenmeden önce böyle bir lüksümüz yok ev almak gibi.ha zorlasam alınmaz mı alınır ama ailesinden böyle bi talepte bulunmıcaz.ne ben ne o.kendimiz istiyoruz yuvamızı kurmak.ama ailen yanaşmayınca bu süre uzuyor

İşte herkesin aile yapısı farklı kendi karakteri farklı bu yüzden bu gibi durumlarda bazı aksilikler ertelemeler uzatmalar olabiliyor.
Ben kendi adıma konuşucak olursam ben yapı olarak asi bi insanım ben yapıcağım şeyi istediğim şeyi söylerim onay beklemem ailemden bilirlerki ben o sorumluluğu alabiliyorum ve karşı koyamıcaklar her şekilde arkamda olurlar. Engel yerine destekle karşılaşırım.
Umarım hepimiz için her şey hayırlısı olur

Kizlar beni ozlediniz miiii yaaa

özledik tabi canım

Düşcüm sana katılıyorum araba ev bunlar boş işler.. Tabiki her aile kızının rahat etmesini ister ama bence onlarda damat adayını tanıyıp "hımm bu adam kızımı üzmez ve ona bakabilir" derse, daha doğrusu damat adayı ona bu güveni verirse pekte sorun olmayacağını düşünüyorum maddiyatın.. Bencede adam gibi bir iş yeterli..

Bencede canım adam gibi işle yapılmayacak şey yok ..
Ev araba maddiyat bi yere kadar önemli olan evin içindeki huzur :)

Bencede canım adam gibi işle yapılmayacak şey yok ..
Ev araba maddiyat bi yere kadar önemli olan evin içindeki huzur :)

tabikide öyle.. mesela benimkinin ailesinin bir sürü evleri vardı (tam olarak kaç tane bende bilmiyorum) arabası da vardı ama iş bulmak için kılını kıpırdatmadı bunlara güvenerek.. istemeye gelse kapı suratlarına kapanacağından direk, onada cesaret edemediler.. yani aslında maddiyatlarının iyi olması bizi kötü etkiledi.. böyle bir durumu ilk yaşayanda benimdir herhalde.. :)
demekki neymiş ev araba bir işe yaramıyor.. :)

:) bu da enteresanmış....

Canım senin ki sorumluluk sahibi değil.
Rahata alıştığı için çalışmak için kılını kıpırdatmamış.
Çalışmayı sevmeyen adamlada zor gerçekten.

Canım senin ki sorumluluk sahibi değil.
Rahata alıştığı için çalışmak için kılını kıpırdatmamış.
Çalışmayı sevmeyen adamlada zor gerçekten.

aynen öyle canım.. rahata çok alışık..
gerçi çalışmayı seviyor ara ara çalıştığında işini dört dörtlük yaptı patronları işi bırakma diye çok direttiler hatta iş lazım olursa gel dediler hep çıkarken.. ama o şimdi o işleri beğenmiyor.. o zaman çok sıkıldığımdan yaptım diyor.. ama işte iş bulmak için çabası yok o işleride eş dost vasıtasıyla tesadüfen bulmuştu..

Ya evet tabiki ailelerin yok evdi arabaydı beklentisi hoş değil ama. Mesela bende kendimihazır hissetmiyorum. Ev olmadan evlenemem gibime geliyo. Rahata alışmışım çünkü. Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Tamam çok seviyorum. O benim ömrümün geri kalanını geçiriceğim insan o ama ne biliyim yaşam kalitemde önemli benim için.
Ya gerçekten fazla rahata alışmış bi insan için evlilik kararı vermek zor yaa.
Sevgilim dönünce ev almayı planlıyomuş. Bi iş bulsun da benim acelem yok. O acele ediyo. Sevgilim gerçekten bi evi geçindirebilecek bi insan. Ama ben kendimde aynı şeyi göremiyorum. Yani daha 21 22 yaşımda çamaşırdı bulaşıktı falan filan uğraşmak istemiyorum yaa. Ne bileyim.

10 yıldır evi ben idare ediyorum yemekti bulaşıktı ütüydü temizlikti.annem genellikle köydedir kendi kafasında kadın ya ayrı havada.herneyse bunlar beni korkutmuyor.:)))

10 yıldır evi ben idare ediyorum yemekti bulaşıktı ütüydü temizlikti.annem genellikle köydedir kendi kafasında kadın ya ayrı havada.herneyse bunlar beni korkutmuyor.:)))

Beni rahata kotu alistirdilar. Ben hala dogru duzgun ev isi yapmam. Arada yemek yaparim o kadar. Acikcasi icimden de gelmiyo yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…