Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaa

aaah kuzum yaa,mesajda söylemeyi unuttum (bide şu 10 dakika bekleme süresi olmasa) bugün hastanedeydim serum taktılar tansiyonum düşmüş nişanlım sabahtan beri başımda durdu yavrum yaaa perişan oldu o da çok yoruldu:85: ah şu kınayı,düğünü bi atlatsaaak..

bu aradaaa kına gecesi müziğim ne olsun kızlar?
Candan erçetinin kına gecesi müziği nasıl?

Çok yormuşsun kuzum kendinii yaa dinlen azcıkk.. Yorma kendini bu kadar hasta da olmuşsun zaten

Oynak bişiler mi yani istediğin

Balayına gidecek misiniz

Yaşlarınız kaç :)

Sen avukattın sanırım nişanlının işi ne :):):)

Düğün nasıl bi mekanda olacak

Ya bişeyler anlat lütfennnn :)

Balayına gidecek misiniz

Yaşlarınız kaç :)

Sen avukattın sanırım nişanlının işi ne :):):)

Düğün nasıl bi mekanda olacak

Ya bişeyler anlat lütfennnn :)

Gidicez canıııım:) Malum düğünümüz tam kışın ortasına denk geldi o yüzden balayı için uludağ'a gidiyoruz hem bursalıyız zaten Bi otelde kalmayı planlıyoruz,yazın da başka bir yere gidicez inşallah
evet avukatım ben, nişanlımda fizik öğretmeni

Düğünümüz kır düğünü olsun çok istiyoduk ama dediğim gibi kışa denk geldi şartlar böyle gerektirdi:85: Mecbur düğün salonu,dekorlar falan çok güzel şirin bir yer:) Aslında bir araa şey düşünmüştük hani youtube'da dans eden çiftler var ya İnanılmaz düğün dansı. Süpriz! Sonuna kadar izleyin - YouTube şöyle mi yapalım dmeiştik çok komik olur rezil oluruz aman diye iptal ettik Şimdi kuaför arıyoruz düzgün. Çok abartı sevmiyorum,bazı kuaförler çok kötü ve abartı makyaj yapıyorlar en güzel gecemi çirkin geçirmeyeyim Her şey güzel ama yorgunluğumuzun dışında böyle tahmin etmiyodum. Stres,sıkıntı falan önüme gelene çatıyorum resmen:85: Kaynanam desen benim beğendiklerimi beğenmiyor onun beğendiklerini ben beğenmiyorum. anlaşamadık bir türlü

Ayyyyyyy benimki de Uludağa gidelim diyip durur banaaa :)) Ahh aah

İnşallah hep birlikte de gitme fırsatımız olur kuzum yaaaaaaa

İzleriz tabi dadlum benimm

Ayy kuzum yok hiç gitmedim ama bana ordaki küçük evleri gösterdi böyle biyerde evimiz olsun isterim falan dedi çok güzel dedi , tatillerde geliriz buraya dedi( resimleri göstererek ) tabi bizimkiler şimdilik hayalll... Daha bişey yok ortada

İnsallah o günleri görürüz kuzum yaaa :103::103:

heheh yerim yaaa, seninde bi evlendiğini görelim de içimiz rahat etsiiinnn

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bile heyecanlandım yaaaa

Uludağ süper! ben de gittim Uludağ'a kayak yapmaya süper bir yer umarım gittiğiniz otel güzeldir :)

Ya çok heyecanlı ya 8 gün kalmış offf süper yaaaa

Güzel otel balıım, memnun kalacağız inşallah:)
evet evet tam 8 gün kaldı heyecanlıyım çook Yorgunluğumu saymazsak.. Tabi yorulmadanda olmuyor
Darısı sizlerin başına inşaaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…