Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Olmaz mı yaa. Zaten çabuk daralır benimki. Sıkıntılı

Senin ki ne okuyodu tatlımm.

Benim ki o villayıda alsa babam beni zor everir heralde yaaa

işletme okuyo canım

baabam da tutturdu hukuk okusun diye

nolcak bilmiyorum ay ben onun 4 sene daha hukuk okumasını filan bekleyemem

biz evlenelim sonra okusun napayım

bekleyemem yaw

Hahaha bende sevmem deniz,mis gibi her gün havuzuma girerim.Hem sevgilimin de hoşuna giderdi bu kesin hahaha kimse görmez falan
Öyledir yaa,muhteşem evler o fiyatlara oluyorr.

Sevgilime göstericem yarınn. Benim aşkım yağmasa da gürler şimdi. Yeterki sen iste ömür boyu çalışır öderim der

Zaman ne göstericek bakalım.

Allah gönlümüze göre versin.

Şarkcı küçük ceylanında evinde böyle havuz vardı. Bi an onun evi sandım valla. Boşanmış kocasıyla belkide onun evidir bilmiyorumm

Ehehe belki de
Göster göster.
A-aa baban niye vermezkii :

işletme okuyo canım

baabam da tutturdu hukuk okusun diye

nolcak bilmiyorum ay ben onun 4 sene daha hukuk okumasını filan bekleyemem

biz evlenelim sonra okusun napayım

bekleyemem yaw

Bende diyorum hukuk okıyım ama şimdi 2 sene sora açıköğretmden mezun olucam. Yaş olucak 23. Sınava gir felan 24. 4 sene oku 28 bir senede staj 29.
Ben ne zaman evlenip çocuk doğurucam

Ehehe belki de
Göster göster.
A-aa baban niye vermezkii :

Şimdi tekrar izledim ceylanın evini. Aynı değil ama büyük ihtimal aynı site. Bahçe havuz felan tıpatıp çünkü.

Canımm. Ben tek çocuğum. Babam bana aşırı düşkün. Çok çok düşkün yani. Evlilik şakası bile yapılamıyo bizim evde valla.

Hahhahah bu durum benim babam içinde geçerli,sevgilimi bile söylemedim valla.Gerçi kesin anlamıştır yıllardır ama hiç yokmuş bilmiyormuş gibi davranıyor.

Uzun hikaye filmini ben cok begendim tavsiye ederim kizlar

Filmdeki aile superdi

O kariyla kocanin birbirine olan aski

O baba ile ogulun birbiriyle olan iliskisi

Her sey superdi ya

Ornek olacak bir film

Mutlu ve huzurlu bir aile nasil olur onun ornegi...
r

annemle babam gittiler geçen hafta çok kötü dediler ya.. annem bitmesini dört gözle bekledim bir film bu kadar mı sıkıcı olur dedi hatta babam yorum bile yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…